Holistisch gezondheidprofessional krijgt haar zelfvertrouwen terug met Isagenix

November 20, 2017,

Rebecca Haresign

Het lijkt vaak alsof degenen die hun tijd geven aan het verzorgen van anderen, zelden tijd hebben om voor zichzelf te zorgen. Dat gold zeker voor Jodie, een holistisch gezondheidsprofessional uit Leeds.

Ze werkte in een 5-sterren spa, vaak lange periodes zonder vrij te nemen. Soms werkte ze negen dagen achtereen. Dat ze in een verduisterde ruimte werkte en nauwelijks zonlicht zag, droeg bij aan haar vermoeidheid.

Ze zocht iets nieuws en besloot eigen baas te worden en haar werk te doen in een kamer in haar moeders huis. In het begin genoot ze van de onafhankelijkheid en dat ze meer dan voorheen het contact met de cliënten kon verdiepen. Als eigen baas kon ze haar natuurlijke creativiteit  en haar zakelijk verstand goed gebruiken.

Maar na verloop van tijd kwam er weer stress: ze had geen doorbetaalde vakantiedagen en haar inkomen kon schommelen.

Het was tijd voor een verandering.

Jodie wilde iets beters voor zichzelf en de mensen om haar heen. Ze wilde niet alleen de mogelijkheid om een goed inkomen te verdienen, maar het belangrijkste was dat ze haar cliënten beter van dienst wilde zijn. Na jaren werken door heel het hele Verenigd Koninkrijk met mensen uit alle geledingen van de bevolking, kwam ze tot de conclusie dat iedereen één ding gemeen had: stress. Of het nu kwam door het werk, of door je overwerkt en onderbetaald voelen, zij merkte dat stress een van de grootste problemen was waar mensen mee te maken hadden.

En nog erger, ze ontdekte dat mensen tijd noch geld hadden om dingen te doen die ze leuk vonden, of voor goed voedsel. En die zaken zijn belangrijk bij het wegnemen van stress.

Het was een vicieuze cirkel en Jodie wilde iets bedenken om dit te veranderen.

Haar nieuwe wil om anderen te helpen gaf haar motivatie en ze begon een zoektocht naar manieren waarop ze mensen kon helpen een levensstijl te krijgen waarin ze konden geloven. Niet lang daarna vond ze Isagenix tijdens het scrollen door de nieuwsfeed op Facebook.

Ze zag een video met de titel “Youngest Millionaires in Their Company*.” Hoewel ze normaal gesproken niet op dat soort video’s klikt, raakte ze wel geïntrigeerd. Vol van wat ze net had gezien, ging ze op sociale media de mensen volgen die nu haar sponsors zijn. Het sprak haar aan hoe normaal en bescheiden ze leken en ook dat een van hen een soortgelijke geschiedenis als zij had, als masseur.

“Om een lang verhaal kort te houden: ik volgde het spoor terug naar de website van Isagenix. Ik was onder de indruk van de resultaten van echte mensen, hun verhalen over de veranderingen in hun levensstijl dankzij de oplossingen, zowel fysiek als financieel,” legt Jodie uit.

Jodie en haar partner Tyler hadden uiteindelijk via Zoom een gesprek met de leiders die ze op Facebook had gevonden. En dat was het begin. Ze wisten beiden dat dit iets was waar ze niet alleen deel van wilden uitmaken, maar ook deel van moesten uitmaken.

“Ik ben zo blij dat ik dit bedrijf heb gevonden,” vertelt Jodie. “Sinds ik met Isagenix ben begonnen, voelt het alsof ik mijn ware ik heb gevonden. Ik heb mijn zelfvertrouwen weer terug!”

Isagenix heeft haar een doel verschaft om voor te leven en te doen wat ze graag doet.  Met Isagenix kan ze naast haar holistische behandelingen parttime werken en zo cliënten helpen, wat ze dolgraag doet. Ze kan nu haar cliënten behandelen en helpen omdat ze dat wil doen, niet omdat ze het geld nodig heeft.  Ze is blij met de flexibiliteit van zowel online als offline werken en de ruimte die ze heeft om te reizen. Ze heeft genoeg tijd voor zichzelf. En door hard werken genoeg inkomen om zich geen zorgen te hoeven maken om de rekeningen.

“Ik voel me beloond, maar vooral deel van een gemeenschap waar ik mezelf kan zijn. Ik kijk er naar uit om nog meer mensen te helpen aan de slag te gaan met Isagenix. Ze zijn geweldig en een geschenk voor veel levens in de toekomst. Ik ben er klaar voor!” besluit Jodie.

Jodie Leigh Cartwright heeft enorme successen behaald sinds Isagenix in Europa is geopend. Ze is Crystal Executive 1-Star Golden Circle en als 24-jarige ook nog het jongste lid van de Founders Club in het Verenigd Koninkrijk. Jodie is een van de belangrijkste influencers voor Isagenix UK en is nauw betrokken bij het opzetten van het START-programma in Europa. Op 21 september 2017 voltooide Jodie haar eerste IsaBody Challenge®.

*Isagenix Millionaires zijn Isagenix Associates die cumulatief 1 miljoen dollar of meer hebben verdiend met Isagenix. Inkomstenniveaus voor deze onafhankelijke Isagenix Associate overschrijden de gemiddelde resultaten van alle Associates tijdens dezelfde periode aanzienlijk en moeten niet worden opgevat als gebruikelijk of gemiddeld. Inkomstenniveaus zijn afhankelijk van talrijke factoren, inclusief de zakelijke vaardigheden en netwerkvaardigheden, persoonlijke ambitie, beschikbare tijd, werkgewoontes en andere mogelijkheden van de individuele Associate. Voor gemiddelde verdiensten,

 

Share This Story, Choose Your Platform!