Maak kennis met onze Field Advisory Board!

November 13, 2020,

isagenix

Het lanceren van een Field Advisory Board (FAB) is een ENORM moment voor ons. Zoals u weet, houden we van uw feedback, zodat we verbeteringen kunnen blijven aanbrengen in uw ervaring, en nu we een FAB-team hebben, wordt het nog gemakkelijker!

Het FAB-team is samengesteld uit onze topleiders in heel Europa. Wij ontmoeten het FAB-team regelmatig om feedback, problemen en suggesties te bespreken, zodat we wijzigingen kunnen aanbrengen die uw ervaring verbeteren, of u nu klant of medewerker bent. Wie maakt deel uit van onze fantastische groep? Maak hieronder kennis met uw nieuwe Europese FAB, zodat u kunt zien wat elke persoon aan tafel zal brengen.

Adele Schmidt – 1-Star Golden Circle, 1-Star Crystal Executive

Adele is gevestigd in Nederland en heeft sinds 2010 haar eigen praktijk in Voeding, Diëtetiek en Kruidengeneeskunde. Na drie keer nee te hebben gezegd tegen Isagenix, waagde ze eindelijk de sprong in 2018 en ze geloofde haar eigen resultaten niet eens. Sinds ze haar eerste transformatiefoto plaatste, is haar bedrijf steeds sterker geworden en is ze gekwalificeerd voor elke IsaRally die er is. Ze vindt het heerlijk om deel uit te maken van onze Isagenix-gemeenschap en ze is enorm enthousiast dat ze deel uitmaakt van FAB om onze groei te stimuleren!

Aline Banon – 4-Star Golden Circle, 5-Star Crystal Executive

Met een geschiedenis van het trainen en inspireren van anderen om succes te bereiken in hun leven, was het bedrijf van Aline niet meer te stoppen na het ontmoeten van haar man, die al een wereldleider was in netwerk marketing. Ze werkten samen om enorm succes te behalen in de industrie en bekleedden topposities in veel bedrijven, met meer dan 150.000 partners. Alina helpt nu anderen succesvolle bedrijven op te bouwen en hun volledige potentieel in netwerkmarketing te bereiken.

Emma Poli – 4-Star Golden Circle, 2-Star Crystal Executive

Emma werkte vele jaren in Retail Management, maar ontdekte dat er altijd te veel van de maand over was aan het einde van het geld. Ze was op zoek naar meer vrije tijd, en een leven waar ze geen vakantie van nodig had… toen werd ze voorgesteld aan Isagenix! In haar eerste 12 maanden creëerde ze een inkomen van zes cijfers, en bijna vier jaar later is ze nu een van onze top verdieners met een team van ongeveer 15.000 mensen. Ze is erin geslaagd om haar man met pensioen te laten gaan van zijn stressvolle baan en ze allebei naar Spanje te verhuizen! Haar verhaal is waar de Isagenix droom om draait.

Georgia Stone – Crystal Executive

Voormalig Broadcast Journalist en moeder van de tweejarige Olivia, Georgia Stone, startte haar Isagenix-bedrijf in februari 2019. Haar passie voor gezondheid en fitness ging gepaard met een ondernemende vonk, wat betekende dat ze al heel vroeg het potentieel zag van wat ze met Isagenix voor haar gezin kon bereiken. Het bereiken van Crystal Executive in mei was een enorme mijlpaal voor haar en haar bedrijf, maar we weten dat dit nog maar net begonnen is voor deze ambitieuze moeder.

Gerhard Klenner – 3-Star Golden Circle, 1-Star Crystal Executive

Gerhard startte Zija in 2016 met 15 jaar ervaring in Netwerk Marketing. Hij is een allround ambassadeur, want hij houdt van onze producten, het bedrijf en het team! Nu is zijn visie om honderdduizenden mensen te helpen om een beter leven te leiden, omdat hij gelooft dat iedereen de kans zou moeten hebben op een uitstekende gezondheid, tijd en financiële vrijheid en persoonlijke groei te hebben.

Heather Atkinson – 9-Star Platinum, 2-Star Executive

Vandaag de dag is Heather Atkinson een Isagenix Millionaire*, maar jarenlang gebruikte ze en hield ze van de producten zonder te beseffen welke kans ze in haar handen had. Ze begon de zakelijke kant van Isagenix omdat ze paardrijlessen voor haar dochter wilde kunnen betalen. En naarmate de dromen van haar dochter groter werden, namen ook Heather‘s dromen en haar verlangen toe om deze kans aan steeds meer mensen te bieden! Voor Heather, wat Isagenix onderscheidt is dat het haar de kans geeft om zekerheid op te bouwen voor haar familie, voor de komende generaties.

Michael Bockaert – 5-Star Golden Circle, 5-Star Crystal Executive

Na het starten van een Isagenix bedrijf in 2018 zonder eerdere netwerk marketing ervaring, is Michael nu een van de top verdieners in Europa met 8000 leden in zijn team! Sinds 2002 heeft hij zijn eigen sportschool en heeft hij een schat aan ervaring in de gezondheid en fitness-industrie te brengen aan onze FAB. Hij is ook een Level A Personal Trainer en hij coacht ongeveer 40 atleten per jaar om deel te nemen aan mannelijke bodybuilding en vrouwelijke bikini fitness wedstrijden. Alsof dat nog niet indrukwekkend genoeg was, heeft hij ook zijn eigen fitness federaties en is een internationale bodybuilding jurylid.

Nick Dask – 3-Star Golden Circle, 2-Star Crystal Executive

Nick was voorheen enorm succesvol in het bedrijfsleven, maar toont nu zijn doorgewinterde zakelijke en leiderschapsvaardigheden in de netwerk marketing industrie. Zijn doel is om zoveel mogelijk mensen te ontwikkelen tot geïnspireerde, slimme en succesvolle netwerkmarketingleiders. Nick zegt: “Het is een groot voorrecht om hier deel van uit te mogen maken. Door anderen te helpen slagen in dit bedrijf, heeft mijn leven een niveau van diepgaande betekenis en perspectief gekregen die ik me nooit had kunnen voorstellen.”

Tom Barendregt – 1-Star Golden Cirkel, 1-Star Crystal Executive

De passie van de 22-jarige Tom Barendregt is ijshockey – hij promoveerde op 15-jarige leeftijd naar het nationale team van Nederland en werd later opgeroepen voor de United States Hockey League voor de Colorado Thunderbirds! Zijn hockeycarrière kreeg een klap toen bij hem acute lymfatische leukemie werd gediagnosticeerd. Nu, een jaar later, en na een reeks levensreddende behandelingen, werkt Tom zich een weg terug naar de ijshockeywereld en runt hij tegelijkertijd een Isagenix-bedrijf. Tom begon met het bedrijf toen hij 19 jaar oud was en 90 dagen nadat hij zich had aangemeld, raakte hij Crystal Executive en Dutch Founder, waarmee hij een van de jongste oprichters in het bedrijf werd.

 

Als u meer wilt weten over het starten van een eigen bedrijf, klik dan hier.

Share This Story, Choose Your Platform!