Isagenix op de juiste manier delen

November 6, 2017,

Rebecca Haresign

Als je de fantastische resultaten met het product en/of zaken hebt bereikt waar je op hoopte, wil je dat natuurlijk van de daken schreeuwen! Hier bij Isagenix willen we je laten zien dat je jouw succes met anderen kunt delen en meer kunt vertellen over producten van Isagenix en de zakelijke mogelijkheid. Maar we willen je er wel op wijzen dat we geen verkeerde voorstelling van zaken geven over wat je kunt bereiken in hoeveel tijd. Het complianceteam bij Isagenix staat klaar om hun kennis met jou te delen, zodat je te werk gaat op een manier die in overeenstemming is met regelgeving en het merk Isagenix beschermt.

Het complianceteam zet zich in voor de bescherming van en steun aan onze Associates door middel van voortdurende voorlichting, workshops bij evenementen en open communicatie om samen onze erfenis te behouden.

Wanneer je er klaar voor bent om je verhaal te delen, houd dan drie dingen in gedachten:

  • Wees nauwkeurig.
  • Geef geen misleidende voorstelling van zaken.
  • Overdrijf de resultaten niet en garandeer niets.

Isagenix in Europa

In mei 2017 gingen we van start in het Verenigd Koninkrijk. Tot nu toe de meest succesvolle opening. Nu we uitbreiden naar andere markten in Europa, kun je jouw passie, enthousiasme en kennis delen met je persoonlijke contacten op de markten. We geven wat voorbeelden van wat je op sociale media kunt plaatsen om bekend te maken dat Isagenix zich uitbreidt over Europa en laat anderen weten dat ze bij jou terecht kunnen voor meer informatie:

  • De Ierse en Nederlandse markten gaan maandag van start! Wil je meer weten? Bel me!
  • Ik vind het geweldig dat het bedrijf waar ik me voor inzet, zich in Europa uitbreidt! Stuur me een bericht als je meer informatie wilt!
  • Eindelijk geopend! Neem voor meer informatie contact met me op.

Voorbeelden van wat je NIET moet plaatsen in sociale media:

  • Ik heb zojuist drie nieuwe leden ingeschreven op de markten waar we aan het uitbreiden zijn. Heb je zin om lid te worden?
  • Europese vrienden, hebben jullie zin om je aan te melden? Ik heb alle gegevens. Word vandaag lid!
  • Ik accepteer NU nieuwe inschrijvingen voor de nieuwe markten.

Meer informatie over wat wel en niet in overeenstemming is, lees je in de lidmaatschapsregels en gedragscode. Of ga naar IsagenixCompliance.com. Rechtstreekse vragen kun je e-mailen naar onderstaand adres. Het complianceteam helpt je graag. 

Contactgegevens Compliance Isagenix Europa:

[email protected]

 

 

Share This Story, Choose Your Platform!