Hier zijn de finalisten voor beoordelingsperiode 3 van de IsaBody Challenge 2018!

January 5, 2019,

Shilpa Dattani

De IsaBody Challenge® biedt mensen in onze Europese markten de mogelijkheid te veranderen en een totale transformatie te ondergaan. Voor elke ronde melden honderden mensen zich aan, vastbesloten hun leven te transformeren en hun doelen te bereikend.

Onze drie finalisten krijgen ieder een bedrag van € 1100, een professionele fotoshoot en tevens de mogelijkheid om mee te dingen naar de Europese hoofdprijs voor de IsaBody Challenge 2018! Hieronder stellen onze finalisten voor ronde 3 van de Challenge 2018 zich aan je voor.

Milda Latakaite

Leeftijd: 32
Lengte: 
1,66
Locatie: België
Startgewicht Challenge:  102,5 kg*
Eindgewicht Challenge: 80,2 kg*

Behoudgewicht Challenge: 77,5 kg*
Totaal gewichtsverlies:  -25 kg*
Totaal aantal Challenges voltooid: 1
Gebruikte oplossingen: Gewichtsbeheersing

Jarenlang had Milda Latakaite het idee dat het leven langs haar heen ging. Voor ze aan deze reis begon, wist ze dat er iets niet goed zat. “Ik had jaren voorbij laten gaan zonder iets te veranderen.”

Het ging niet alleen om lichamelijk ongemak. “Ik voelde me nooit echt gelukkig en kon niet van mezelf houden. Ik had het gevoel dat ik in een bodemloze put gleed. Dat gevoel wens ik zelfs mijn grootste vijand niet toe.” Milda had hulp nodig.

En toen vond ze Isagenix. “Ik ontmoette een enorm inspirerende vrouw die, om het plat te zeggen, de ballen had om mijn zwakke excuses te negeren. Het enige wat zij vroeg was mijn vertrouwen en met haar deze reis te ondernemen.” Ze vertrouwde op haar intuïtie en stemde in. En het was precies datgene wat ze had gemist.

“Mijn leven is voorgoed veranderd.” Milda kan nog steeds niet geloven hoe eenvoudig de reis was. Eenvoudig, maar niet gemakkelijk. “In mijn hoofd streed ik tegen mezelf en mijn omgeving was kritisch.” Ze heeft veel te danken aan haar eigen volhardendheid, maar vooral aan de geweldige groep die haar in die periode steunde.

Sinds de voltooiing van de Challenge leeft Milda een nieuw leven. “Mijn geest is scherp, mijn lichaam is enorm veel sterker. De IsaBody Challenge heeft mijn lichaam opnieuw gevormd en mij mentaal geheeld. Ik kan van mezelf houden.”

Matt Dochniak

Leeftijd: 28
Lengte:  1,72 m
Locatie: Verenigd Koninkrijk
Startgewicht Challenge:  65 kg*Eindgewicht Challenge: 72 kg*

Behoudgewicht Challenge: 73 kg*
Totaal gewichtstoename:  +8 kg*
Totaal aantal Challenges voltooid: 1
Gebruikte oplossingen: Energie en prestaties

Voor de IsaBody Challenge had Matt Dochniak weinig zelfvertrouwen. “Ik was een jonge gymleraar en schijnbaar fit, energiek en gezond. Dat klopte ook wel, maar ik wilde meer.”

Hij had het idee dat hij een voorsprong had en probeerde zijn vakkennis over goed eten en veel sporten toe te passen. Maar toch kwam hij niet dichter bij het bereiken van zijn ambitieuze fitnessdoelen. Tot hij besloot zich aan te melden voor de IsaBody Challenge, met als doel: spieropbouw.

“Ik wist dat het anders zou zijn, want ik werd gesteund door de wetenschap en de gemeenschap van Isagenix. Ik schreef me in bij de plaatselijke sportschool, stelde mijn eigen sportschema op en ging aan de slag.”

Al snel zag hij resultaten. “De weegschaal gaf meer gewicht aan en er verschenen spieren. Ik was niet te stuiten.” Mensen zagen de veranderingen en stimuleerden Matt, die zijn zelfvertrouwen voelde groeien.

