De winnaars van de Gala Award van 2020!

March 24, 2020,

isagenix

We hebben zojuist de winnaars bekendgemaakt van onze erkenningsprogramma’s van het afgelopen jaar, die degenen belonen die van 28 januari 2019 tot 26 januari 2020 hebben geschitterd in het opbouwen van hun Isagenix-bedrijf. Het gaat niet alleen om de topverdieners, want we erkennen onze Associates die de visie van Isagenix uitdragen, de beste impuls geven en die het groeitempo van Isagenix verhogen! Bekijk hieronder al onze inspirerende winnaars!

Spirit of Isagenix’

Deze prijs wordt toegekend aan de Associate die de meeste stemmen heeft gekregen als de persoon die het meest symbool staat voor de missie en de cultuur van Isagenix in Europa. Heather Atkinson is het meest genomineerd voor hoe ze de cultuur van Isagenix uitdraagt en we kunnen niemand bedenken die dat meer verdient dan zij! Hieronder een greep uit haar nominaties.

“Of het nu gaat om Australië of het VK, Heather heeft zich extra ingezet en haar eigen team, mijn team en iedereen bij Isagenix ondersteund. Ze staat symbool voor alles wat de ‘Spirit of Isagenix’ vertegenwoordigt. We zijn ontzettend blij met haar!”

“Ze gaat altijd voor iedereen door het vuur bij Isagenix, ongeacht of iemand financieel aan haar verbonden is of niet. Ze heeft me in december bijgestaan, omdat ze wist dat ik het moeilijk had. Ze heeft gewoon altijd tijd voor me, ongeacht de situatie. Isagenix heeft meer mensen zoals Heather nodig!”

Prijswinnaar: Heather Atkinson

Toppresteerders

Om toppresteerder te worden, moeten Associates van 25 februari 2019 tot 31 december 2019 minimaal 65.000 USD hebben verdiend. En wat is het mooiste van deze prijs? De top vijf wordt beloond met een buitengewone training, wellness en plezier bij het Fairmont Chateau in Whistler (Canada)!

Prijswinnaar:

 1. Michael Bockaert
 2. Lara en Brycey
 3. Judith Peereboom
 4. Carly Hewitt en Steve Pater
 5. Sophie en Dominique

Rijzende ster

Bij Isagenix heeft iedereen onbegrensde mogelijkheden. We willen ons team blijven belonen, zelfs als ze de rang van Executive hebben behaald, dus de Rijzende Ster is voor degenen die ten minste twee keer in rang stijgen tussen 1-ster en 5-sterren Golden Circle.

Prijswinnaar: Michael Bockaert

Leden van de Isagenix Legacy Club

Deze felbegeerde groep geeft erkenning aan miljonairs van de Isagenix Legacy Club. Dit zijn Associates die een bloeiend bedrijf hebben opgebouwd en in totaal 1 miljoen USD of meer met Isagenix hebben verdiend.

Prijswinnaar: Heather Atkinson

Top 3 START-verdieners

Deze prijs die exclusief voorbehouden is aan jonge ondernemers bekroont onze top 3 verdieners in de leeftijd van 18 tot 35 jaar die goede zaken doen voor Isagenix in de Europese markten. 

Prijswinnaar:

 1. Lara en Brycey
 2. Carly Hewitt en Steve Pater
 3. Sophie en Dominique

Top 5 Momentum

De naam zegt het al – Top Momentum erkent vijf Associates in Europa met de grootste netto stijging door hun persoonlijk ingeschreven team op niveau 4.

Prijswinnaar:

 1. Michael Bockaert
 2. Esther en Tom
 3. Gema Collado Alcala
 4. Adele Schmidt
 5. Terrianne Takulua

Meeste aangemaakte Consultants

Deze prijs erkent de top vijf Associates in Europa die de meeste Consultants hebben aangemaakt tijdens de kwalificatieperiode.

Prijswinnaar:

 1. Michael Bockaert
 2. Lara en Brycey
 3. Dominique
 4. Eveline Bauwens
 5. Michelle Stevens

Top 20 verdieners

Deze prijs is een manier om onze top 20 verdieners te erkennen die onze groei een impuls geven en die Isagenix in Europa sterk maken. 

Prijswinnaar:

 1. Heather Atkinson
 2. Michael Bockaert
 3. Lara en Brycey
 4. Judith Peereboom
 5. Carly Hewitt en Steve Pater
 6. Sophie en Dominique
 7. Emma Poli
 8. Michelle Stevens
 9. Sue Alexander
 10. Adele Schmidt
 11. Esther en Tom
 12. Helen Turner
 13. Tom Barendregt
 14. Pieta en Duncan McCrum
 15. Eveline Bauwens
 16. Steve Darlington
 17. Yolanda Nieto Galera
 18. Enzo ‘Enz’
 19. Rocio Gomez Enriquez
 20. Sigrid van der Marel-Sluijter

Cumulatieve Inkomsten Club 25K, 50K, 75K, 100K, 150K en 250K USD

Cumulatieve Inkomsten Club 250K

Carly Hewitt en Steve Pater

Cumulatieve Inkomsten Club 150K

Lara en Brycey, Michael Bockaert, Emma Poli

Cumulatieve Inkomsten Club 100K

Victoria McEwan, Sue Alexander, Judith Peereboom, Michelle Stevens

Cumulatieve Inkomsten Club 75K

Helen Turner

Cumulatieve Inkomsten Club 50K

Pieta en Duncan McCrum, Esther en Tom, Edward en Lisa Arterton, Adele Schmidt

Cumulatieve Inkomsten Club 25K

Sophie en Dominique, Steve Darlington, Tom Barendregt, Liz en Bailey, Mark Colbourne MBE, Terrianne Takulua, Enzo ‘Enz’, Christina Burbridge, Sigrid van der Marel-Sluijter, Vicky Spellacy, Eveline Bauwens, Rocio Gomez Enriquez, Linzi Watts, Danny en Emma, Yolanda Nieto Galera, Elaine Ash

Share This Story, Choose Your Platform!