Dynamisch duo dat vrouwen inspireert om een bedrijf op te bouwen!

March 8, 2020,

isagenix

Jemma en Lara bewijzen dat teamwork in een Isagenix-bedrijf de weg naar succes is! Hoewel ze allebei een hectisch leven leiden, zijn ze onlangs in rang gestegen naar Crystal Director*. Ze geven nu andere vrouwen die vol in het leven staan inspiratie om een bedrijf op te bouwen, en dit is nog maar het begin!

Wat sprak u zo aan in Isagenix? 

Lara: Ik was dol op de producten en begon deze met mijn vrienden en familie te delen en zo begon ik heel terloops een bedrijf op te bouwen. Het moment waarop het allemaal veranderde, was tijdens de Celebration, want nadat ik alle succesverhalen had gehoord en meer informatie over het bedrijf had gekregen, besefte ik uiteindelijk hoeveel potentieel Isagenix te bieden heeft! Vanaf dat moment zijn we allebei doelbewust ons bedrijf gaan opbouwen.

Jemma: Ik ben lid geworden omdat ik zo enthousiast was over deze zakelijke kans! Hiervoor was ik Mummy Fit-leraar, maar ik haalde er geen voldoening uit. Bovendien zit er een grens aan het salaris dat je ermee kunt verdienen. Nu kan ik met Isagenix andermans leven veranderen en krijg ik er ook nog eens voor betaald*! Ik zit slechts 11 maanden bij Isagenix, maar in die tijd ben ik zo ontzettend gegroeid als persoon.

Hoe bent u in rang gestegen naar Crystal Director?

Lara: Momenteel gaat alles in een stroomversnelling. Mensen zien hoe snel we groeien en dat zet op zich al mensen aan om lid te worden, omdat ze er allemaal deel van uit willen maken! Leiders moeten voorop lopen en dat is precies wat we doen.

Jemma: We zijn altijd bezig met evenementen en bijna iedere woensdag gaan we naar de training van Heather Atkinson, die Isagenix Miljonair is geworden. Daarnaast organiseren we proeverijen waarmee we ons klantenbestand kunnen uitbreiden. We kunnen het onszelf moeilijk maken door te zeggen dat niemand zich voor Isagenix zal interesseren, maar je weet nooit wat iemand hierover denkt! Het komt neer op het maken van een lijst van alle bekenden die mogelijk geïnteresseerd zijn en het aandurven om contact met hen op te nemen.

Welke belangrijke tip geeft u aan iemand die een Isagenix-bedrijf aan het opstarten is?

Lara: Ik zeg altijd dat Isagenix een platform voor persoonlijke ontwikkeling is dat ook nog geld opbrengt! Isagenix helpt om te groeien, maar ieder moet voor zichzelf bepalen of dit de juiste methode is, want er zijn momenten waarop men zich ongemakkelijk kan voelen. Tweeënhalf jaar geleden nam ik zelfs de telefoon niet op, maar nu praat ik elke dag met nieuwe mensen. Het afgelopen jaar ben ik enorm gegroeid als persoon, maar ieder voor zich moet er klaar voor zijn om de sprong in het diepe te nemen!

Jemma: Een team kan zo veel meer bereiken dan iemand die alleen werkt, en elke leider wordt door zijn omgeving gemotiveerd. Dit bewijst weer dat teamwork de sleutel tot succes is bij Isagenix.

Wat vindt u zo aantrekkelijk bij Isagenix?

Lara: De gemeenschap spreekt mij erg aan. Ik kan heel goed opschieten met iedereen in mijn team en ik ben binnenkort zelfs bruidsmeisje bij een bruiloft van een van hen! Ik vind de groei en ontwikkeling die iedereen samen doormaakt ook erg mooi om te zien.

Jemma: Voor mij is het de persoonlijke ontwikkeling. Mensen die zich eerst geen raad meer wisten met het leven, hebben nu een doel. Het gaat om zoveel meer dan geld. Het geeft me een reden om een betere versie van mezelf te zijn.

Wat is uw advies aan iedereen die net begint?

Jemma: Iedereen kan zich de vaardigheden aanleren om een echt goede netwerkmarketeer te zijn, door zich hier helemaal in te verdiepen en zichzelf met positieve mensen te omringen. Net als in ieder ander bedrijf is hard werken met opofferingen een must en is toewijding nodig.

Lara: Er zullen altijd mensen zijn die er negatief tegenover staan. Ook al wordt u door sommige mensen niet gesteund, streef hoe dan ook uw doelen na en geloof in wat u aan het doen bent!

Wat staat zijn uw toekomstplannen?

Jemma: Ik sta op het punt om mijn eigen Mummy Fit-bedrijf op te starten waarmee ik mijn Isagenix-bedrijf hopelijk nog verder kan laten groeien. Ons volgende doel is om allebei Crystal Executive te worden en een paar managers in onze teams aan te stellen.

Lara: Over een jaar wil ik een inspiratiebron voor anderen zijn en hun laten zien dat als ik het kan, zij het ook kunnen!

 

 

*Enig succes of aan inkomsten gerelateerde verklaringen (inclusief claims zoals het vermogen om te stoppen met werken of thuis te blijven, of een luxe levensstijl te hanteren) die hier zijn geuit, zijn niet noodzakelijkerwijs representatief voor het succes of de vergoeding die een bepaalde Isagenix Associate zal ervaren, en zou niet moeten worden opgevat als typisch of gemiddeld. Geld verdienen met Isagenix hangt af van vele factoren. Zie IsagenixEarnings.com voor meer informatie over inkomsten.

Share This Story, Choose Your Platform!