IsaBody is nu in de IsaLife-app opgenomen!

February 11, 2020,

isagenix

Houd u vast, want we hebben geweldig nieuws van IsaBody! U kunt vanaf nu meedoen aan de IsaBody Challenge via de IsaLife-app. Meedoen was nog nooit zo makkelijk! U hoeft zich niet meer bezig te houden met tijdrovende uploads van foto’s in uw backoffice. U kunt nu gewoon alles met uw telefoon doen. Dit is dus heel groot nieuws!

Nieuwe functies:  

  • Maak uw voor- en na-foto’s met de app en ze worden automatisch voorzien van een tijdsaanduiding. Foto’s van kranten behoren tot het verleden!
  • Via het dashboard heeft u gemakkelijk toegang tot essentiële informatie, zoals belangrijke deadlines en uw vorige Challenges.
  • Met de BV-tracker kunt u uw BV volgen en beschikt u altijd over actuele informatie over hoeveel BV u tijdens uw Challenge heeft verzameld.
  • Krijg exclusieve toegang tot ons nieuwe maandelijkse workout-programma IsaBody Fitness waarin elke maand video’s worden geüpload met workouts die u kunt uitproberen! Deze video’s zijn in het Engels.
  • Maak elke dag aantekeningen over uw voortgang. Ze worden aan het einde van uw Challenge verzameld om u op weg te helpen met uw verslag.
  • Geen wachttijd meer! U kunt uw Challenge afronden en u direct weer aanmelden voor de volgende. Bovendien wordt uw productcoupon geüpload zodra u uw Challenge heeft afgerond.

Waar kan ik IsaBody vinden in de IsaLife-app?

U hoeft alleen maar uw IsaLife-app te openen en op de middelste knop onderaan het scherm te klikken. U zult daarna de IsaBody Challenge zien!

Wie kan de Challenge in de IsaLife-app afronden

Als uw Challenge zich kwalificeert voor juryperiode 2 die op 29 februari 2020 van start gaat, kunt u in de app gebruikmaken van het nieuwe en verbeterde afrondingsproces! Als u momenteel aan een Challenge meedoet van juryperiode 1, zult u uw voortgangsfoto’s en verslag via uw backoffice in moeten dienen.

Ander nieuws 

Vanaf juryperiode 2 (Challenges die vanaf 29 februari 2020 worden afgerond) kunt u ervoor kiezen om uw transformatie in te zenden om kans te maken om te worden geselecteerd als een van de finalisten of eervolle vermeldingen van IsaBody! (Zo niet, ook geen probleem!)

Als u uw transformatie wilt inzenden voor het beoordelingsproces, wordt u alleen gevraagd om een inspirerend verslag van 200 tot 500 woorden te schrijven. Wellicht wordt u dan ook gevraagd om uw vier laatste tussentijdse foto’s in te zenden ter afronding van uw Challenge. Beginnen, afronden en herhalen is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

 

Share This Story, Choose Your Platform!