IsaLean™ Shake – alles wat u moet weten

January 22, 2020,

isagenix

IsaLean™ Shake is een gezonde, natuurlijke en uitgebalanceerde maaltijd. We hebben de onzekerheid weggenomen bij gezond eten en de perfecte mix bedacht die alle aspecten van een gezonde maaltijd bevat en in luttele seconden klaar is! We zijn niet van de kortetermijnoplossingen op het gebied van gezondheid: IsaLean Shake maakt nu permanent deel uit van het leven van duizenden mensen. Nieuwsgierig waarom? Lees dan verder!

Wat zit er in een IsaLean Shake? 

We weten dat het tijdrovend kan zijn om maaltijden te bereiden en overdonderend wanneer mensen opeens over macro’s en micro’s gaan praten, dus hebben we de onzekerheid bij gezond eten weggenomen! IsaLean Shake is qua voedingswaarde een complete maaltijd die het juiste evenwicht aan macro’s, d.w.z. eiwitten, koolhydraten en (gezonde) vetten, bevat. Verder zitten er 23 vitaminen en mineralen, ook wel micronutriënten genoemd, in elke portie.

De shake is gezond en lekker en heeft slechts 240 calorieën, dit in tegenstelling tot het gros van de andere maaltijden die in enkele seconden klaar zijn.

Hoe zit het met de ingrediënten, zijn die hoogwaardig?

Wij zijn anders dan anderen. Bij ons draait het allemaal om het gebruik van ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit die dichtbij de natuur staan en komen er geen kunstmatige smaak-, kleur- of zoetstoffen aan te pas. Onze wei-eiwitten die we in onze shakes gebruiken zijn bijvoorbeeld afkomstig van koeien die gras eten, goed worden behandeld, op natuurlijke wijze kunnen grazen en geen hormonen of antibiotica krijgen toegediend.

Gebruik van IsaLean Shake hangt af van uw doelen

Als u zich als doel heeft gesteld om af te vallen, dan eet u één uitgebalanceerde maaltijd per dag en vervangt u de andere twee door een IsaLean™ Shake. Als u uw doel al heeft bereikt maar van de voordelen van de shake wil blijven profiteren, kunt u één maaltijd per dag vervangen door een IsaLean Shake. Het is bijvoorbeeld een geweldig ontbijt voor onderweg!

Als u zich gewoon goed wilt voelen en uw voeding compleet wilt maken, kunt u 1 à 2 shakes per dag nemen in aanvulling op uw gezonde, voedzame maaltijden.

Stazakken met zijvouw en individuele sachets

U heeft nu de keuze uit twee soorten verpakkingen. De drie smaken (op basis van wei) van onze IsaLean Shakes kunt u nu bestellen in een grote zak of als individuele sachets. De zakken zijn goedkoper en ideaal voor wanneer u de shakes thuis of op het werk maakt en de sachets kunt u gebruiken voor wanneer u onderweg bent!

Als u gebruikmaakt van een periodieke bestelling, moet u voor het ontvangen van de zakken uw voorkeuren in de backoffice aanpassen.

Share This Story, Choose Your Platform!