Cyber Celebration 2020 afgerond

March 17, 2020,

isagenix

Geen verzendkosten

Je krijgt nu gratis verzending op alle bestellingen van 200 BV of meer in het VK, Ierland, Spanje, België en Nederland! U heeft drie maanden de tijd om van deze promotie te profiteren, van zaterdag 14 maart tot en met zondag 14 juni en is beschikbaar voor nieuwe en bestaande klanten.

IsaLean Shake Chocolate Mint

Er is gevraagd om meer IsaLean Shake-smaken en we zijn er zeker van dat je van onze nieuwste smaak zult houden! Romig, verfrissend en toegeeflijk, laten we je kennis laten maken met de nieuwe Chocolate Mint IsaLean Shake! Maar schiet op, het is maar voor een beperkte tijd beschikbaar zolang de voorraad strekt. Krijg het hier.

IsaBody is nu in de IsaLife-app

Je kunt nu deelnemen aan de IsaBody Challenge via de IsaLife-app, dus het is gemakkelijker dan ooit om mee te doen! Maak je voor en na foto’s via de app, volg je BV en krijg exclusieve toegang tot ons nieuwe maandelijkse trainingsprogramma, IsaBody Fitnes. Lees hier alle nieuwe functies.

Nieuwe Manager en Director Bonuspools

Van 24 februari tot en met 26 juli 2020 heeft u de kans om een aandeel van US $ 15.000 in de Managerspool te verdienen, en een aandeel van US $ 15.000 in de Directors en Above pool! Je kunt maximaal vijf maanden aan elke pool deelnemen, dus je hebt vijf kansen om jouw deel van deze bonus te verdienen! Vind je dit leuk? Bekijk de programmaflyer voor de Managerspool en de Directeurspool.

Nieuwe sportpartnerschappen met Amir Khan en Peterborough FC

We hebben zojuist Amir Khan gesponsord, hij is een van de jongste professionele boksers in de geschiedenis die de WBA-titel heeft gewonnen. Tevens hebben we zojuist ook onze allereerste Europese voedingspartnerschap met Peterborough FC aangekondigd! Nu wereldberoemde atleten in Europa onze producten gebruiken om hen te ondersteunen tijdens wedstrijden, is dit nog maar het begin van een geweldig groeijaar voor ons. Als je geïnteresseerd bent in het gebruik van de producten waarmee ze trainen, probeer dan het Athletes Pack dat is ontworpen rond hun favoriete producten.

Share This Story, Choose Your Platform!