De IsaBody Challenge is hier!

January 18, 2018,

Rebecca Haresign

Dit is de IsaBody Challenge!

Heb je al gehoord van de IsaBody Challenge®? Dit is wereldwijd het populairste programma van Isagenix en heeft duizenden mensen geholpen trots op zichzelf te worden! Vraag aan iemand die de Challenge heeft gedaan wat dit is en je wordt overspoeld door positiviteit, passie en aanmoediging!

Er zijn veel verschillende redenen om mee te doen aan de IsaBody Challenge. Sommigen zoeken iets om hun fysieke doelen te bereiken, of motivatie voor het onderhouden van een goede gezondheid. Voor anderen gaat het om de prijzen en de mogelijkheid om de hoofdprijs te winnen. Wat jouw redenen ook zijn, de IsaBody Challenge is voor jou de gelegenheid om het beste uit jezelf te halen.

Wat is de IsaBody Challenge? 

De IsaBody Challenge is een 16-weekse transformatie-uitdaging voor klanten van Isagenix. We geloven dat transformatie voor iedereen mogelijk is. Samen inspireren we, ondersteunen we, belonen we en overtreffen we onze doelen. We dagen je uit om er alles uit te halen: transformeer je lichaam, transformeer je levensstijl. Je kunt je hier aanmelden!

Iets om je gemotiveerd te houden…

  • De Challenge is een soort ingebouwd aansprakelijkheidssysteem en biedt jou een periode van 16 weken om je doelen te bereiken.
  • Jij en andere deelnemers ondersteunen elkaar en houden elkaar tijdens je reis op de juiste koers.
  • We bieden via sociale media diverse hulpmiddelen om je in de juiste richting te sturen.

Wat zijn de prijzen?

Is het goed voor mijn bedrijf?

Veel deelnemers aan de IsaBody Challenge zeggen dat hun Isagenix-bedrijf beter is gaan draaien nadat ze hun verhalen over IsaBody via sociale media en mondeling hebben verteld. Informatie delen over de Challenge is een geweldige manier om nieuwe klanten de producten aan te bieden terwijl ze hun doelen vaststellen.

Wanneer kan ik met de IsaBody Challenge beginnen?!

Je kunt je nu aanmelden! Alle informatie die je nodig hebt, vind je hier. Vergeet niet om je na je aanmelding ook aan te melden voor de Facebook-groep van de IsaBody Challenge voor motivatietips, steun en om kennis te maken met een groep mensen op dezelfde weg als jij!

Wil je meer weten? Kijk nu naar deze video!

 

*Ga naar IsaBodyChallenge.com voor alle informatie over de reis.

**Afhankelijk van wijzigingen

Share This Story, Choose Your Platform!