Celebration aankondiging spreker

November 27, 2019,

Shilpa Dattani

Celebration is HET evenement van het jaar en we zijn zo verheugd aan te kondigen dat Michael S. Clouse en Lynn Hagedorn Clouse, Rita Catolino en Dr. Plant dit jaar onze keynote speakers zullen zijn! Lees verder om exact te ontdekken wat u nodig heeft om bij onze eerste Europese Celebration aanwezig te zijn.

Michael S. Clouse en Lynn Hagedorn Clouse: 18-Star Platinum, 15-Star Crystal Executive

Dit koningskoppel werd erkend als de nummer 1 Isagenix Income Earners voor Isagenix bij Global Celebration 2019, en ze worden beschouwd als een aantal van de beste trainers in de business, dus we zijn meer dan enthousiast dat ze naar de Europese Celebration komen! Michael werd erkend als een van de “Top 10 Network Marketing Trainers” ter wereld, en heeft verschillende gepubliceerde artikelen op zijn naam, boeken, video’s, en audiotraining over Network Marketing. Lynn’s trainingservaring varieert van thuisvergaderingen tot uitverkochte arena’s die meer dan 16.000 aanwezigen trekken, wat geen verrassing is aangezien zij de snelste Isagenix Associate is die $1 miljoen heeft verdiend!

Rita Catolino: 5-Star Golden Circle, 4-Star Crystal Executive

Rita Catolino zal u laten zien hoe zij contact legde met mensen over de hele wereld om haar netwerk op te bouwen op sociale media en in het echte leven. Rita Catolino begon haar carrière in gezondheid en fitness toen ze haar eigen gewichtsverliestraject startte, en haar wens om gewicht te verliezen en zich te focussen op haar conditie en voeding hebben haar er uiteindelijk toe geleid om een gecertificeerd persoonlijk trainer te worden. Sinds haar certificatie heeft ze mensen uit alle hoeken van de samenleving gecoacht naar een betere gezondheid, en was ze te zien op zeven internationale tijdschriftomslagen als fitnessmodel. Sinds ze werd geintroduceerd bij Isagenix in 2015, heeft ze een succesvol bedrijf opgebouwd, en ze zal delen hoe ze een wereldwijd Isagenix bedrijf heeft opgebouwd door het leggen van verbindingen met gelijkgestemde individuen.

Dr. Joshua Plant, Chief Science Officer

We kunnen het er allemaal over eens zijn dat er recentelijk een aantal zeer interessante producten zijn gelanceerd, en er komen er zelfs nog meer! Een groot deel ervan is te danken aan Dr. Plant, die de ontwikkeling en kwaliteit van al onze producten overzag. Indien u van onze producten houdt en meer inzicht wilt hebben in de voeding er achter, zodat u ze met vertrouwen kunt delen met uw teams, dan is er geen betere persoon om van te horen dan van onze Chief Science Officer!

Vergeet niet uw Early Bird tickets te halen zolang het nog kan! Koop ze voor 9 December 2019 en u krijgt ze voor £69 – daarna is de standaardprijs £99.

Share This Story, Choose Your Platform!