Deze smakelijke toevoeging aan de IsaLean ™ Bar-familie wordt onthuld

June 24, 2019,

Shilpa Dattani

Goede voeding staat centraal bij alles wat we doen, maar we werken er ook hard aan om ervoor te zorgen dat onze producten de drie belangrijkste componenten hebben om een ​​gezond eetpatroon te behouden: gemak, geweldige smaak en variëteit, zodat je je nooit zult vervelen!

Dat is waarom we zo enthousiast zijn om onze nieuwste aanwinst voor onze IsaLean Bar-familie te lanceren – IsaLean Bar Chocolate Cream Crisp! Het is zo heerlijk dat je je niet eens realiseert dat we er 18 gram eiwit en 6 gram vezels hebben ingepakt – om je een vol gevoel te geven en je op schema te houden met je doelen, zelfs als je onderweg bent.

Als je smaakpapillen zouden kunnen glimlachen, zouden ze dat zeker doen, terwijl je in het heerlijke, taaie centrum bijt, gesmoord in een heerlijke chocoladedelaag,

Met slechts 250 calorieën – het is bijna te mooi om waar te zijn!

Evenwichtige voeding

IsaLean Bar is niet een gewone proteïnereep – we hebben de perfecte hoeveelheden eiwitten, koolhydraten, vezels en gezond vet gecombineerd tot een handige, smakelijke reep!

Elke reep is gemaakt van eiwit van de hoogste kwaliteit – niet-gedenatureerd wei-eiwit. We halen dit uit koeien die vrij kunnen rondlopen, worden gemolken volgens het seizoen, en eten wat de natuur hen bedoelde te eten (gras). Als het op verwerking aankomt, wordt de verse melk door een reeks fijne filters op een lage temperatuur geleid om wei te scheiden van andere zuivelcomponenten. Natuurlijk, deze methode is niet zo eenvoudig als het gebruik van zuren of hoge temperaturen zoals andere bedrijven doen, maar het betekent dat het eiwit in zijn natuurlijke staat blijft; niet gedenatureerd. Dus het is beter voor de koeien en ook beter voor ons.

Of je doel nu is om af te vallen, spieren op te bouwen of je gewoon goed te voelen, IsaLean Bar is voor jou. Voor gewichtsverlies helpt de combinatie van eiwitten en vezels om je vol te voelen. Wil je spieren opbouwen? Houd een IsaLean-bar in je sporttas om na de training bij te tanken.

Ga nu naar je Back Office en voeg IsaLean Bar Chocolate Cream Crisp vandaag nog toe aan je Autoship!

Verkrijgbaar in dozen van 10 repen.

Vergeet niet om ons te vertellen wat je ervan denkt op Facebook en Instagram met #crispychoc – we willen je foto’s zien en je gedachten horen!

Share This Story, Choose Your Platform!