Het merk Isagenix blijft zich verder ontwikkelen

August 7, 2018,

isagenix

 

Het merk Isagenix zet vandaag zijn volgende stap, terwijl ons streven naar compromisloze kwaliteit, resultaten ondersteund door de wetenschap, en Solutions to Transform Lives™ hetzelfde blijft. In feite is het nieuwe merk Isagenix de volgende stap in ons streven om de betrokkenheid van ons bedrijf bij onze klanten en onze inzet voor uitstekende producten over de hele wereld te verdubbelen. Dat blijkt eigenlijk al uit onze visie:

Onze visie is om invloed uit te oefenen op de wereldgezondheid en mensen te bevrijden van lichamelijk en financieel ongerief, en om in dat proces het grootste gezondheids- en wellnessbedrijf ter wereld op te bouwen.

Onze waarden vormen de basis waarop het merk Isagenix is gebouwd, en het zijn onze klanten en Associates – jij – die het bedrijf hebben opgebouwd tot wat het nu is, en die er ook in de toekomst aan zullen blijven bouwen. Dat is de reden waarom dit volgende hoofdstuk van ons merk zo spannend is! Nu kunnen we je eindelijk het nieuwste en beste voor Isagenix laten zien.

 

https://player.vimeo.com/video/283096471

 

 

Nieuwe look

 

 

 

Je hebt de nieuwe look en uitstraling van het merk Isagenix misschien al opgemerkt. Maar wees gerust, de IsaA is er nog steeds!! We wilden een merk creëren dat staat voor kwaliteit en innovatie, door geavanceerde producten en oplossingen te ontwikkelen waarmee we wereldwijd nog beter een ​​gezondere levensstijl kunnen ondersteunen. Dat betekent dat het uiterlijk en de uitstraling van Isagenix in een aantal opzichten in die ontwikkeling meegaan:

·         Nieuwe verpakking Je zult merken dat verpakking en productetiketten de komende maanden een transformatie ondergaan en een prachtige nieuwe look krijgen! Het is mogelijk dat je toch nog enkele zendingen met de huidige etiketten ontvangt. Maar maak je geen zorgen! Dit betekent niet dat je een oud product hebt ontvangen; we zijn gewoon bezig om de huidige etiketten geleidelijk uit te faseren.

·         Nieuw logo Het Isagenix-logo wordt over de hele wereld goed herkend, en voor de toekomstige ontwikkeling van ons merk wilden we dat graag zo houden. Het nieuwe logo is krachtig en modern, maar nog steeds direct herkenbaar.

·         Nieuwe kleuren Deze ontwikkeling heb je de afgelopen maanden al kunnen waarnemen. In alle afbeeldingen, logo’s, websites en video’s wordt al gebruik gemaakt van de nieuwe kleuren die het vernieuwde merk vertegenwoordigen.

Een nieuw geluid

We zijn bezig om de manier waarop we over Isagenix praten, verder te verbeteren. We bieden oplossingen om levens te transformeren, en dat is zo waardevol dat we dat best van de daken mogen schreeuwen. De manier waarop we in onze nieuwe aanpak over het merk praten, is gewaagd, maar ook toegankelijk en vriendelijk. We stellen onze klanten in staat hun leven te veranderen en spreken daarover op een manier die echt en authentiek is. Het is een stem die dezelfde waarden vertegenwoordigt als die waar Isagenix vanaf de eerste dag voor heeft gestaan. Maar de manier waarop we nu dit bedrijf spreken, is: ‘met volle kracht vooruit’!

De nieuwe manier om terug te geven

Het medeleven en de vrijgevigheid van onze klanten en Associates vormen voor ons een ware inspiratie. Je hebt meegewerkt aan het inzamelen van miljoenen dollars voor de Make-A-Wish® Foundation. Mede dankzij jouw bijdrage kunnen de wensen van duizenden kinderen in vervulling gaan. Nu zetten we de volgende stap in deze activiteiten en kondigen we de Isagenix Legacy Foundation aan. Dit is een non-profit organisatie die het speerpunt zal zijn van onze categorie ‘Samenleving’ en die ons zal helpen nog meer te geven aan kinderen die geen gezonde voeding of goed onderwijs krijgen en aan gezinnen die na natuurrampen hun bestaan weer proberen op te bouwen. Ga voor meer informatie over de Isagenix Legacy Foundation  en over hoe je vandaag nog kunt doneren naar xxxx.

Wat betekent dit voor jou?

De volgende stap in de evolutie van ons merk is gericht op het creëren van een beter Isagenix voor jou, en dat betekent genieten van dezelfde producten, pakketten, systemen en voordelen waar je al zo dol op bent. Soms brengt verandering ook onzekerheid met zich mee. Maar wat niet verandert, zijn de waarden die dit bedrijf zo geweldig maken. Het enige wat we doen is verbeteren waar je al zo van hield!

 

Share This Story, Choose Your Platform!