Drie manieren om meer groente in elke dag op te nemen

November 20, 2019,

Shilpa Dattani

“Eet je groente” is een zin die bijna iedereen kan herinneren uit zijn of haar jeugd. Als volwassene is het nog even belangrijk, maar vaak genegeerd.

Ongeacht de gezondheidsvoordelen die worden geässocieerd met groente, hebben de meeste volwassenen moeite om een substantiële hoeveelheid groente in hun dieet op te nemen. Dieetonderzoeken tonen aan dat ongeveer een derde van de bevolking elke dag genoeg fruit en groente binnenkrijgt. En de situatie onder tieners is zelfs nog zorgelijker, met meer dan 90% van de tieners die onvoldoende groente en fruit eten.

Groenten hebben zoveel voordelen – ze zijn een bron van variatie aan essentiële voedingsstoffen als kalium, folaat, vitamines A en C. Ze zijn ook een bron van vezels, zijn doorgaans calorie- en vetarm en bieden natuurlijk voorkomende phytonutrients, zoals beta-caroteen, lycopeen en resveratrol.

Voor sommige mensen kan het krijgen van voldoende groenten in hun dag een echte uitdaging zijn. En anderen houden er gewoonweg niet van! Ze vergeten ze toe te voegen aan hun maaltijden, eten gemaksvoedsel ‘onderweg’, of ze hebben gewoon geen tijd om ze te bereiden.

We wilden het eenvoudiger maken om wat groene groeten in ons dagelijks dieet op te nemen. We zeggen niet dat u uw dagelijkse groente-inname volledig kunt vervangen hiermee, maar het kan u zeker een goede start geven.

We hebben hele bladgroenten gebruikt, zoals spinazie, boerenkool, spirulina, broccoli en chlorella, om u volwaardige voeding te bieden, die goed smaakt, eenvoudig is, en vol zit met goedheid… dus geen excuses meer om uw groente binnen te krijgen! Hier zijn drie manieren om meer groente in uw dagelijks dieet te krijgen…

1. Voeg Isagenix Greens toe aan uw dagelijkse IsaLean Shake

IsaLean Shake zit al vol met goedheid, maar het toevoegen van een schep Isagenix Greens is een geweldige manier om het toegevoegde voordeel van phytonutrients te krijgen. Uiteraard kunt u hele fruit en groente toevoegen aan uw IsaLean Shake, maar er is maar zoveel wat er in uw blender past! Isagenix Greens kan u helpen meer variatie te krijgen met belangrijke phytonutrients en minimale inspanning.

2. Vervang uw gesuikerde dranken met Isagenix Greens

Gesuikerde dranken bevatten meestal veel toegevoegde suikers of kunstmatige ingrediënten. Indien u graag iets bruisends drinkt terwijl u op schema blijft met uw doelstellingen, probeer dan een schep Isagenix Greens toe te voegen aan een glas bruiswater. Het is de perfecte manier om uw eigen koolzuurhoudende drankje te maken met slechts 30 calorieën, zonder toegevoegde suiker – plus alle voordelen van deze groene groenten!

3. Wordt creatief met recepten!

Het is eenvoudig om creatieve manieren te vinden om meer voedingswaarde uit Isagenix Greens te halen met vernieuwende recepten. Als u op zoek bent naar wat inspiratie, bekijk dan onze sociale media pagina’s voor wat receptcreaties! We hebben geprobeerd het toe te voegen aan pesto, saladedressing, en dipsauzen! Als u nog creatieve manieren vindt om meer groente toe te voegen aan uw dieet, vergeet ons dan niet te taggen op sociale media en hashtag #EatYourGreens.

Ongeacht hoe druk u het heeft of hoe uw dag eruit ziet, u kunt altijd manieren vinden om te profiteren van de voedingswaarde in Isagenix Greens. Maar als u om enige reden dan ook uw Isagenix Greens heeft gemist gedurende de dag, maak u dan geen zorgen—u kunt Isagenix Greens ook als een “slaapmutsje” gebruiken door het te mixen met IsaPro voor het slapengaan!

 

 

Referentie
Nationaal Dieet en Voedingsonderzoek. Resultaten van Jaren 7-8 (gecombineerd) van het Doorlopend Programma (2014/15 tot 2015/16)

Share This Story, Choose Your Platform!