Collagen Elixir™ Overzicht ingrediënten

July 30, 2021,

isagenix

Collagen Elixir is gemaakt met behulp van zeecollageenpeptiden, biotine, vitamine C, zink en andere eeuwenoude plantaardige stoffen om een gezonde huid van binnenuit te ondersteunen. Laten we eens wat dieper ingaan op deze schoonheidsbevorderende ingrediënten!

Zeecollageen mix

Dit mengsel van collageenpeptiden is afkomstig van in het wild gevangen diepzeevis, zoals kabeljauw, koolvis en schelvis, die van nature rijk zijn aan type I collageen. Deze vorm van zeecollageen bevat de aminozuren proline, glycine en hydroxyproline die de natuurlijke productie van collageen door het lichaam ondersteunen en een gezonde, gehydrateerde huid helpen bevorderen (1).

Een mix van supervruchten en planten

Collagen Elixir bevat een mix van botanische ingrediënten die traditioneel worden gebruikt voor de gezondheid van de huid, waaronder goji- en acerola-bessenextracten die bekend staan om hun rijkdom aan fytonutriënten, aloë vera-sap dat traditioneel wordt gebruikt voor hydraterende voordelen en kamille-extractpoeders die al eeuwenlang worden gebruikt voor hun verzachtende werking.

Voedingsstoffen voor gezond haar, huid en nagels

Vitamine C: Deze vitamine, die van nature in citrusvruchten voorkomt, is een antioxidant die de natuurlijke collageenproductie ondersteunt (2).

Zink: Een belangrijk mineraal met een vitale rol in de gezondheid van huid, haar en nagels (2).

Biotine: Een krachtige vitamine die de gezondheid van haar en huid ondersteunt (2).

Heerlijke natuurlijke smaak

Appelsapconcentraat: Appelsapconcentraat, gemaakt van gefilterd appelsap, heeft een milde smaak en kleur en zorgt voor een natuurlijke zoetheid en een fruitige smaak.

Natuurlijke smaken: We hebben alleen smaakstoffen toegevoegd die in de natuur voorkomen, waaronder cranberry, druif en zoete appel.

Extract van Steviabladeren: Een Zuid-Amerikaans kruid dat van nature zoeter is dan suiker en geen calorieën bevat.

Kwaliteit zonder compromissen: Goed voor u en de planeet 

Collagen Elixir is zorgvuldig samengesteld met onze planeet in gedachten en gebruikt collageen afkomstig van de huiden en graten van in het wild gevangen vis die anders zou worden weggegooid. Bovendien is elke fles gemaakt van 100% recycleerbare materialen. Isagenix volgt een kwaliteitsbeleid zonder compromissen dat ervoor zorgt dat elk product dat u ontvangt, voldoet aan de hoogste normen voor productie en kwaliteitsborging.

Bent u klaar om uw glans te ontdekken? Lees meer en bestel Collagen Elixir hier.

 

Referenties
  1. Li P, Wu G. Roles of dietary glycine, proline, and hydroxyproline in collagen synthesis and animal growth. Amino Acids. 2018; 50:29–38
  2. Biotine draagt bij tot de instandhouding van normaal haar en normale huid. Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de huid. Zink draagt bij tot de instandhouding van normaal haar, normale nagels en normale huid

Share This Story, Choose Your Platform!