Maak kennis met de eervolle vermeldingen van ronde 3

January 20, 2020,

isagenix

Diana de Vries

Voordat ik aan Isagenix begon, probeerde ik al twee jaar lang af te vallen door me aan strikte diëten en de training van mijn fitnesstrainer te houden, maar mijn gewicht nam alleen maar toe. Ik besloot om Isagenix eens uit te proberen en binnen twee weken zag ik al resultaat! Ik voel me energiek, mijn slaapritme is weer terug en mijn lichaam gaat er ook steeds beter uitzien! Ik ga nu vier keer per week naar de sportschool en combineer dat met CrossFit. Mijn vetpercentage is afgenomen, maar mijn spiermassa is gebleven! Ik heb het gevoel dat ik nu beter kan presteren bij de sporten die ik beoefen, omdat ik nu alle goede voedingsstoffen binnenkrijg. Ik heb mijn streefgewicht bereikt en mijn leven is nu beter en gezonder. Mijn doel is om een betere conditie te krijgen en om mijn ervaring met anderen te delen. 50 is het nieuwe 40!

Kinga James

Ik ben een moeder met een kind van zes en heb een zeer zware baan waarvoor ik regelmatig moet reizen. Dit houdt in dat ik onregelmatige pauzes heb waarin (bijna) geen tijd is opgenomen voor eten. Ik ben altijd al actief geweest en zou 3 tot 4 keer per week fitnessklasjes kunnen doen, maar dit was niet te zien aan mijn gewicht. Eerder het tegenovergestelde! Elke maand kwam er geleidelijk aan een kilootje bij volgens de weegschaal. Verder had ik te weinig energie en dit was niet alleen te merken aan mijn productiviteit op het werk. Dit uitte zich ook in mijn privéleven thuis. Ik stond eerst aarzelend tegenover Isagenix, maar na enkele gesprekken met mijn coach en het zien van de transformatiefoto’s besloot ik de stap te wagen.

Ik begon bijna meteen verschil te zien en viel in de eerste week al bijna 2 kg af. Na de eerste maand was ik al 5 kg aan gewicht kwijtgeraakt, mijn ‘streven’, maar ik had nog niet het gevoel dat ik ermee klaar was en ik besloot om verder te gaan met de challenge. Na 16 weken was ik maar liefst 10 kg afgevallen! Het gewichtsverlies was slechts een van de voordelen, want ik had geen opgeblazen gevoel meer en mijn batterij was weer helemaal opgeladen. Daar kwam bij dat ik dol ben op het praktische aspect van het programma van Isagenix: er is slechts één maaltijd waaraan je hoeft te denken, want voor de andere twee wordt gezorgd! Ik moet toegeven dat e-shots en AMPED Hydrate mijn leven hebben veranderd en me geholpen hebben op momenten wanneer ik een extra energieboost nodig had. Ik kijk ernaar uit om te zien wat de komende 16 weken opleveren!

Jonny Cox 

Voordat ik aan Isagenix begon, zat ik best in een diep dal. Ik was een emotionele eter, had geen lichaamsbeweging, erg weinig zelfvertrouwen en sliep zeer slecht door alle zorgen. Men kreeg mij niet de deur uit en ik had geen zelfvertrouwen. Het voelde voor mij alsof ik mijn zoon in de steek liet, omdat ik niet de beste versie van mezelf was. Ik was vroeger een topsporter die voor mijn land uitkwam, maar ik bereikte een gewicht van 92 kg en was gewoon mezelf niet meer.

Toen belde er iemand genaamd Lara Eastwood die contact met me opnam over Isagenix en ik dacht: “wat heb ik te verliezen?”. Ik ging naar een evenement en ik wist dat dit iets speciaals voor me zou gaan betekenen: de energie, de cultuur en de mensen waren echt verbluffend. Ik begon met het gebruiken van de producten en zag mijn gewicht tijdens de IsaBody Challenge afnemen van 92 naar 80 kg!

Ik voel me weer bruisen van energie, fit, gezond en gelukkig en ik kijk anders tegen het leven aan. Ik heb ook een paar toffe nieuwe vrienden gemaakt. Isagenix heeft me geholpen om mezelf weer te vinden. Ik weet weer wie ik ben en wat ik wil met mijn leven. Mijn zoon heeft niet alleen zijn vader terug, maar ook de beste versie ervan! Hartelijk dank Lara Eastwood en Isagenix. Voor het vinden en redden van mij en voor alles dat ik en mijn zoon weer hebben!

Raul Solis Rey

Ik ben altijd slank geweest en toen ik jonger was ging ik vaak naar de sportschool. Ik heb me dus nooit zorgen gemaakt over mijn lichaam. Nu ik 41 ben en twee kinderen heb, zijn mijn gewoontes veranderd. Beetje bij beetje kwam ik wat aan en toen mijn vrouw aan Isagenix begon, drong ze erop aan dat ik het ook probeerde. Ik heb het regelrecht afgewezen, omdat ik er nog steeds goed uitzag. Van overgewicht was per slot van rekening geen sprake. Maar toen zei mijn zoon dat ik geen wasbordje meer had en ik besefte dat mijn lichaam er wellicht anders was gaan uitzien! Ik ben vervolgens naar een evenement van Isagenix gegaan. Wat me het meest motiveerde was dat er enkele mannen waren die het systeem gebruiken en ook naar de sportschool gaan. Dit deed me denken aan de tijd dat ik elke dag ging en me goed voelde.

De dag erop heb ik me ingeschreven. Nu heb ik weer het punt bereikt dat ik vier keer per week naar de sportschool ga en ik ben nog nooit zo gemotiveerd geweest! Het mooiste ervan is dat mijn kinderen zien dat goede voeding en sport cruciaal is in het leven. Nu heb ik dat wasbordje weer terug! Dit prachtige systeem heeft het leven van iedereen bij ons thuis veranderd. Hartelijk dank Isagenix! Ik voel me weer als 25!

Share This Story, Choose Your Platform!