Isagenix heeft zijn deuren geopend in België!

April 23, 2018,

Rebecca Haresign

Het valt niet te ontkennen: we zijn op dreef in Europa.

Eerst was het Verenigd Koninkrijk aan de beurt, gevolgd door Ierland en Nederland. Door jouw bijdrage hebben we het groeitempo enorm kunnen opvoeren en heeft Isagenix talloze levens in Europa kunnen transformeren.

Vandaag zetten we officieel de volgende stap: Isagenix heeft zijn deuren officieel geopend in België!

Net als onze andere markten wordt België ondersteund vanuit ons Europese hoofdkantoor in Londen door een team van meer dan 35 getalenteerde professionals die zich ervoor inzetten van Isagenix het grootste bedrijf ter wereld te maken op het gebied van gezondheid en welzijn. Bovendien introduceren we dezelfde geweldige line-up van producten en promoties als in de rest van Europa, met nog een paar extra promoties zodat jij en je teams meteen aan de slag kunnen.

Een spannende promotie om je DIRECT op gang te helpen

Alleen deze week (23 t/m 30 april) bieden we een GRATIS LIDMAATSCHAP voor alle bestellingen van 125 BV of meer van nieuwe Belgische klanten.* We voegen zelfs twee Free Membership-coupons toe die je aan je volgende twee nieuwe klanten kunt schenken, zodat je snel resultaat kunt behalen.*

Heb je verder nog vragen?

IsaFYI.com is beschikbaar in het Engels, Nederlands en Frans en is het belangrijkste communicatiemiddel voor onze Europese markten; of je nu meer te weten wilt komen over onze producten of kansen, wilt weten welke evenementen er binnenkort plaatsvinden, of gewoon goede artikelen wilt vinden om met je contacten te delen.

Voor specifieke vragen die je wellicht hebt over de introductie in België, bijvoorbeeld over contactgegevens van de klantenservice, prijslijsten en verkrijgbare pakketten en systemen, zijn ook onze meest actuele Belgische Leadership-pakketten verkrijgbaar. EngelsNederlandsFrans

 

*De promotie geldt van maandag 23 april 2018 t/m maandag 30 april 2018. Er wordt een gratis lidmaatschap verstrekt voor alle bestellingen van 125 BV of meer. Daarnaast ontvang je twee Free Membership-coupons die je aan je volgende twee nieuwe klanten kunt geven. De coupons zijn 60 dagen geldig. De promotie is alleen beschikbaar voor inwoners van België.

 

Share This Story, Choose Your Platform!