Felicitaties aan onze IsaBody Honourable Mentions!

December 4, 2019,

Shilpa Dattani

Scott Cook

Tot aan 2012 verkeerde ik in goede gezondheid, voetbalde, en nam deel aan sprint Triathlons, maar nadat ik in 2012 stopte met spelen, twee kinderen kreeg, een leidinggevende functie begon, die meer op kantoor was, en slechte eetgewoonten aannam, begon ik aan te komen. Ik kwam in een zeer slechte cyclus terecht, gewoon door meer junk food te eten, terwijl ik me depressief voelde over mijn gewichtstoename. Uiteindelijk kwam ik tot 103kg. Ik was op een punt van wanhoop, frustratie, en het ergste van alles was dat ik het afreageerde op degenen die met het meest dierbaar waren – mijn kinderen noemden mij meneer Chagrijn en meneer Boos. Ik beloofde mijzelf dat ik gezonder en gelukkiger moest worden, zodat ik meer leuke dingen kon doen met de kinderen, wat de voornaamste reden was om het Isagenix te beginnen.

In de eerste 30 dagen verloor ik 8kg, ik begon weer in 5-man teams te voetballen, en ik was niet langer de boze of chagrijnige Papa! Ik ging onlangs op vakantie met de familie, rende rond, en zwom met mijn kinderen (terwijl ik niet eens moe werd)! In totaal verloor ik 19kg en bijna 8% lichaamsvet. Ik ging van XL t-shirts naar M, en van een 38” taille naar een 33” broekmaat! Nu kan ik niet wachten tot mijn tweede IsaBody Challenge, zodat ik mij verder kan verstevigen en mijn conditie kan verbeteren! Laten we de uitdaging aangaan, Ik ben gek op de producten.

Maria de las Nieves Serrano Hera

In 2017 had ik een serieuze blessure, die me belette om te trainen, maar daarvoor had ik vier jaar aan sport gedaan. Het was frustrerend, omdat ik mijn conditieniveau kwijtraakte en aankwam, en toen ik eenmaal herstelde en weer begon met trainen, was ik niet op hetzelfde niveau als voor de blessure. Ik ging meermaals op dieet, maar raakte alleen maar spiermassa kwijt, en ik voelde me erg laag in energie – niets werkte! Na de resultaten van een andere moeder te hebben gezien, en hoeveel energie zij had, besloot ik Isagenix een kans te geven. Ik was totaal vastberaden dat ik kon veranderen, en de resultaten verbaasden niet alleen mijzelf, maar ook mijn echtgenoot en mijn familie! Ik heb gewicht verloren, heb meer energie, een verlangen om dingen te doen, en ben gezonder dan ooit tevoren!

Rob Koning

Waarom begon ik met Isagenix? Mijn zoon ging naar een Isagenix evenement, en hij belde meteen, omdat hij vond dat ik deel moest nemen. Ik ben 67 jaar oud, 97,5 kilo, en ik at nooit groenten, dus ik kan zeggen dat mijn levensstijl zeer ongezond was en niet langer zo door kon! Ik voelde me altijd lusteloos en vermoeid, maar bemerkte snel een verschil, met meer energie. En na een paar weken was het resultaat al zeer goed zichtbaar. Na 16 weken heb ik bijna mijn doelen bereikt. Ik weeg nu 82,8 kilo! Dit heeft mij een nieuwe manier van leven gebracht. Ik eet anders en gezond, en zal nooit meer teruggaan naar hoe ik was. Uiteraard kan je nog steeds een klein snoepje of koekje nemen, of uitgaan voor diner, maar ik heb nu de balans gevonden! Het voelt goed om van iedereen te horen dat ze trots op me zijn.

Lisa van den Heuvel

Voorafgaand aan de challenge was ik moe, had overgewicht, een opgeblazen maag en slechte huid. Kortom, ik was niet gelukkig. Maar toen ging ik naar een Isagenix ‘sip and sample’ en besloot dat ik niets te verliezen had – ik kon mij nauwelijks slechter voelen, en als het niet werkte, zou ik mijn geld terugkrijgen! Na te beginnen met IsaBody, merkte ik al gauw een verschil – ik voelde me energiek, mijn buik verdween, en ik wilde zelfs sporten, wat ik tot dan toe als obstakel ervaarde. Ik begon ook naar evenementen te gaan, wat me zelfs nog meer enthousiasmeerde over Isagenix en “de zakelijke kant” ervan. Nu heb ik een onbeschrijfbare energie over het bedrijf, dus ik deel het gepassioneerd met vrienden en familie. Ik ben nog niet waar ik wil zijn, maar ben al een eind gekomen. Mijn volgende doel is om nog een paar pond kwijt te raken en fitter te worden, wat ik zeker kan bereiken dankzij Isagenix!

Share This Story, Choose Your Platform!