Een Cashbonus Voor De Kerst

November 5, 2018,

Elaina Bird

EEN CASHBONUS VOOR DE KERST

Het doet ons plezier onze nieuwste actie aan te kunnen kondigen. Om mee te doen hoef je alleen maar je klantenbestand uit te breiden en dan krijg je van ons een beloning*. Enthousiast? Wij ook.

Hoe vind je dat klinken, een cashbonus voor de feestdagen? Of je het nu gebruikt om ervoor te zorgen dat je kinderen zich tijdens de schoolvakantie niet hoeven te vervelen of om je kerstuitgaven met je creditcard te betalen, wat extra geld kun je in deze tijd van het jaar vast wel gebruiken.

Zo werkt het

Schrijf tijdens de kwalificatieperiode persoonlijk drie of meer nieuwe klanten in met een eerste bestelling van meer dan 150 BV en ontvang een bonus! Hoe meer geldige klanten je inschrijft tijdens de kwalificatieperiode, hoe meer geld je verdient! Eenvoudig toch?

Kwalificatieperioden

  • November: maandag 5 november – zondag 2 december 2018
  • December: maandag 3 december – zondag 30 december 2018

Belangrijke informatie

  • Schrijf drie (3) nieuwe klanten in = verdien een bonus van € 70
  • Schrijf zes (6) nieuwe klanten in = verdien een bonus van € 170
  • Schrijf tien (10) nieuwe klanten in = verdien een bonus van € 345

Onthoud dat deze cashbonussen een AANVULLING zijn op bestaande productintroductiebonussen (PIB’s) en uw Cycle-inkomsten, zodat u echt het maximale uit het compensatieplan haalt en VEEL kunt verdienen!

Wees er dus op tijd bij om te profiteren van deze kerstbonussen, alleen maar door het geschenk van gezondheid en welzijn te delen met degenen die belangrijk voor je zijn.

Wil je meer te weten komen? bekijk dan hier de flyer!

* Open voor associates uit VK, Ierland, Spanje, Nederland en België

Share This Story, Choose Your Platform!