Leer hoe je weer kan lachen met IsaBody™

July 26, 2019,

isagenix

Voordat ze de Isabody Challenge® aanging en een finalist werd, had Julie Cartwright een hele andere kijk op het leven. Op 53-jarige leeftijd voelde ze zich waardeloos, niet in staat zich te focussen en ze geloofde dat ze de verkeerde mensen in haar leven aantrok die haar niet vooruit hielpen maar het leven moeilijker maakten.

Behalve gebrek aan slaap, eetlust en energie was ze volledig ongeïnspireerd in haar werk, waardoor ze zich constant geïrriteerd voelde, zelfs in het bijzijn van haar dierbaren. “Ik voelde me gevangen in een vreemd lichaam en vreemde geest. Ik kon maar niet voorruit komen.”

Julie wilde hoop, maar wist niet hoe of waar ze de verandering kon maken, maar het keerpunt was op vakantie gaan met haar dochter die haar over Isagenix vertelde. Ondanks dat ze sceptisch was over het aangaan van een IsaBody Challenge®, besloot ze de sprong te wagen nadat haar dochter haar ogen opende wat betreft de producten en de geweldige steun van de Isa-gemeenschap.

Door weer naar de sportschool te gaan en het Isagenix Weight Management Programme te gebruiken, verloor ze wel 6.9kg*! Ze genoot zo van hoe positief de Isagenix-gemeenschap was dat ze zich afsloot van de negatieve mensen in haar leven en haar carrière transformeerde.

“16 weken later heb ik superveel energie en voel ik me weer lekker in mijn lijf. Ik trek nu veel betere mensen aan in mijn leven. Ik ben zojuist geslaagd voor een examen voor mijn droombaan en ik kan weer zeggen dat ik weet hoe ik moet lachen.”

Ze wijt haar nieuwe zelfvertrouwen en houding aan de Isagenix-groepen, -mensen, -evenementen en -producten en ziet zichzelf nu als een dapper persoon die dingen doet waar ze eerder bang voor was. Ze gaat drie weken op vakantie, in haar eentje naar Londen en tilt gewichten zonder aarzelen en ze ziet er fantastisch uit.

“Na 53 jaar kom ik eindelijk op de eerste plaats. Ik weet hoe ik de rest van mijn leven wil leven. Ik weet dat ik alles kan doen als ik toegewijd ben. Ik ben niet meer bang. Ik kan weer lachen. Dank je, Isagenix.”

Als haar verhaal jou heeft geïnspireerd, kan jij ook meedoen aan onze Isabody Challenge.

*Gewichtsverlies moet niet als typisch worden beschouwd. Een studie in 2016 met twee fasen door onderzoekers van het Skidmore College toont een gemiddeld gewichtsverlies van 11,5kg na 12 weken De studie evalueerde het gebruik van Isagenix-producten in mannen en vrouwen voor gewichtsverlies, gevolgd door behoud van gewicht.  Als deel van de gewichtsverliesfase deden de deelnemers aan een programma waar ze beperkte calorieën consumeerden met Shake-dagen en één Cleanse-dag per week. Tijdens de fase waarin een gewicht werd behouden, behielden de kandidaten die Isagenix-producten gebruikten hun gewichtverlies beter in vergelijking met de kandidaten die na 52 weken op een traditioneel dieet overgingen. Voor meer informatie over de studie, ga naar IsagenixHealth.net.

Share This Story, Choose Your Platform!