Collagen Elixir Veelgestelde Vragen

July 16, 2021,

isagenix

Collagen Elixir is binnenkort de nieuwste stap in je schoonheidsritueel. Het is gemaakt met marine-collageenpeptiden, biotine, vitamine C, zink, en andere eeuwenoude plantaardige stoffen om een gezonde huid van binnenuit te ondersteunen*. Het enige wat je nog moet doen is een slokje nemen en genieten!

Wat zijn de voordelen van collageen van type 1?

Er zijn vele soorten collageen. Collageen van type I is de bouwsteen van de structuur van onze huid en maakt ongeveer 80% van de huidlaag uit. Ons lichaam maakt van nature collageen aan, maar de productie ervan neemt af naarmate we ouder worden. Onderzoek heeft aangetoond dat collageensupplementen gunstig kunnen zijn voor het behoud van een gezonde en gehydrateerde huid. Marine-collageen bestaat voor het grootste deel uit collageen van type I en is rijk aan unieke, gespecialiseerde aminozuren die gericht zijn op de gezondheid van de huid en de natuurlijke productie van collageen door het lichaam ondersteunen.

Waar komt marine-collageen vandaan?

Het marine-collageen in Collagen Elixir is afkomstig van in het wild gevangen koudwatervis uit de wateren voor de kust van Noorwegen, waarbij strenge, milieuvriendelijke praktijken worden gevolgd.

Is de verpakking van Collagen Elixir recyclebaar?

Ja, onze Collagen Elixir verpakking is 100% recyclebaar. Gelieve de glazen fles en doos op een verantwoorde manier weg te gooien.

Voor wie is Collagen Elixir geschikt?

Collagen Elixir is geschikt voor volwassenen vanaf 18 jaar. Hoewel Collagen Elixir ingrediënten op basis van voedingsmiddelen bevat die geschikt kunnen zijn voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, is het altijd het beste om je arts te raadplegen voordat je voedingssupplementen gaat gebruiken.

Kan ik Collagen Elixir innemen als ik allergisch ben voor vis?

Nee, Collagen Elixir is niet geschikt voor mensen met een visallergie. Hoeveel moet ik per dag nemen? Wij raden je aan elke dag één dosis Collagen Elixir te nemen.

Wanneer kan ik Collagen Elixir het beste innemen?

De beste tijd om Collagen Elixir te consumeren is dagelijks! Altijd en overal – zolang je elke dag een volledige dosis Collagen Elixir neemt, zul je er de vruchten van blijven plukken.

Kan ik Collagen Elixir drinken op een Reinigingsdag?

Ja, Collagen Elixer kan op Reinigingsdagen worden geconsumeerd en heeft een waarde van 2 Reinigingscredits per portie bij gebruik van de Reinigingsdagentracker. Raadpleeg onze Reinigingsdagentracker voor meer informatie over goedgekeurde tussendoortjes voor de Reinigingsdag.

Wat zijn de verschillende soorten collageen en wat doen ze?

Er zijn ten minste 16 soorten collageen bekend, maar het grootste deel van het lichaam bestaat uit vier hoofdtypen: type I, II, III en IV. Type I, het collageen dat wij voor Elixir gebruiken, is het meest voorkomende collageen in het lichaam, dat meestal voor schoonheidsproducten wordt gebruikt, omdat het de belangrijkste structurele component is in huid, beenderen, pezen, bindweefsels en vezelig kraakbeen. Type II is voornamelijk te vinden in het elastische kraakbeen dat dient als demping voor gewrichten. Type Ill dient als ondersteunende structuur voor organen, slagaders en spieren. Type IV wordt aangetroffen in de huidlagen en helpt bij de filtratie.

 

*Biotine draagt bij tot het behoud van normaal haar en een normale huid. Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de huid. Zink draagt bij tot het behoud van normaal haar, normale nagels en een normale huid

Share This Story, Choose Your Platform!