Dit zijn de finalisten van ronde 2 van de IsaBody Challenge 2018!

October 22, 2018,

isagenix

Duizenden van jullie hebben hun levensstijl al volledig omgegooid met de IsaBody Challenge ®. We zijn geweldig blij om de verhalen met je te kunnen delen van de mensen die hun lichaam en levensstijl hebben getransformeerd met Isagenix!

Elk van deze fantastische finalisten ontvangt 1.100 euro, een professionele fotoshoot en kan meedingen naar de Europese hoofdprijs voor de IsaBody Challenge 2018!

Kathryn Harrold

Leeftijd: 39
Lengte: 1,65 m
Locatie: Nottingham, Verenigd Koninkrijk
Startgewicht Challenge: 77,1 kg*
Eindgewicht Challenge: 65 kg*
Gewichtsverlies tijdens Challenge: -12,1 kg*
Totaal aantal Challenges voltooid: 1
Gebruikte oplossingen: Gewichtsbeheersing

Na de tragische dood van haar partner zag Kathryn het leven even niet meer zitten. Het was altijd haar droom geweest om te trouwen en een gezin te stichten, maar die droom lag nu in duigen. Ze zag er erg tegenop om 40 te worden.

Op dit dieptepunt nam ze de dappere beslissing om haar leven om te gooien en nieuwe doelen voor zichzelf te stellen. “Ik wilde ervoor zorgen dat ik er goed uit zou zien op mijn 40e verjaardag. Als ik dan niet kan hebben wat ik wil, kan ik er in ieder geval voor zorgen dat ik me goed voel over mezelf.”

Ze ging hard aan de slag in de sportschool, maar daarmee behaalde ze niet de gewenste resultaten. Ze had er genoeg van om zich ongelukkig te voelen en het idee te hebben dat ze niet goed genoeg was. Haar sportschoolcoach Si vertelde haar over Isagenix. “Si is altijd zo energiek en vrolijk, zo wilde ik me ook voelen!”

“Dankzij deze producten ben ik afgevallen, verandert mijn lichaam en train ik veel beter. Ik verbeter continu mijn persoonlijke records! Ik zie er strakker uit en voel me veel beter en opgewekter.”

Kathryn is dolblij dat ze Isagenix heeft ontdekt en weet dat ze nooit meer terug kan. “Ik ben veel optimistischer en positiever over de toekomst. En het feit dat ik 40 word? Geen punt. Mijn leven begint nu pas echt!”

Toby Giles

Leeftijd: 38
Lengte: 1,76 m
Locatie: Salisbury, Verenigd Koninkrijk
Startgewicht Challenge: 99,4 kg*
Eindgewicht Challenge: 89,3 kg*
Gewichtsverlies tijdens Challenge: -10,1 kg*
Totaal aantal Challenges voltooid: 1
Gebruikte oplossingen: Gewichtsbeheersing

De laatste maanden van 2017 waren de ergste van Toby’s leven. Nadat de zelfdoding van zijn vriend en zakenpartner maakte hij een moeilijke tijd door.

Na 18 jaar in de fitnesswereld stopte hij met trainen en lette hij niet meer goed op zijn voeding. “Ik was uitgeput, voelde me leeg en ongemotiveerd en ik zag geen licht aan het einde van de donkere tunnel. En tot overmaat van ramp werd ik dikker en raakte ik uit vorm.”

Hij werd geïnspireerd door het verhaal van Isagenix Associate Mark Colbourne, winnaar van een gouden medaille op de Paralympische Spelen. “Hij gaf me een nieuw perspectief. Ik moest mijn leven weer op de rails krijgen, niet alleen voor mezelf maar ook voor mijn gezin.”

De ervaringen die Toby sindsdien heeft gehad met Isagenix zijn geweldig. “Ik voel me niet alleen mentaal en emotioneel beter, maar ik ben ook nog eens 10 kg* lichter. Ik loop sneller, til meer gewicht en slaap beter. Ik heb veel minder stress en meer energie dan ooit tevoren!”

De energie die hij heeft, ook op zijn detoxdagen**, heeft hem het meest verbaasd. “Ik ben die donkere tunnel nu allang uit.”

Donnacadha Lynch

Leeftijd: 21
Lengte: 1,78 m
Locatie: Limerick, Ierland
Startgewicht Challenge: 106 kg*
Eindgewicht Challenge: 70 kg*
Gewichtsverlies tijdens Challenge: -36 kg*
Totaal aantal Challenges voltooid: 1
Gebruikte oplossingen: Gewichtsbeheersing

“Ik ben van jongs af aan altijd fors geweest.”

Donnacadha leidde altijd een actief leven, maar zijn relatie met voedsel was problematisch. “Met de jaren werd het steeds erger. Ik zat in een vicieuze cirkel en het lukte me niet die te doorbreken.”

De omslag kwam toen hij betrokken was in een ernstig motorongeluk. “Ik lag 20 uur lang met een nekbrace op een wervelplank op de eerste hulp. Toen realiseerde ik me dat ik meer uit het leven wilde halen.”

Zijn buurman en vriend vertelde hem over Isagenix, waarmee hij geweldige resultaten had behaald. “Binnen een week voelde ik me opgewekter en sliep ik beter.” Hij ging beter eten en zijn inspanningen in de sportschool leidden tot goede resultaten. “Mijn lichaam is sindsdien enorm veranderd en ik heb veel gewicht verloren. Maar wat me het meeste heeft verrast zijn de mentale veranderingen. Ik heb veel meer zelfvertrouwen, kan helderder denken en ben meer gefocust.”

Dankzij zijn nieuwe zelfvertrouwen geniet Donnacadha weer van het leven en doet hij dingen die hij voorheen niet had gekund. “Ik ga zwemmen met mijn vrienden zonder me ongemakkelijk te voelen. Ik heb ook geen hekel meer aan het kopen van kleding. Tijdens een conventie besloot ik een tatoeage op mijn borst te laten zetten, dat was echt een big deal voor mij. Vóór mijn transformatie had ik dat nooit gedurfd met zoveel mensen erbij!”

Donnacadha wil zijn levenslust nu vooral delen met anderen. “Isagenix heeft mijn leven verbeterd en ik kan niet wachten om mijn verhaal te vertellen en anderen te helpen hun leven te veranderen.”

 

* De in deze publicatie gepresenteerde resultaten voor gewichtsverlies en levensstijl kunnen variëren, afhankelijk van het inspanningsniveau, hoe trouw een caloriearm dieet wordt gevolgd en fysiek gestel. De resultaten zijn verkregen door Isagenix-producten op te nemen in een gezonde levensstijl met regelmatige lichaamsbeweging, afgemeten porties en een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet om de gewenste doelen te behalen. Zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en personen met een medische aandoening wordt aangeraden een arts te raadplegen alvorens Isagenix-producten te gebruiken of andere veranderingen in hun dieet door te voeren.

** Dit verwijst naar een detoxdag. Een detoxdag is een door voedingsstoffen ondersteunde vastendag die de ontgiftingssystemen van je lichaam voedt en verkwikt. Ga naar Isagenix.com voor meer informatie over detoxdagen.

Share This Story, Choose Your Platform!