“Naast voeding voor mijn lichaam gaf de IsaBody Challenge me verantwoordelijkheid.” Hij gedijde, dankzij een gemeenschap die hem steunde, en een deadline. Hij had een drukke zomer, maar hij zorgde dat de bruiloften en feesten zijn motivatie voor succes niet verstoorden. In tegendeel, hij merkte dat de evenementen hem hielpen, omdat hij daar zijn reis kon delen met vrienden en familie en daardoor zichzelf verder stimuleerde.

Matt besloot bewust om heel lang niet zijn ‘voor’-foto te bekijken. Hij wilde zijn totale transformatie pas zien bij het voltooien van de Challenge. “Toen ik aan het eind van de Challenge eindelijk de ‘voor’- en ‘na’-foto’s naast elkaar legde, kon ik mijn ogen niet geloven.”

Hoewel Matt voor de challenge al gezond en fit was, heeft hij nu het zelfvertrouwen en de spierdefinitie waar hij al die jaren naar had gestreefd. “Ik ben zo trots op wat ik heb bereikt.  Ik hoop dat ik anderen kan inspireren om zichzelf uit te dagen en hun fitnessdoelen te bereiken.  Ik weet dat het gemak en de werkzaamheid van deze producten mijn transformatie haalbaar maakten en kan de IsaBody Challenge niet vaak genoeg bedanken voor de hulp bij de transformatie van mijn lichaam, mijn geest en mijn hoop voor de toekomst. Het wordt tijd om nieuwe verhalen te schrijven!”

Juan Jose Moreno Ruiz

Leeftijd: 48
Lengte:  1,70 m
Locatie: Spanje
Startgewicht Challenge:  72 kg*
Eindgewicht Challenge: 63 kg*

Totaal gewichtsverlies:  -9 kg*
Totaal aantal Challenges voltooid: 1
Gebruikte oplossingen: Gewichtsbeheersing & Energie & prestatie

Juan Jose Moreno Ruiz moest altijd hard werken om zijn gewicht te behouden. “Iedereen in mijn familie heeft hetzelfde genetische profiel. Mijn hele leven knokte ik door sporten en gezond leven tegen de kilo’s.” Ondanks zijn inspanningen merkte hij de laatste jaren dat hij zijn gewicht niet stabiel kon houden. “Ik probeerde allerlei diëten, maar het ging steeds moeizamer.”

De eerste keer dat hij iets over Isagenix hoorde, was hij sceptisch. “Ik geef toe dat ik er in het begin niet echt in geloofde. Maar toen begon mijn vrouw de producten te gebruiken.  We kwamen meer te weten over de systemen, bijvoorbeeld wat in elk product zit en hoe de beste resultaten kunnen worden bereikt als ze samen worden gebruikt.” Dus besloot hij een poging te wagen en meldde zich aan voor de IsaBody Challenge.

“Ik was verrast door de producten. Ze hadden een natuurlijke smaak en gaven me een goed gevoel.” Na voltooiing van de Challenge vindt Juan dat de resultaten groter zijn dan alleen gewichtsverlies. “Ik heb me in lange tijd niet zo goed gevoeld, ik heb meer energie en mijn geest is scherper.”

Juan is blij met deze nieuwe voeding, die zijn doelen en het leven dat hij wil leiden ondersteunt. “Met de producten van Isagenix beginnen was een belangrijke stap op weg naar een gezonder leven. Ik weet dat ze me helpen bij het behoud van mijn lichaam en de actieve levensstijl waar ik zo blij mee ben.”

 

*De in deze publicatie gepresenteerde resultaten voor gewichtsverlies en levensstijl kunnen variëren, afhankelijk van het inspanningsniveau, hoe trouw een caloriearm dieet wordt gevolgd en fysiek gestel. De resultaten zijn verkregen door Isagenix-producten op te nemen in een gezonde levensstijl met regelmatige lichaamsbeweging, afgemeten porties en een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet om de gewenste doelen te behalen. Zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en personen met een medische aandoening wordt aangeraden een arts te raadplegen alvorens Isagenix-producten te gebruiken of andere veranderingen in hun dieet door te voeren.

 

Share This Story, Choose Your Platform!