IsaBody finalisten van ronde 1

June 18, 2020,

isagenix

Matt Spencer

Mijn langdurige relatie eindigde op hetzelfde moment dat ik een nieuwe baan begon, dus ik stak al mijn energie in het werk en had geen tijd voor mijn sociale leven. Ik voelde me alsof ik door het leven ploeterde, ik miste maaltijden en ik voelde me zo zelfbewust omdat ik aan het afvallen was. Maar na het bijwonen van een Isagenix-evenement, hielp het me echt om te zien waar ik wilde zijn, dus begon ik mijn Isa Body meteen om de zaken om te draaien!

De Challenge viel over mijn verjaardag en Kerstmis, maar ik had nog steeds resultaten en miste nooit een training! Een groot voordeel van het systeem is het gemak – ik ben een golfcoach, dus ik heb geen vaste dagen of veel structuur, dus dit betekende dat ik geen maaltijden meer miste omdat de shakes in minder dan een minuut klaar zijn, er is geen maaltijd prep nodig en het is zo eenvoudig om bij te houden wat je eet.

De beste verandering voor mij is mijn nieuw gevonden vertrouwen. Mijn fysieke uiterlijk is veranderd als onderdeel van het proces, maar nu geloof ik in mezelf! Mijn werkleven is verbeterd en mijn sociale leven is beter omdat ik zoveel gelukkiger ben. Ik voel me nu zelfverzekerd en heb weer motivatie!

Door zelfverzekerd te zijn en te spreken over je eigen ervaring, kan het anderen helpen praten over hun eigen onzekerheden. Het is verbazingwekkend dat dit heeft bijgedragen tot een betere lichamelijke en geestelijke gezondheid, niet alleen voor mij, maar ook voor vrienden en familie.

 

Nilca Prinsen 

Mijn doel om met Isagenix te beginnen was kort maar krachtig: verlaag mijn lichaamsvetpercentage. Ondanks dat ik drie keer per week intensief sport, bleef mijn vetpercentage hoog.

Mijn vriend Adele vertelde me over Isagenix, maar nadat ik hoorde dat het om shakes ging, was ik sceptisch. Ik had eerder andere shakes geprobeerd en ik had altijd honger, had heel weinig energie en voelde me chagrijnig. Maar na er een week over nagedacht te hebben, besloot ik ze 30 dagen uit te proberen. Ik zei tegen mezelf dat het mijn laatste poging zou zijn. Het is nu is het zeker omdat ik niets anders meer nodig heb! Ik heb mijn gezondheidsoplossing gevonden!

Na een maand daalde mijn vetpercentage van 33% naar 30%. Ook mijn sportschool was verrast door de resultaten! Deze shakes zijn anders dan de rest – ze voeden je lichaam met alles wat je nodig hebt, ik heb nooit honger gehad en ik heb zoveel meer energie! Vroeger had ik het gevoel dat ik zoveel meer slaap nodig had, maar nu sta ik om 6 uur op en ga ik om 7 uur naar de sportschool! Mijn vetpercentage is gedaald tot 26% en ik ben zo’n 9 kilo afgevallen! De Detoxdagen worden altijd makkelijker elke keer dat ik ze doe.

Ik ben zo blij met mijn resultaten, wat een geweldige ervaring. Ik kijk er nu naar uit om iedereen in Europa te ontmoeten met wie ik contact heb gehad via IsaBody!

 

Sam Edwards

Ik begon mijn IsaBody Challenge na een zomer van overmatig genieten met bier, barbecues, weekendjes weg met te veel ijs en afhaalrestaurants en een 2 weken all-inclusive vakantie. Ik had zoveel plezier, dus met al dit overmatig eten ging mijn humeur en energie bergafwaarts. Ik krijg snel negatieve gedachten als ik niet voor mezelf zorg.

Genoeg was genoeg, ik was klaar om opnieuw te beginnen, dus begon ik aan mijn volgende uitdaging, deze keer ging ik alcoholvrij en duwde ik mijn lichaam naar nieuwe limieten. Na een paar dagen konden mijn lichaam en geest het verschil al voelen, ik kreeg mijn vonk terug en mijn familie merkte het verschil meteen!

Dingen leken alsof ze niet beter konden worden, maar toen kwam AMPED Nitro uit, BOOM! Mijn training ging naar het volgende niveau. Ik heb nu zoveel meer energie en de resultaten zijn waanzinnig. Toen werd AMPED Post-Workout gelanceerd en inplaats van een paar dagen herstel na een training, ben ik nu weer klaar om de volgende dag te trainen. Ik begon mezelf fysieke uitdagingen te stellen en ik verbrak al mij PB’s  in elk aspect van mijn training, Ik ren de hoogste heuvels op rondom Bristol, ik til nu veel meer op dan mijn lichaamsgewicht!

Het mooie van dit systeem is dat je op vakantie kunt gaan en je kunt vermaken en wanneer je terug bent, meteen weer van start kunt gaan om je hoogtepunt weer te bereiken. Ik raad dit iedereen ten zeerste aan als je het gevoel hebt dat jij je niet meer zo wilt voelen zoals jij je voelt. Doe deze 16 weken durende uitdaging. Je kunt veranderen met dit geweldige systeem!

 

Gewichtsverlies mag niet als typisch worden beschouwd. Onderzoek toonde een gemiddeld  gewichtsverlies van 24 pond aan, na 12 weken. Deelnemers namen deel aan een caloriebeperkt regime van Shake Days en één Detoxdag per week.

Share This Story, Choose Your Platform!