Ierland en Nederland zijn Live

November 6, 2017,

Rebecca Haresign

Sinds onze eerste stappen in Europa van het voorjaar met onze recordlancering in het Verenigd Koninkrijk heb jij ons geholpen onstuitbaar momentum te creëren en oneindige opwinding over het beïnvloeden van de wereldgezondheid door middel van Isagenix-producten.

Nu is het tijd voor de volgende stap in Ierland en Nederland!

Onze Ierse en Nederlandse markten worden beheerd vanuit ons Europese hoofdkantoor in Londen door een team van meer dan 35 getalenteerde professionals die zich ervoor inzetten van Isagenix het grootste bedrijf ter wereld te maken op het gebied van gezondheid en welzijn. Bovendien gaan we van start met dezelfde geweldige line-up van producten en promoties als in het VK, met nog een paar extra promoties zodat jij en je teams in volle vaart aan de slag kunnen.

Opwindende promoties om je op gang te helpen

Om je een goede start te geven, bieden we de hele Europese markt Gratis Inschrijving vanaf vandaag, 6 november, en wel twee weken lang, tot 19 november. Dat is een gratis* lidmaatschap voor alle nieuwe klanten uit het VK, Ierland en Nederland, die zich aanmelden bij Isagenix met een eerste bestelling van 150 BV of meer! Als je nieuwe klant zich aanmeldt met een kwalificerend pakket inclusief gratis lidmaatschap, zal hij of zij in plaats daarvan £22,80/€30,25(Nederland)/€30,75(Ierland) korting krijgen op zijn of haar bestelling.

…en dat is niet alles. Als jouw nieuwe klant zich aanmeldt met 150BV of meer, dan krijgen ze ook een gratis verpakking IsaLean Chocolate Decadence Repen. Voeg een doos repen toe aan je bestelling en het word GRATIS!

Nog vragen?

EU.IsaFYI.com is beschikbaar in het Engels en in het Nederlands, en is het belangrijkste communicatiemiddel voor onze Europese markten— of je nu meer te weten wilt komen over onze producten of kansen, wilt weten welke evenementen er binnenkort plaatsvinden, of gewoon goede artikelen wilt vinden om met je contacten te delen.

Voor specifieke vragen die je wellicht hebt over de lancering in deze twee markten, bijvoorbeeld over Customer Care contactinformatie, prijslijsten en verkrijgbare pakketten en systemen, zijn ook onze meest actuele Ierse en Nederlandse  Leadership-pakketten verkrijgbaar.

*Gratis lidmaatschap van Isagenix wordt automatisch toegepast op kwalificerende bestellingen die worden geplaatst tussen 6 november 2017 (7:01 ET) en 19 november 2017 (23:59 ET). Voor kwalificatie moet een nieuwe klant in Groot-Brittannië, Ierland of Nederland een eerste bestelling plaatsen van 150 BV. Kwalificerende nieuwe klanten die een systeem of pakket selecteren inclusief Lidmaatschap in hun eerste bestelling ontvangen in plaats daarvan een korting van £22,80/€30,25(Nederland)/€30,75(Ierland).

 

Share This Story, Choose Your Platform!