Koop je Early Bird tickets nu voor UIA

July 17, 2019,

isagenix

University in Action is terug, en deze keer zien we dubbel – het belangrijkste evenement voor de groei van jouw Isagenix-account zal plaatsvinden tijdens twee septemberweekends in Rotterdam en Manchester!

Weet je niet zeker wat je kunt verwachten? Nou, UIA is geen zit- en luisterevenement. Onze gastheer David T. Wood is onze eigen Master Trainer op het gebied van netwerkmarketing en hij staat erom bekend je uit je comfortzone te duwen en je zelfvertrouwen naar een plek te tillen waar het nog nooit eerder is geweest, zodat je je professionele doelen kunt verpletteren.

We hebben twee en een half lange dagen boordevol interactieve trainingen die je tot het uiterste zullen pushen en praktische tools bieden om je account te laten groeien. Heb jij je ooit afgevraagd hoe je een nieuwe klant moet benaderen of jouw Associates de beste manier kunt laten zien om hun account te laten groeien? Bij UIA leer je de vaardigheden om je netwerk te laten groeien en niet alleen de jouwe, maar ook de accounts van je Associates te ontwikkelen, terwijl je een diepe duik neemt in Isagenix en onze geweldige industrie. En bij Network Marketing houden we allemaal van nieuwe mensen ontmoeten, dus het is ook een geweldige kans om je IsaFamily te laten groeien.

Kom met een open geest, vertrek met nieuwe energie en de vaardigheden om jouw account te laten bloeien.

Rotterdam *, Nederland, 6-8 september

TicketsVroegboektickets zijn beschikbaar tot 29 juli voor €69, na 29 juli zullen ze €99 zijn

Locatie – Hotel Novotel Rotterdam Brainpark

AccommodatieKlik hier om onze scherp geprijsde hoteltarieven te boeken in Rotterdam

Manchester, Verenigd Koninkrijk, 13-15 september

TicketsVroegboektickets zijn beschikbaar tot 22 juli 2019 voor £69, na 22 juli zullen ze £99 zijn

Locatie – Hilton Manchester Deansgate

AccommodatieKlik hier om te reserveren onze gereduceerde hotelprijs in Manchester

 

*Alleen Engelsgesproken

Share This Story, Choose Your Platform!