Hoe onze ‘Grand Prize Winner’ van 2022 haar resultaten behaalde!

March 16, 2023,

Megan Close

Danielle Burke is uitgeroepen tot de Europese winnaar van onze IsaBody Challenge 2022. Haar verhaal gaat niet alleen over gewichtsverlies, maar ook over de transformatie van haar leven en het vinden van een oplossing die, makkelijk vol te houden is.

Danielle, die sinds het begin van haar IsaBody-reis 25.4 kilo is afgevallen, was in de wolken toen ze hoorde dat ze deze prestigieuze titel had gewonnen: “Het betekent alles voor me. Toen ik me inschreef, had ik nooit gedacht dat ik enige kans zou maken om te winnen. Ik heb het gevoel dat ik zo’n lange weg heb afgelegd ten opzichte van de persoon die ik was. Dit betekent echt zoveel! Bedankt aan iedereen die me gesteund heeft.”

Als winnaar van de Isabody Challenge ontvangt Danielle ook een prijs van €5.500, die ze zal besteden aan haar gezin om leuke dingen mee te gaan doen: “Ik ga met mijn kinderen op onze eerste gezinsvakantie. Ergens waar het zeker warm is!”

Ze zegt dat de uitdaging haar heeft geholpen om haarzelf verantwoordelijk te houden en dat een doel voor ogen hebben haar echt heeft geholpen om haarzelf aan te sporen, zelfs op de moeilijke dagen. “De IsaBody Challenge zorgt ervoor dat je jezelf net dat beetje harder pusht, het houdt je verantwoordelijk en als je een doel voor ogen hebt, is de kans kleiner dat je afhaakt. Voor iedereen die erover denkt om mee te doen – gewoon doen!”

Na de geboorte van haar dochter zat Danielle Burke op het dieptepunt van haar leven.

“Ik was op mijn dieptepunt, ik voelde me ellendig en had geen enkel zelfvertrouwen. Mensen dachten dat ik nog steeds zwanger was en dat beïnvloedde mijn dagelijks leven en ik wilde me gewoon verstoppen voor de wereld. Een vriendin waarmee ik op school zat, gebruikte het Isagenix-systeem en postte erover op Facebook, dus nam ik contact met haar op. Ik kocht een pakket en begon in januari met de IsaBody Challenge.”

Al snel was Danielle’s energieniveau enorm gestegen. “Ik begon weer goed te slapen en mijn spijsvertering werkte voor het eerst sinds lange tijd weer goed. De kilo’s vloen er letterlijk af!”

“Al na een paar weken kon ik een rok aan die ik in tijden niet had gedragen. Ik zette een bericht op Facebook en mensen begonnen me te berichten over wat ik aan het doen was. Ik had twee van mijn vrienden die het programma al samen met mij deden om mij te steunen en vanaf dat moment begonnen mensen de verandering in mij echt op te merken.”

Danielle begon weer van haar leven te genieten: “Ik begon weer plannen te maken met mensen, terwijl ik voorheen mensen uit de weg ging, ik wilde helemaal niet gezien worden. Iedereen zei “Wow Danielle, wat ben je aan het doen?! Je lijkt helderder, je lijkt gelukkiger!”, en ik kon niet wachten om het ze te vertellen.”

Tegen de tijd dat Danielle de IsaBody Challenge had voltooid, had ze het niveua van Director bereikt. Simpelweg door Isagenix met andere mensen te delen.

“Het was echt onverwacht en het nam een enorme vlucht. Ik ben er niet aan begonnen om er een business van te maken, ik wilde me gewoon beter voelen en afvallen, maar het heeft mijn leven op zoveel vlakken veranderd. Ik heb een hele nieuwe garderobe gekocht, ik won een reis naar Ibiza voor de IsaRally wedstrijd en sindsdien heb ik mijn business opgebouwd met Isagenix en ben ik Executive geworden.

“Ik hou van elk product, maar mijn favorieten zijn IsaLean Shakes, Ionix en Nourish for Life, maar waar ik echt van hou is de Celletoi huidverzorging.

“De IsaBody Challenge heeft me al die tijd de spiegel voorgehouden. Soms als je gewicht verliest ga je snel terug naar oude gewoonten, maar dit hield me echt op het goede spoor en ik heb geleerd dit als een levensstijl te zien.

Als je erover denkt om met Isagenix te beginnen, denk er dan niet over na, maar doe het gewoon. Zeg gewoon ja en zoek het daarna uit. Wat is er niet leuk aan iets dat je gaat helpen gezond ouder te worden en ook nog eens extra inkomen oplevert!”

Ben je je geïnspireerd door Danielle’s ongelooflijke transformatieverhaal?

Als je je eigen uitdaging wilt starten en kans wilt maken om een van onze finalisten of zelfs onze volgende ‘Grand Prize Winner’ te worden, kun je je aanmelden via je Back Office of de IsaLife App. Deelname is gratis en je ontvangt een waardebon van €165 voor het succesvol voltooien van de uitdaging!

Share This Story, Choose Your Platform!