Felicitaties voor onze IsaBody Ronde 2 Finalisten!

November 12, 2019,

Shilpa Dattani

Na een 16-weekse transformation challenge te hebben ondergaan, terwijl ze het Isagenix plan volgden, hebben deze uitdagers niet alleen hun lichamen veranderd, maar ook een opbeurend verhaal over hoe hun traject hun leven heeft veranderd, waar IsaBody immers voor staat. Geweldig gedaan door onze drie finalisten, die hun uitdagingen absoluut hebben verpletterd!

Willem Lange

Het 16 weken geleden starten van de IsaBody Challenge leek voor Willem een klein besluit, maar het bleek een levensveranderende beslissing te zijn. Hij begon zich weer zichzelf te voelen, veranderde zijn lichaam, en begon zijn eigen bedrijf op te bouwen met Isagenix!

“De Willem die ik in de spiegel zag, was niet langer ikzelf. Ik was niet gelukkig, ik was altijd moe en om een keer per maand naar de sportschool te gaan was een opgave! Maar toen zag ik deze persoon vol van energie op een seminar, en dacht: “Ik wil wat zij heeft!”, dus stapte ik uit mijn comfortzone en liep op haar af, en zij introduceerde mij bij Isagenix.”

Het grootste succes van de challenge voor Willem was het verkrijgen van meer zelfvertrouwen, energie, Isa vrienden, een lichaam waar hij trots op is, en dat hij zich weer gelukkig voelt! Hij werd de persoon die hij wilde zijn. Nu heeft hij zijn baan opgezegd en heeft zich gericht op het opbouwen van een Isagenix bedrijf, zodat hij de producten kan delen, om anderen te helpen bereiken wat hij heeft bereikt!

Paolo Ghiglione

Als onderdeel van het Italiaanse zwemteam en winnaar van de Europese jeugdkampioenschappen, was  Paulo een ervaren atleet, maar tussen werk en het hebben van vier kinderen, vond hij weinig tijd voor training en besloot 15 jaar geleden te stoppen met zwemmen. Hij wist dat hij moest beginnen met op zijn gezondheid te letten, en Isagenix gaf hem een manier om gezond leven in zijn drukke levensstijl op te nemen!

“Ik kreeg mijn kracht, motivatie en mijn gezondheid weer terug! Het is niet alleen het vervangen van maaltijden met drinkmaaltijden; het is een compleet programma, dat je begeleid naar een uitgebalanceerd dieet. Ik zag mijn lichaam veranderen en kreeg resultaten van mijn werk in de sportschool. Ik won mijn enthousiasme en sportmentaliteit weer terug. Het geeft zo’n voldoening dat je met Isagenix de levens van vele mensen kunt veranderen, die op zoek zijn naar een oplossing voor gezonde verandering.”

Susanne Thijssen

Voordat ze met Isagenix begon, had Susanne elk bestaand dieet al geprobeerd, en was moe van een jojo-levensstijl. Ze was skeptisch dat Isagenix weer een ander ‘dieet’ was, maar nu 16 weken verder is het haar lange-termijns gezondheidsoplossing!

“Toen ik vroeger in de spiegel keek, voelde ik mij heel ongelukkig. In mijn 46 heb ik vele diëten langs zien komen, maar deze voedingsproducten hebben mijn leven veranderd. Ik ben in staat om het leven met vertrouwen tegemoet te treden! Wat een resultaat, ik ben zo ongelovelijk trots op mijzelf.”

Ze voelt zich fitter, energieker, haar slaap is drastisch verbeterd, maar het belangrijkste is dat zij zich zelfverzekerd voelt! Dus hoe heeft zij het gedaan? Naast het gewichtsverliesplan waren er geen rigoreuze trainingen, ze liep gewoon elke dag een uur, en deze flexibiliteit heeft volgens haar aan haar success bijgedragen, alsmede de hulp van haar coach Lloyd J Ross!

 

Share This Story, Choose Your Platform!