Gefeliciteerd met onze Ronde 3 Eervolle Vermeldingen!

January 12, 2021,

Ashleigh Turnbull

Alessia Gironi

Jarenlang volgde Alessia de Isagenix-reis van haar vrienden van een afstandje en wilde ze haar eigen reis beginnen. Binnen enkele dagen na de opening van Isagenix in Italië bestelde ze haar Ultimate Pack, schreef ze zich in voor haar eerste IsaBody Challenge en heeft ze nooit meer omgekeken. Na slechts een maand, met veel passie en toewijding, werd Alessia een van de topinschrijvers in Italië!

“Vroeger voelde ik me altijd moe en traag. Ook al wist ik dat ik niet veel hoefde af te vallen, toch wilde ik graag een beetje meer zelfverzekerdheid en vertrouwen in mijn eigen lichaam. Binnen een paar dagen na het begin van mijn Isagenix-reis merkte ik al een verandering in mezelf op; ik had een gezondere dagelijkse routine en mijn stemming was positiever. Ik was zo enthousiast over mijn resultaten dat ik foto’s heb gemaakt om met mijn vrienden en familie te delen en ze wilden ook allemaal meedoen!

Mijn passie en enthousiasme groeide week na week. Hoe meer ik emotioneel transformeerde, hoe meer ik fysiek transformeerde. De negatieve gevoelens en vermoeidheid die ik eerder voelde waren verdwenen en ik heb een lichaam waar ik van hou. Ik voel me weer 20 jaar oud! Ik werd niet alleen sterker als persoon, maar ook als bedrijf. Ik deelde mijn voor en na foto’s op social media en haalde veel nieuwe klanten binnen en kreeg veel opmerkingen dat ik niet alleen was afgevallen, maar dat ik ook als persoon was veranderd.

Ik help nu een heleboel andere mensen om hun vertrouwen terug te krijgen en dat maakt me erg trots. Dit is iets wat ik voor altijd wil blijven doen, want het heeft me een prachtig geschenk gegeven; het geschenk van zelfvertrouwen.”

 

Przemyslaw Dzyr

Na jarenlang met zijn gewicht te hebben geworsteld, had Przemyslaw elk denkbaar dieet geprobeerd, maar niets leek te werken tegen de kilo‘s… tot hij aan zijn Isagenix-reis begon. Przemyslaw is van het hebben van geen energie en weinig activiteit naar het lopen van VIER halve marathons gegaan!

“De laatste 20 jaar was ik niet blij met de manier waarop ik eruit zag en had ik geen energie meer. Elke keer als ik een nieuw dieet probeerde, verloor ik een beetje gewicht, maar uiteindelijk kwam het altijd weer terug en werd het weer meer. Dit veranderde allemaal toen ik mijn eerste 30-dagen programma met Isagenix begon. Ik ben meer dan 13 kg kwijt sinds ik met mijn IsaBody Challenge ben begonnen en ik ben nu in de beste vorm van mijn leven! Ik was vroeger niet erg actief en ik heb nooit lange afstanden gelopen, maar alles is veranderd sinds ik de Isagenix producten heb gebruikt. Ik heb nu deze nieuwe energie. Ik ga regelmatig naar de sportschool en ik heb vier halve marathons gelopen!

Ik ben het levende bewijs dat de producten van Isagenix werken. Dit is slechts het begin van mijn reis. Ik help nu veel mensen om hun eigen welzijnsdoelen te bereiken en om ook de ongelooflijke transformatie te ervaren die ik doorgemaakt heb. Ik voel dat Isagenix me een nieuw leven heeft gegeven en ik zal voor altijd dankbaar zijn.”

 

Ela Grooteman

Ela leeft een actief leven, ze houdt van tennis, werkt hard en geniet van het maken van mooie herinneringen met haar familie en vrienden. Als het gaat om koken, wil ze voeding die goed uitgebalanceerd is, snel en gemakkelijk te bereiden… want wie wil er nu urenlang in de keuken staan? Het doel voor Ela was om zich beter te voelen over zichzelf en een welzijnsoplossing te vinden die past bij haar drukke levensstijl. Vroeger was ze het liefst onzichtbaar, maar nu is Ela’s vertrouwen volledig getransformeerd, en wil ze dat de hele wereld weet wie ze is!

“Ik veranderde de slechtste tijden in mijn leven in de beste, sinds het gebruik van Isagenix. Vroeger voelde ik me zo ongelukkig met de manier waarop ik eruitzag, ik had geen motivatie om iets te doen, ik kwam aan, ik voelde me moe, gestrest en ik kon gewoon niet uit die slechte vibe komen. Dat was totdat mijn vriend me aan Isagenix voorstelde. Ik had geen idee wat ik kon verwachten toen ik naar mijn eerste Isagenix-evenement in Antwerpen ging. Het was verbazingwekkend om zoveel gelukkige, gezonde mensen te zien en het voelde alsof ik direct deel uitmaakte van een familie!

Ik ben begonnen met het Premium Pack en ik vond het geweldig hoe makkelijk en eenvoudig het systeem te volgen was. Ik bewaarde wat producten in mijn handtas, dus ik had altijd iets te eten bij me dat snel en gezond was. Ik nam overdag twee smoothies en dan ‘s avonds met mijn kinderen een uitgebalanceerde maaltijd. Het systeem past perfect in mijn leven en ik verveel me nooit met de verscheidenheid aan shakes en bars. Mijn favoriete product? De Plantaardige IsaLean Shake met chocoladesmaak.

