Geheimen voor succes met Amanda Gee

December 17, 2020,

Ashleigh Turnbull

Amandas had zo’n geweldige transformatie met Isagenix en haar verhaal heeft meer dan 57 mensen geïnspireerd om hun eigen welzijnsreis te beginnen. Niet alleen raakte ze Crystal Executive in een ongelooflijke 120 dagen, ze was de topinschrijver in de November Dash promotie. In feite heeft ze van augustus tot november haar verdiensten met maar liefst 688% verhoogd ten opzichte van de vorige 90 dagen! We moesten alleen nog uitzoeken hoe ze een van onze snelst groeiende nieuwe bedrijven bouwde. Laten we eens kijken welke geheimen ze had om te delen…

 

Waarom heb je besloten om je bij Isagenix aan te sluiten en wat waren je doelen?

Rond december 2019 was ik kapot van het nieuws dat mijn baan als retailmanager werd ontslagen. Toen verloor mijn partner ook zijn baan als piloot, net toen we in lockdown gingen en we besloten dat we gewoon van de zomer zouden genieten. Maar dat betekende dat we te veel van het goede deden en de ongezonde gewoontes hadden me opgeblazen en moe gemaakt en ik had mijn zelfvertrouwen verloren. Ik wist dat ik snel iets moest doen om me gezonder en gelukkiger te voelen. Ik zag een bericht van een vriendin op Facebook over haar wellness-reis en het was niet het gewichtsverlies dat bij mij resoneerde, maar haar positieve houding. Dus nam ik contact met haar op en toen ontmoette ik mijn mentor Donna en begon ik mijn reis met Isagenix.

 

Heb je je doelen bereikt?

Ja! Ik kon de resultaten niet geloven. Niet alleen had ik het gewicht verloren dat ik wilde, ik voelde me gezonder, gelukkiger, mijn mentaliteit was totaal veranderd en ik was volledig gefocust. Maar mijn doel was niet alleen om gezonder te zijn, het was ook om de zakelijke mogelijkheid te gebruiken om voor mijn eigen producten te betalen en de financiële druk na ontslag te verminderen. Mijn mentor liet me zien hoe ik het juiste type berichten op sociale media kon delen, waardoor ik verantwoordelijk werd voor het bereiken van mijn welzijnsdoelen, maar ook om nieuwe klanten te vinden. De Product Introductie Bonus die ik van deze nieuwe klanten kreeg betaald voor mijn producten en nog meer!

 

Hoe heeft u uw bedrijf naar het volgende niveau gebracht?

Ik ben begonnen met het delen van mijn eigen wellness-reis en resultaten op organische wijze, waarbij ik me concentreerde op de manier waarop de transformatie me deed voelen. Binnen enkele dagen vroegen mijn vrienden me hoe ik het deed en toen zag ik het potentieel van een extra inkomen. Ik stelde hen voor aan Isagenix en ondersteunde hen op hun eigen wellnessreis.

 

Hoe heb je al die mensen gevonden om je team te versterken?

Het begon toen ik besloot mijn netwerk uit te breiden via Facebook. Ik zou de ‘People you may know’ gebruiken om in contact te komen met andere mensen, wat echt hielp om een breed netwerk te laten groeien. Ik zou met hun berichten omgaan en mensen direct berichten sturen om mezelf voor te stellen. Ik kom wel uit een detailhandelsachtergrond, wat handig is omdat ik ervaring heb met het verbinden met nieuwe klanten. Ik heb nu een fulltime baan in een kleine boetiek en er zijn momenten dat een klant met me begint te praten over het feit dat hij gezonder wil zijn, dan breng ik mijn verhaal mee in het gesprek en willen ze al snel dezelfde resultaten behalen. Ik zou ook kleine zakken met tijd vinden om op mijn sociale netwerk te posten, dus het laten groeien van mijn Isagenix bedrijf past perfect in mijn dagelijkse routine.

 

Welk advies zou je geven aan iemand die zijn bedrijf wil laten groeien zoals jij?

