Maak kennis met het eerste Legacy Club-lid van Isagenix Europa!

November 24, 2022,

Shilpa Dattani

Michael Bockaert is al meer dan 20 jaar actief in de fitnessindustrie en heeft een zeer succesvol sportschool- en coachingbusiness. Toen hij in 2017 kennismaakte met Isagenix, had hij geen eerdere ervaring met netwerkmarketing, maar was hij ruimdenkend, bereid om de producten eens te proberen en ze te testen op een aantal van zijn klanten.

“Ik maakte kennis met Isagenix door Sander, een vriend van mij uit Nederland, die ook een personal trainer en coach is. Ik was bereid om de producten te proberen en te zien wat ze konden doen. Ik zag al snel het verschil met mijn klanten die de Isagenix-producten gebruikten. Ze hadden veel meer energie en hun lichaam was veel beter op de dag van de competitie. Hoe ze sneller na de competitie konden herstellen en in goede conditie konden blijven en hun vermogen om een laag lichaamsvetgehalte te behouden was ook veel beter op de Isagenix-producten.”

Nadat hij de resultaten met zijn klanten uit de eerste hand had gezien, was Michael geïnteresseerd in het bekijken van de business kant. “In tegenstelling tot andere zakelijke kansen hoefde ik niet veel te investeren om te beginnen, ik moest het gewoon proberen. Ik heb de beslissing genomen om het allemaal te proberen. When I say I’m going all in, I’m going all in!”

In een paar weken had Michael zijn oorspronkelijke doel bereikt om Crystal Executive te bereiken en bleef hij hard werken en het Isagenix-programma te delen met zijn netwerk, zowel persoonlijk tijdens Sip- en Sample-evenementen als online. Vijf jaar later heeft Michael de RANG van 7 Star Crystal Executive, 7 Star Golden Circle bereikt door simpelweg zijn passie en wat voor anderen mogelijk is te delen.

“Ik herinner me dat mijn vriend en coach Zach Slobin in het begin tegen me zei dat onwetendheid bij het vuur beter is dan kennis over ijs. Eerst had ik geen idee wat ik deed, maar ik nam actie. Succes in deze business komt neer op actie ondernemen en consistent zijn. Het is geen startstop. Je moet consistent zijn. Dat betekent niet dat je elke dag 12 uur moet werken. Wees het hele jaar door consistent met de tijd die je nodig hebt om je aan je business te besteden.”

Tijdens de pandemie introduceerde hij veel eigenaren van kleine bedrijven aan een andere inkomsten met Isagenix, iets waar hij erg trots op is. “Ik herinner me dat ik in april 2020 persoonlijk 18 schoonheidssalons heb ingeschreven. Ze waren op zoek om op een andere manier geld te verdienen aangezien de rekeningen door bleven komen en er geen inkomsten binnen kwamen. Anderen een andere manier geven om inkomsten te verdienen tijdens de crisis toonde de kracht van wat dit bedrijfsmodel voor mensen kan doen.”

Als het eerste Isagenix Legacy Club-lid uit België is Michael trots op wat hij en zijn team in slechts een paar korte jaren hebben bereikt. Toen hij dit jaar zijn 6e incentive trip voor IsaRally Ibiza bijwoonde, was hij enthousiast om te zien dat zoveel van zijn team hun eigen succes hadden: “Het scorebord was 40 mensen uit Europa en meer dan de helft zat in mijn team. Dus om met iedereen uit België en Nederland een gratis reis naar Ibiza te kunnen vieren, was dat het beste gevoel.”

Sinds zijn indiensttreding bij Isagenix is Michael bekroond tot International Leader of the Year voor 2018 en 2019 en net dit jaar werd hij gepresenteerd met Leader of the Year op het Global Celebration in Orlando. Hij schrijft zijn succes toe aan een geweldig werkethiek en het opbouwen van een solide basis van steun voor zijn groeiende team.

“Ik had een enorm doel om de eerste Isagenix Miljonair in Europa te zijn. Nu kunnen mensen zien dat deze kans echt is! Nu kunnen ze zien dat het voor iedereen haalbaar is.Iedereen kan dit doen. Alles is mogelijk. Als ik het kan, kan iedereen het doen!”

Share This Story, Choose Your Platform!