Felicitaties aan onze grote verdieners in de Leadership Pool!

January 15, 2019,

Mariana Ferreira

We hebben afgelopen maand gloednieuwe Leadership Bonus Pools geïntroduceerd ter waarde van $ 30.000, – en onze leiders waren razendsnel om de uitdaging aan te gaan!

Bekijk wie in december verdiend heeft in onze Directeur en hoger pool, waar onze hoogst gewaardeerde associates hun deel van $ 15.000 USD kunnen krijgen!

Onze # 1 verdiener voor december, Judith Peereboom, is blij dat zij USD $ 4000 heeft verdiend.

Zo’n groot aandeel krijgen, geeft me een soort gevoel dat ik als kind nog heb gehad toen ik naar een pretpark werd gebracht!

Wat betreft waarvoor ze dit geld zou willen gebruiken, hoopt Judith een verschil te maken in de wereld en een helpende hand te bieden aan een zaak die haar aan het hart ligt.

Ik zou heel graag met mijn zoon naar Bali willen reizen. Daar is een klooster voor kinderen met het downsyndroom en ze hebben hulp nodig. Ik zou graag willen doneren of erheen gaan en iets doen om te helpen in het veld. “Maar er zijn ook meer eenvoudige zorgen:” Mijn auto maakte vanochtend vreemde geluiden. Misschien zal ik daar eerst voor zorgen!

Bent u een directeur of executive die een deel van onze directeuren en hoger pool wil verdienen? Klik hier voor alle details over hoe u groot kunt verdienen.

Maak kennis met de geweldige managers die een deel van onze managerspool hebben gekregen, ook ter waarde van $ 15.000 USD!

Noeleen Kelly is razend enthousiast over haar resultaat in de managerspool.

Ik ben ontzettend blij dat ik er maximal voor ben gegaan in de Managers pool. Toen het werd geïntroduceerd, ben ik net manager geworden en ben ik ervoor gegaan.

Ze was in staat om persoonlijk met Kathy te praten, omdat ze in de VS was toen ze hoorde hoeveel ze verdiend had.

Ik was in Phoenix bij de NYKO en de sfeer is elektrisch. Ik had het geluk om met Kathy Coover te kunnen praten. Ik bedankte haar en vertelde haar dat ik hou van wat ik doe en dat ik extra ervoor word betaald, dat is gewoon de kers op de taart.

Ben jij een manager en wil je hun aandeel in onze pool Managers? Klik hier voor alle details over hoe u groot kunt verdienen.

Enig succes of aan inkomsten gerelateerde verklaringen (inclusief claims zoals het vermogen om te stoppen met werken of thuis te blijven, of een luxe levensstijl te hanteren) die hier zijn geuit, zijn niet noodzakelijkerwijs representatief voor het succes of de vergoeding die een bepaalde Isagenix Associate zal ervaren, en zou niet moeten worden opgevat als typisch of gemiddeld. Geld verdienen met Isagenix hangt af van vele factoren. Zie IsagenixEarnings.com voor meer informatie over inkomsten.

Share This Story, Choose Your Platform!