Felicitaties voor onze IsaBody Ronde 2 Eervolle Vermeldingen!

October 16, 2020,

isagenix

Julie Carr   

Julie had nooit gedacht dat ze in de running zou zijn voor IsaBody omdat ze niet veel gewicht te verliezen had, maar ze wist niet dat we zo geïnspireerd waren door haar algehele transformatie! Ze heeft iets gevonden waardoor ze zich gelukkiger en gezonder voelt en werkt voor haar lange termijn, dus als dat geen transformatie is, weten we niet wat het is!

“Ik ben altijd fit en gezond geweest – mijn vader kweekt zelfs zijn eigen groenten – dus ik was sceptisch, maar toen vergeleek ik de voeding van de shakes met wat ik dagelijks at. Ik realiseerde me dat ze me meer proteïne en voeding gaven zonder alle voorbereiding, dus ik probeerde het gewoon!

Het eerste waar ik van hield was het gemak – met een drukke baan in de NHS, neemt het elk giswerk rond voeding weg! Ik denk ook dat goed eten en bewegen de sleutel is om je gelukkiger te voelen, dus met mijn voeding in combinatie met hardlopen voel ik me nu op zo’n geweldige plek. Voor mij ging het niet om de fysieke kant, ik merkte pas echt dat ik fysiek veranderd was toen ik de foto’s naast elkaar legde!

Al die jaren met Isagenix en talloze IsaBody Challenges later, heb ik nog steeds twee shakes per dag terwijl ik aan het werk ben, omdat het perfect is voor mijn drukke baan, maar dan kan ik in het weekend nog steeds genieten en balans hebben! ”

Thomas Richardson

Tom is begonnen omdat hij al eerder zoveel ‘diëten’ heeft geprobeerd die geen lange termijn onderhoudsplan hadden. Hij wilde iets dat hem zou helpen om gezond te blijven voor het leven, dus nadat hij zag dat zijn zoon met succes op gewicht bleef met Isagenix, wist hij dat hij iets op het spoor was!

“Ik zeg altijd dat ik niet op dieet ben, ik heb mijn levensstijl veranderd. Tot nu toe ben ik 32 kg kwijt, en ik ben niet van plan om weer aan te komen. Afgezien van gewichtsverlies, was ik ook verrast door de algemene voordelen – ik dacht gewoon dat het me zou helpen om af te vallen, maar eigenlijk voelde ik me beter in mezelf, ik sliep beter en ik had meer energie.

Mijn vrouw deed ook mee, wat betekende dat we elkaar konden steunen en we begonnen samen te sporten! Vroeger had ik moeite om te lopen, maar nu hebben we 200 dagen achter elkaar 5 km samen gelopen en doen we het ongeveer 25 minuten sneller. Naast de voor de hand liggende voordelen van actiever worden, hebben wij elkaar opnieuw leren kennen omdat wij de hele tijd praten tijdens de wandeling – soms realiseer jij je niet eens dat je een hele dag niet hebt gekletst, omdat iedereen het altijd zo druk heeft.

Nu ik 32 kg kwijt ben, heb ik mijn calorieën voor mijn derde maaltijd iets verhoogd en neem ik nog een paar snacks, Ik was benieuwd of ik meer gewicht zou krijgen, en dat is niet het geval, maar het liet me zien dat ik dit nu echt levenslang kan volhouden“

Ben Davis

Ben was op een plek waar hij zich zo ongemakkelijk voelde in zijn lichaam en geest, en hij kwam op een punt waarop het gewoon voor hem klikte. Hij moest stoppen met zijn ongezonde eet- en drankgewoonten en zijn gezondheid op de eerste plaats zetten. Nu, een paar maanden later met Isagenix, het enige dat zijn vrienden aan hem opmerken? Dat hij meer gelukkig en positief is! Dat horen we graag!

“Ik zag Sam Edwards bericht over zijn resultaten met behulp van Isagenix, en na het proberen van andere programma’ s die gewoon niet voor mij werkten, besloot ik er voor te gaan omdat zijn resultaten zo enorm waren. Tijdens mijn tijd met Isagenix verloor ik 11 kg en zelfs in de eerste 14 dagen voelde ik gewoon dat ik al meer energie had!

Na het verliezen van het gewicht, gebruik ik Isagenix nu voor de prestaties, omdat ik altijd al aan het sporten ben geweest, dus naast het gebruik van de shakes gebruik ik AMPED Nitro pre-workout en AMPED Post-Workout. Ze zijn de beste die ik ooit heb geprobeerd en er zitten geen overmatige hoeveelheden cafeïne in, waar ik dol op ben. Ik zie steeds betere resultaten in de sportschool en ik ben slank gebleven terwijl ik spieren kreeg.

De Isagenix-community is voor mij ook enorm. De mensen zijn briljant, en vooral in zo’n turbulente tijd met verlof, was het geweldig om zoveel positieve mensen om me heen te hebben! ”

Vjera Kappen

Vjera volgde de reis van Susan Thijssen en zag haar een IsaBody-finalist worden, maar ze dacht niet dat het voor haar zou werken. Nadat ze meer dan een jaar naar haar reis had gekeken, besloot ze dat het genoeg was en waagde ze de sprong – nu een paar maanden later is ze een eervolle vermelding geworden!

“Zolang ik me kan herinneren heb ik overgewicht gehad. Ik ben altijd actief geweest, maar ik moest gewoon voeding vinden die voor mij werkte rond mijn levensstijl als leraar.

Met dit programma ben ik 12 kg afgevallen en voel ik me nu ook gezonder en fitter. Ik hoef geen eeuwen te besteden aan het maken van mijn lunches of het bereiden van eten. Nu kan ik mijn leerlingen beoordelen op hun werk, in de tijd die ik normaal gesproken zou hebben besteed aan het koken. Een groot voordeel voor mij is de toename van mijn energie – vroeger deed ik een dutje als ik thuiskwam van mijn werk omdat ik zo moe was, maar nu heb ik echt de energie om te sporten na het werk!

Ik trainde al voor het gebruik van Isagenix, maar nu ben ik mezelf aan het pushen en de producten helpen met mijn prestaties. Vroeger kon ik nooit ver lopen, dus ik stelde mezelf als doel om een 5 km te lopen, maar nu kan ik een 10 km lopen! Ik drink graag een eShot voordat ik ga hardlopen en ik gebruik AMPED Nitro als ik een Personal Training-sessie heb. Ik ben nu heel blij met waar ik ben en heb niet de behoefte om nog meer af te vallen, ik ben gewoon op zoek naar meer kracht en om nog fitter te worden met Isagenix als mijn geheime wapen! “

Share This Story, Choose Your Platform!