Hier zijn mijn top tips over het vinden van nieuwe mensen en het laten groeien van een bedrijf;

  1. Hou van de producten en deel je verhaal – Begin je eigen welzijnsreis, volg een systeem en krijg de beste resultaten die je maar kunt bedenken. Deel dan je verhaal en je resultaten met zoveel mogelijk mensen. Dit is precies wat ik heb gedaan, en ik heb minstens één nieuwe klant gekregen van elke post die ik heb gedaan. Wanneer mensen je transformatie en liefde voor de producten zien, zullen ze je positieve energie en de actie willen zien.
  2. Neem deel aan trainingen – Sta altijd open voor training en leer van de besten. De virtuele trainingen en bootcamps waar mijn sponsor me voor heeft uitgenodigd, hebben me zoveel geleerd. Ik zou nooit in staat zijn geweest om het bedrijf dat ik vandaag de dag heb te laten groeien zonder die kennis. Plus, ze zijn een creatieve manier om met mensen in contact te komen en je laat de sessies absoluut bruisen van ieders energie en passie voor Isagenix. Psst David T.S. Woods heeft een geweldige serie op de Roadmap to Success. Bekijk ze hier.
  3. Verbreed je netwerk – De grootste game changer voor mij was het leren van meer over het gebruik van Facebook om mijn bedrijf te laten groeien. Neem de tijd om te leren over de algoritmes, hoe je je profiel op te schonen, zodat je het openbaar kunt maken, zodat je je bereik verder kunt verbreden dan je eigen persoonlijke netwerk. De sky is de limiet als het gaat om het aantal vrienden dat je hebt; je weet dat je genoeg mensen hebt als je niet al hun namen kunt onthouden! Reageer met de post van mensen; een opmerking of een reactie gaat heel ver. Wees niet bang om mensen te bereiken en stuur ze een bericht om jezelf voor te stellen.
  4. Duplicatie – Dit is zo eenvoudig als het kopiëren van wat je sponsor doet en dan mensen laten zien wat je doet. Wanneer u begint met het opbouwen van uw team, probeer dan een andere u te vinden; iemand die uw focus en drive heeft om een zakelijke bouwer te zijn. Zodra je die persoon hebt, zullen ze dan proberen om mensen zoals zij te vinden om aan het team te brengen en zo gaat het duplicatieproces door en geeft het je bedrijf meer stabiliteit.
  5. Gebruik alle beschikbare hulpmiddelen – ik heb het Compensatieplan gebruikt als leidraad om te weten wat ik wilde bereiken om door te stoten naar het volgende niveau. Route naar Crystal Executive was een ander geweldig hulpmiddel dat ik gebruikte om gefocust te blijven. Ik gebruik deze tool zelfs samen met leden van mijn team om hen te helpen met hun bedrijf.

 

Wat vind je het leukst om deel uit te maken van Isagenix?

Isagenix heeft me zoveel meer gegeven dan alleen de financiële voordelen. De vriendschappen die ik heb opgebouwd zijn levensveranderend. Ik heb nu mensen ontmoet die ik zou beschouwen als beste vrienden en ik zou ze niet hebben ontmoet als het niet voor Isagenix was. Zelfs in tijden van sociale afstandelijkheid en alleen maar in staat zijn om virtueel contact te maken, heb ik een aantal echt sterke banden opgebouwd en ik kan niet wachten op de dag dat we elkaar persoonlijk kunnen ontmoeten.

 

Wat zijn je doelen voor 2021?

Dit is nog maar het begin en ik wil mijn zaak zo ver mogelijk naar voren brengen! Mijn doel voor volgend jaar is om terug te gaan naar Executive en daar te blijven! Ik weet dat het veel hard werken zal vergen, maar ik ben gefocust, vastberaden en ik weet dat ik er met de steun van mijn geweldige team zal komen.

 

WINSTDISCLAIMER
De mogelijkheid om inkomen te verdienen onder het Isagenix compensatieplan hangt af van vele factoren, waaronder de zakelijke, sociale en verkoopvaardigheden van een individuele Associate; persoonlijke ambitie en activiteit; beschikbaarhei d van tijd en financiële middelen; en toegang tot een groot netwerk van familie, vrienden en zakelijke contacten. Isagenix kan en wil geen bepaald niveau van inkomsten garanderen. Zelfs geassocieerde deelnemingen die een aanzienlijke hoeveelheid tijd, moeite en persoonlijke middelen besteden, bereiken mogelijk geen betekenisvol niveau van succes. Voor de gemiddelde verdiensten, zie de Isagenix Earnings Disclosure Statement op IsagenixEarnings.com.

 

Share This Story, Choose Your Platform!