Introductie van de nieuwe gratis Isagenix Business-app!

April 21, 2020,

isagenix

De Isagenix Business-app heeft net een upgrade gehad en een van de beste eigenschappen is? Het is nu volledig gratis voor alle Associates, zodat u kunt profiteren van onze tools om uw bedrijf te laten groeien! U kunt ook upgraden naar onze Pro Desktop-versie voor £ 7,99 / € 8,99 per maand als u op zoek bent naar extra functies zoals op maat gemaakte e-mailcampagnes. Bekijk alle nieuwe opwindende functies hieronder in zowel onze gratis als betaalde app!

Isagenix Business App – gratis versie

We hebben niet alleen de oude app genomen en deze gratis gemaakt – nee, we hebben de app volledig gereviseerd, geüpgraded en vervolgens gratis gemaakt! We willen u toegang geven tot de beste software in de branche en we hopen dat deze nieuwe functies u echt zullen helpen uw bedrijf te laten groeien.

  • Krijg toegang tot cursussen en lessen via LEARN om u te helpen een ervaren netwerkmarketeer te worden.
  • Nu IsaPulse in de app staat, krijgt u een overzicht van uw cyclusbonus en totale cycli, uw productintroductiebonus (PIB) en dubbele PIB’s.
  • Krijg toegang tot een bibliotheek met deelbare tools voor het opbouwen van uw bedrijf, zoals middelen voor sociale media, productvideo’s, prijslijsten en activa van het compensatie plan.
  • Synchroniseer uw contacten automatisch zodat u de tools rechtstreeks vanuit de app kunt delen.
  • Neem contact op met zoveel mogelijk klanten en Associates als u wilt, met het onbeperkt delen van tools.
  • Krijg direct toegang tot nieuwe tools wanneer ze worden geüpload via de meldingsfeed.

Isagenix Business Pro – Betaalde desktopversie

De Pro-app bevat alles in de gratis versie, met handige add-on-functies die zijn ontworpen om het potentieel van zakelijke bouwers te maximaliseren. Als u momenteel betaalt voor de Isagenix Business-app, wordt u automatisch geüpgraded naar de nieuwe Isagenix Business PRO Desktop-versie. Als u wilt downgraden naar de gratis versie, kunt u dit doen in uw backoffice.

  • Maak en deel video’s met interactieve links rechtstreeks vanuit de app.
  • Maak e-mailcampagnes om prospects te volgen en uw teams te coachen – begin helemaal opnieuw of gebruik onze vooraf gebouwde opties.
  • Toegang tot de app op een desktop

Bekijk de onderstaande video voor meer informatie.

Share This Story, Choose Your Platform!