Maak kennis met onze ‘Eervolle Vermeldingen’ voor de IsaBody Ronde 2 van 2022

October 11, 2022,

Shilpa Dattani

Ronde 2 van IsaBody Challenge 2022 is gesloten en we zijn verheugd om onze eervolle vermeldingen bekend te maken. Deze vier inspirerende verhalen motiveren je wellicht om te beginnen met je eigen IsaBody-challenge.

Lara Hall-Bryce

Na haar tweede zwangerschap ontbrak het haar aan zelfvertrouwen en voelde zij zich over het algemeen ongezond. Zoals velen van ons, was ze ook in de valkuil gevallen van gewichtstoename tijdens de lockdown en kon ze gewoon niet stoppen met de slechte gewoonten die ze had ontwikkeld. Ze besloot dat het genoeg was en wendde zich tot Isagenix.

“Ik ben in mei 2021 weer begonnen met het gebruik van het Isagenix-Systeem. Ik begon weer te sporten, begon wat spieren op te bouwen en voelde me daardoor geweldig. Ik nam deel aan de IsaBody Challenge om me die laatste push te geven die ik nodig had om de laatste resterende kilo’s kwijt te raken.

Ik ben een enorme snacker als het gaat om eten, dus de IsaLean bars en Harvest Thins zijn zo’n grote hulp. Een gezonde en snelle snackoptie hebben was briljant. Ik ben zo blij met mijn resultaten, niet alleen omdat ik me lichamelijk gezonder voel, maar ook omdat ik me mentaal gezien het beste voel sinds jaren. Ik heb onlangs als bruidsmeisje een bruiloft van een vriend bezocht en een jurk gedragen die ik een paar maanden geleden nooit had kunnen gedragen! Ik voelde me geweldig en zo zelfverzekerd.

Vertrouwen hebben in mijn eigen lichaam is het beste gevoel. Ik weet dat als ik gelukkiger ben in mezelf, ik een betere moeder en vrouw ben en dat is wat er echt toe doet.”

 

Mark Bryce

Mark was iemand die altijd prioriteit gaf aan zijn gezondheid en fitheid en vond gezond leven relatief gemakkelijk. Na de komst van zijn tweede kind merkte hij dat zijn ooit gemakkelijk te beheren routine veel moeilijker te onderhouden was en dat hij worstelde met zijn gezondheid. Hij besloot deel te nemen aan de IsaBody Challenge!

“Het was een behoorlijke schok voor me toen onze tweede baby in de wereld kwam. Toen onze dochter geboren werd, veranderde mijn routine, maar het was beheersbaar. Toen onze zoon in de wereld kwam, draaide het ons leven absoluut om en ik had enorm moeite om een routine te vinden die werkte en de motivatie te vinden die ik ooit had.

Ik was ook 40 geworden en ik denk dat ik voor de meeste 40-jarigen kan spreken als ik zeg dat je meer pijn begint te voelen! Ik vond het ook moeilijker om spieren op te bouwen en te behouden en merkte dat ik voor het eerst in een lange tijd vet kreeg.

Ik besloot me in te zetten voor de IsaBody Challenge om weer een goede routine te krijgen met mijn voeding en van lichaamsbeweging weer een prioriteit te maken. Ik hoopte echt dat ik aan het einde van de uitdaging weer kleren kon aantrekken die ik al jaren niet kon dragen!

Na 16 weken consistentie ben ik erg blij met mijn resultaten. Mijn volgende doel is om de gezonde routine te behouden die ik heb vastgesteld en de lichaamsbouw die ik nu heb te behouden.”

 

 

 Sonja Tanzer

Na vele jaren worstelen met haar gewicht werd Sonja Tanzer door haar personal trainer aan Isagenix voorgesteld. Ze begon haar uitdaging in een moeilijke periode in haar leven maar besloot toch te starten met Isagenix. Ze was vastbesloten om gezonde gewoonten te creëren en een goed rolmodel te zijn voor haar zoon.

“Ik heb mijn doelen en mijn streefgewicht van 60 kg duidelijk gedefinieerd. Ik koos ook een groene jurk die ik voor een speciale gelegenheid wil dragen als motivatie. In het begin was ik een beetje overweldigd, maar ik kon het Isagenix-Systeem al snel gemakkelijk volgen. De volgende uitdaging waren de Cleanse Days. Ik dacht dat het moeilijk zou zijn, maar verrassend genoeg genoot ik zelfs van de uitdaging om twee Cleanse Days achter elkaar te doen.

Ik ben zo blij met de resultaten van mijn IsaBody Challenge en kijk ernaar uit om mijn volgende doel van nog eens 15 kg af te vallen. Ik wil genieten van de tijd met mijn zoon en dingen doen die ik niet kon doen toen ik 114 kg woog. Alles is nu makkelijker, ik ga zwemmen met mijn zoon en binnenkort gaan we weer op reis – daar kijk ik echt naar uit. Ik slaap beter, ik ben meer ontspannen en houd ervan om naar buiten te gaan!”

 

Elena Ponte

Elena nam deel aan de IsaBody Challenge met haar partner Marco en merkte ongelooflijke resultaten. Ze heeft zich nog nooit zo goed gevoeld en is nu zo enthousiast om haar resultaten met anderen te delen.

“Ik ben zo blij met de resultaten van het Isagenix-systeem, dat het me zoveel energie heeft gegeven en ik voel me ook jaren jonger. Ik ben ook drie maten kleding gezakt! Echt geweldig! Collageen heeft me ook veel geholpen en mijn huid ziet er nu erg goed uit. Ik hou van de shakes, ik vind ze zo lekker!

Ik gebruik de Isa Pro op zoveel manieren, in yoghurt, in shakes en in de Bedtime Belly Buster. In het verleden heb ik andere eiwitten gebruikt waar mijn maag last van kreeg, maar de Isagenix-Eiwitten zijn zoveel beter voor me. Mijn stemming is ook verbeterd omdat ik nu meer energie heb!

Omdat ik er beter uit zie, geven mensen me veel complimenten. Ik voel me zo goed en het voelt geweldig om te weten dat ik anderen kan helpen zich ook goed te voelen met Isagenix.”

 

START VANDAAG NOG UW ISABODY-UITDAGING

 

Share This Story, Choose Your Platform!