Heerlijke voeding voor onderweg

November 13, 2018,

Shilpa Dattani

Maak je drukke dagen op kantoor, in de sportschool of onderweg naar en van je werk aangenamer met onze allereerste seizoenssmaak IsaLean™ Shake in Europa: Mokka! Je wilt vast niet wachten om als een van de eersten onze nieuwe smaak te proberen. Deze is nu verkrijgbaar, maar slechts niet lang!

IsaLean Shake Mokka bevat niet-gedenatureerde wei- en melkeiwitten, uitgebalanceerde koolhydraten, vet en vezels, en niet te vergeten essentiële vitaminen en mineralen. Deze voedzame maaltijd met zoete tonen van chocola en de heerlijke smaak van koffie geeft je een voldaan gevoel.

Koffiepauzes zullen met deze romige mix van koffie en chocolade nooit meer hetzelfde zijn. Hier worden veel mensen blij van.

Wacht niet langer. Bestel snel, want de voorraad is beperkt. Deze smaak zal niet aan te slepen zijn!

Als je dit geweldige nieuws deelt, vergeet dan niet #LivinLaVidaMocha te vermelden. Zo verspreidt goed nieuws zich als een lopend vuurtje! Op onze Facebook-pagina delen we leuke Mokka-recepten!

Associates en klanten kunnen IsaLean Shake Mokka apart bestellen. In verband met een beperkte voorraad mogen per bestelling maximaal 10 zakjes worden besteld. Dit product is alleen beschikbaar als een standaardbestelling of via de app IsaLife.

Share This Story, Choose Your Platform!