Sinds mijn tweede IsaBody Challenge heb ik meer dan 15 kg verloren, maar de grootste transformatie voor mij was hoe ik me nu voel en mezelf zie. Mensen die ik in jaren niet heb gezien, herkennen me nu nauwelijks. Elke ochtend als ik wakker word, kijk ik in de spiegel en kan ik niet stoppen met glimlachen. Ik heb zoveel energie! Vroeger winkelde ik veel online en paste ik kleren in de privacy van mijn slaapkamer, maar nu houd ik ervan om in de stad te gaan winkelen. Als ik mijn spiegelbeeld in de etalages zie, moet ik mezelf knijpen om er zeker van te zijn dat ik niet droom. Voordat ik aan mijn uitdaging begon, zou ik alleen op de foto gaan als het echt nodig was, maar nu neem ik selfies zonder make-up!

Ik weet zeker dat Isagenix iedereen kan helpen met zijn of haar welzijnsdoelstellingen en ik houd ervan om anderen te ondersteunen om de beste versie van zichzelf te worden. Ik wil dat mijn twee kinderen trots op mij zijn en trots op zichzelf. Duizendmaal dank aan mijn Isagenix familie. Ik ben zo gezegend en dankbaar voor wat jullie me hebben helpen bereiken.”

 

Laura Minnikin

Heb je ooit gezegd: “Ik verdien een kleine beloning” en vraag je je dan af waar die ongemakkelijke gevoelens en het gebrek aan energie vandaan komen? De zelfbenoemde voedselliefhebber Laura weet maar al te goed hoe die sporadische ongezonde beloningen dagelijkse gewoonten kunnen worden. Ze wilde deze ongezonde gewoontes verminderen en genieten van een gezondere en gelukkigere levensstijl. Dankzij haar IsaBody Challenge heeft ze nu een meer gebalanceerde gezonde levensstijl en heeft ze haar welzijnsdoelen bereikt.

“Ik heb altijd al genoten van bewegen, ook al was het moeilijk om te bewegen vanwege mijn beperkte mobiliteit na een auto-ongeluk, ik was niet van plan om me daardoor te laten tegenhouden. Maar ik was nog steeds niet blij met mijn gewicht.

Het blijkt dat de beweging goed was, maar ik wist dat ik gezondere eetgewoonten moest aanleren! Vooral chips, dat was mijn ultieme craving! Ik kwam vaak te uitgeput thuis van mijn werk om te koken en ging dan op zoek naar een ongezonde snelle oplossing. Ik probeerde om gedisciplineerd te zijn, maar mijn wilskracht loste vaak op als ik een winkel passeerde op weg naar huis van mijn werk. Ik wilde stoppen, maar kocht de grootste verpakking die ik kon vinden en at alles in één keer op!

Een vriend liet me kennismaken met Isagenix en in januari besloot ik elke maand wat geld te sparen en te investeren in het Weight Management Ultimate Pack. Het voelde als Kerstmis toen de grote doos met lekkernijen aankwam, ik kon letterlijk niet wachten om te beginnen. Ik voelde me gefocust, gemotiveerd en zelfverzekerd dat dit mijn eetlust zou bevredigen en me zou helpen om mijn doelen qua gewichtsverlies te bereiken. Ik heb de IsaBody Challenge ook gespot op mijn IsaLife app en ik dacht “Dit ga ik doen!”.

Het volgen van het programma op de IsaLife app was zo gemakkelijk en ik werd gemotiveerd door het zien van mijn vooruitgang. Mijn favoriete product was Harvest Thins, mijn nieuwe alternatief voor chips! De lockdown van 2020 met Isagenix is levensveranderend geweest. Ik voel me gezonder, gelukkiger en mijn zelfvertrouwen is toegenomen! Ik weet dat ik mijn doelstellingen op het gebied van gewichtsverlies nog steeds kan bereiken, zelfs met mijn beperkte mobiliteit (en een chips-verslaving!)”

 

Wil je je eigen IsaBody reis beginnen? Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

 

GEWICHTSVERLIESDISCLAIMER

Ongebruikelijke resultaten. In een in 2012 door onderzoekers aan de University of Illinois (Chicago, VS) verricht onderzoek waren proefpersonen die een Isagenix Systeem gebruikten na 30 dagen gemiddeld 4 kilo kwijtgeraakt, waarvan gemiddeld bijna 1 kilo aan visceraal vet. De proefpersonen hielden zich ook strenger aan hun dieet en realiseerden wekelijks een consistenter gewichtsverlies vergeleken met proefpersonen die een traditioneel dieet volgden. Bezoek IsagenixHealth.Net voor meer informatie over de studie.

In een tweefasenonderzoek dat in 2015-16 door Skidmore College (Saratoga Springs, New York, VS) is verricht, beoordeelden onderzoekers het effect van het gebruik van Isagenix-producten op gewichtsverlies en -behoud. Als onderdeel van de gewichtsverliesfase onderwierpen de deelnemers zich aan een caloriearm regime van Shake Dagen en één Cleanse Day per week, en na 12 weken waren ze gemiddeld bijna 11 kilo afgevallen. In de gewichtsbehoudsfase hielden de proefpersonen die het caloriearme programma waren blijven volgen met Isagenix-producten hun gewichtsverlies beter in stand ten opzichte van proefpersonen die na 52 weken waren overgestapt op een traditioneel dieet.

Share This Story, Choose Your Platform!