Goed nieuws: je kunt je IsaLean Shake warm maken!

November 1, 2018,

isagenix

Als het buiten koud is, is het logisch dat je wilt weten of je je IsaLeanTM Shake met warm water kunt bereiden en of je dan nog steeds aan de regels van het Isagenix-programma voldoet.

Dus: kunnen IsaLean Shakes met warm water worden klaargemaakt? Het antwoord is ja! Je IsaLean Shake warm drinken is prima en een geweldige optie voor koude dagen.

Er zijn wel een paar belangrijke dingen om te onthouden wanneer je een warme IsaLean Shake klaarmaakt.

Maak je shake niet te warm!

Er is een dunne scheidslijn tussen warm en te warm bij het klaarmaken van IsaLean Shakes. Het werkt het best met water dat tot kamertemperatuur is verwarmd. Als het water warmer is, raken het eiwit en de enzymen waarschijnlijk gedenatureerd, en gaat een deel van het in het product gebruikte zetmeel gelatineren. Dit kan ertoe leiden dat de shake gestremd en plakkerig is. Bovendien gaan bepaalde vitaminen – met name de B-vitaminen – tijdens het verwarmingsproces waarschijnlijk verloren.

Het bereiden van een warme IsaLean Shake

Je kunt het water ongeveer 45 seconden verwarmen in de magnetron, of op de kookplaat verwarmen. Test met je vinger of de ideale temperatuur is bereikt. Combineer de warme vloeistof met de IsaLean Shake in een IsaShaker™-fles en schud deze tot een gladde, romige consistentie is verkregen.

Let goed op bij het openen van de shakerfles, want soms spat de vloeistof er uit. Je kunt de fles het beste langzaam openen. Als je geen IsaShaker-fles hebt, kun je ook een groot glas of mok gebruiken en de shake roeren met een garde of vork.

Het doel van een warme shake is dat je ook tijdens de koude wintermaanden blijft genieten van deze voedzame maaltijdvervangers, zodat je op schema blijft met je doelen voor gezondheid en gewichtsverlies. Dus probeer het eens, de volgende keer dat je zit te vernikkelen.

En als je smacht naar een gezond en warm toetje, probeer dan ook eens onze heerlijke Mug Brownie:

Brownie in een mok om van te watertanden

 • ½ zakje IsaLeanTM Shake Creamy Chocolate of 1 lepel IsaLeanTM Shake Plant Based Rich Chocolate
 • 1 verkruimelde IsaDelightTM chocolade
 • 1 groot ei
 • 1 el donker cacaopoeder
 • 1 el kokosmeel
 • 2 el zoetstof naar keuze
 • ½ el bakpoeder
 • 125 ml melk naar keuze

Instructies:

 1. Vet een diepe mok in en zet deze opzij.
 2. Doe IsaLean Shake, kokosmeel, bakpoeder, zoetstof en cacaopoeder in een kom en meng goed.
 3. Klop het ei met de melk in een aparte kom en giet in het droge mengsel. Meng tot het volledig is opgenomen. Strooi bovenop een laagje verkruimelde IsaDelight.
 4. Zet het mengsel gedurende 60 seconden in de magnetron. Neem de mok uit de magnetron en GENIET!

Share This Story, Choose Your Platform!