Hoor de ervaring van onze Associates’ met AMPED™ Nitro

October 21, 2019,

Shilpa Dattani

AMPED Nitro is bijna hier, en we kunnen niet wachten tot u het in handen kunt krijgen! Dit pre-workout supplement is gevuld met doelgerichte ingrediënten om u te helpen harder door te zetten, beter te trainen, en verder te komen op uw traject naar uw fitnessdoelstellingen. We weten dat trainen moeilijk genoeg is, dus we zijn hier om te helpen, of u nu traint voor een marathon,  een bodybuilder bent, of pas net begint in de sportschool. Daarnaast is het Informed Sport Certified, zodat u weet dat het voldoet aan de hoge standaarden waar we trots op zijn!

We gaven AMPED Nitro aan een paar van onze topathleten, sportschoolgangers, en algemene fitnessliefhebbers om onze nieuwe producten uit te proberen. Dit is wat zij dachten…

Andoni Torres traint voor een marathon in Spanje, en heeft gestreden tegen regenachtig weer dat wedijvert met Engeland, maar heeft er desondanks nog steeds 12 mijl runs in anderhalf uur uit weten te persen, en vond dat AMPED Nitro hem hielp door te drukken. “Vandaag rende ik bijna 12 mijl in hevige regen, maar Amped Nitro gaf me de focus, energie en concentratie die ik nodig had om de klus te klaren, zonder rekening te houden met de externe omstandigheden. Het is ongelovelijk hoe goed ik herstel van mijn dagelijkse training. Ik ben heel blij met Amped Nitro!”

Elaine Ash is een Crossfit liefhebber uit Ierland die hard van stapel gaat in de sportschool nu ze in de 40 is, waarbij ze ons precies laat zien hoe je gezond ouder wordt  – we zijn er zeker van dat ze de meeste twintigers kan verslaan in de sportschool! In de AMPED Nitro test nam zij  Nitro voor elke sportschoolsessie, en bemerkte absoluut een verschil, “Ik slaagde er in handstand pushups te doen  – iets wat ik twee jaar niet heb gedaan – en ik heb dit aan Isagenix te danken! Mijn spierherstel en spierkracht is er allemaal nog. Nitro heeft mij absoluut geholpen deze week!” Ze houdt er zoveel van dat AMPED Nitro een permanente aanwezigheid in haar huis zal hebben!

Steffie Vdb uit België is een body builder die 5 keer per week naar de sportschool ging, haar maaltijden tot het uiterste voorbereidde, en zich schuldig voelde wanneer ze een dag miste of ‘buiten haar boekje ging’ met eten, maar Isagenix helpte haar de gezonde balans te vinden tussen voeding en training, en ze heeft het idee van de “perfecte vorm” losgelaten! Nu traint ze omdat ze ervan houdt, gaat ze eenmaal per week naar de sportschool voor gewichttraining, en doet ze veel cardio en buitenactiviteiten, nu met behulp van AMPED Nitro. “Nitro helpt mij om explosief aan gewichttraining te doen, en ik doe nu een half uur extra aan cardio!”

Blijf op de hoogte van IsaFYI en ons IsaU evenement in Londen, aangezien we weer een product gaan lanceren! Vanaf 9 november zullen we nieuwe pakketten verkrijgbaar hebben, die AMPED Nitro zullen bevatten. Tot ziens bij IsaUni!

Share This Story, Choose Your Platform!