Maak kennis met de IsaBody-finalisten van ronde 3

December 20, 2021,

isagenix

Onze negen finalisten voor 2021 zijn officieel bekend! Ontmoet de drie inspirerende mensen die het gehaald hebben en in aanmerking komen voor de grote prijs van de Europese IsaBody, waarbij ze € 5.500 kunnen winnen bovenop de prijs van € 1.100 omdat ze de finale hebben gehaald!

Michaela Riedlsperger

Na mijn twee zwangerschappen voelde ik me bijzonder slecht in mijn vel. Ik had er namelijk niet alleen twee prachtige kinderen bij, maar ook 20 kilogram. Mijn oude jeansbroek paste niet meer en ik kon mijn ogen niet geloven toen ik foto’s van mezelf zag. Mijn moeder vertelde me dat ze met Isagenix ging starten en ik bedacht dat het een goed idee was om mee te doen omdat een verandering van levensstijl altijd gemakkelijker is als je het samen doet! Dus startte ik op 14 maart 2021 samen met haar en mijn beste vriendin, en ik heb nog geen dag spijt gehad.

Ik heb veel diëten, verandering van eetgewoonten en programma’s uitgetest, die ik jammer genoeg telkens maximum twee weken volhield omdat ze veel te beperkend waren en niet konden worden aangepast aan mijn dagelijkse leven. Deze keer, was het  echter anders. Ik ging er helemaal voor en van de eerste tot de laatste dag was het uiterst eenvoudig.

De producten smaken gewoon lekker en je krijgt niet het gevoel dat je iets moet laten. Ik ben nu een grote stap dichter bij mijn gewenste gewicht en pas weer in mijn oude jeansbroek! Ik ga onmiddellijk nog een IsaBody Challenge doen want dankzij dit simpele en goed functionerende programma ben ik eindelijk mijn zwangerschapskilo’s kwijt en heb ik weer veel levenslust. Ik heb bakken vol energie en kracht, slaap als een roosje en moet me niet langer uit bed slepen ‘s ochtends. Ik kan me geen leven meer voorstellen zonder Isagenix!

Dorien Jacobs

Ik was net terug van een weekje zonvakantie, je weet wel, de hele dag zonnebaden en zwemmen in je bikini, en toen ik de foto’s van mezelf bekeek, werd ik helemaal niet blij. Ik wilde me niet alleen weer mooi voelen, ik wilde ook aan mijn algemene gezondheid werken, dus bestelde ik de IsaLean Shakes, de snacks: het hele pakket!

Ik ga niet beweren dat de eerste weken gemakkelijk waren, maar mijn coach die Isagenix had aangeraden moedigde me aan, hielp me met mijn vooruitgang en motiveerde me. Ik bleef maar gewicht verliezen! Het was een bizarre sensatie: ik heb nog diëten uitgeprobeerd en kreeg wel een plattere buik, maar dat was het dan, terwijl ik nu overal gewicht verloor. Dit betekent ook dat er in het begin geen spectaculair verschil zichtbaar was, je mag dus niet vergeten dat het geen snelle oplossing is en dat volhouden belangrijk is!

Ik ben nog steeds erg gefocust op het gewichtsverlies, maar mijn coach zegt me dat het niet alleen daarom draait, en gelijk heeft ze! Ik drink nu de chocoladeshakes en ‘s avonds eet ik gewoon met iedereen mee, want daar hecht ik veel belang aan. Ik ben ook begonnen met iedere dag te wandelen en voel hoe fijn het is om met lichtere, dunnere benen te lopen. Na drie maanden kan ik terug kleren aan die al lang in mijn kast hingen! Ik ben beter uitgerust, wandel bijna elke dag, mijn kleren passen me goed, ik ben trots op mij lichaam. Ik heb geen precies richtgewicht, ik wil gewoon gezonder zijn en verdergaan met dit plan. Dankzij de producten van Isagenix past mijn lichaam eindelijk bij mijn geest!

Matteo Ariano

Ik werk als ober en barman. Dat betekent een hectisch leven met lange dagen en sloten koffie, sigaretten en plezier maken als ontspanning voordat ik weer aan de slag ga. Ik was constant moe, was wat aangekomen en was niet blij met hoe ik me voelde. Ik had verandering nodig in mijn leven. Een goede vriend van me die al vijf jaar Isagenix gebruikt, raadde het me aan, en ik ben ermee gestart! Ik had niets te verliezen omdat er een ‘niet tevreden, geld terug’-garantie is.

In het begin was motivatie en volharding nodig, maar hoe meer tijd er verstreek, hoe meer ik besefte dat ik aan het veranderen was, niet alleen op fysiek vlak, maar ook innerlijk, en dat was een belangrijk keerpunt. Ik voelde een energie en mentale fitheid die ik nooit eerder had ervaren! Na een maand overtuigde ik ook andere vrienden en zij zien er nu ook de voordelen van in en hebben er interesse voor, net zoals ik. Ik ben er echt van overtuigd dat dit voedingssysteem een doorbraak is door de volledig natuurlijke ingrediënten, van adaptogene kruiden tot niet-gedenatureerde wei-eiwit.

Ik heb meer en meer motivatie om verder te doen en te verbeteren; sinds de fitnesscentra weer open zijn ga ik weer sporten en de AMPED-producten helpen me om op mijn best te presteren. Ik weeg nu 69 kg en heb meer spieren en zit boordevol energie. Ik gebruik nu al twee maanden lang Collagen Elixir en mijn huid ziet er ook beter uit!

Wees één van onze volgende IsaBody Challenge finalisten!

De IsaBody Challenge® is een traject van 16 weken om te werken aan je welzijnsdoelen terwijl je steun krijgt van een gemeenschap van gelijkgestemden die je enthousiast aanmoedigt bij elke stap! Klaar om aan de uitdaging te beginnen?

Share This Story, Choose Your Platform!