Bereid je voor op de Leadership Pool

March 3, 2018,

Rebecca Haresign

Ben jij een actieve Associate met een Paid-As rang van Director en hoger en wil je meedoen aan onze lucratieve bonuspools? Als je mee wilt doen, hebben we iets extra’s voor je.

Voor Directors en hoger

Op 26 februari 2018 opende Isagenix® een nieuwe pool voor Directors en hoger die elke maand 20.000 dollar verdeelt! Door gewoon punten te verzamelen kun je een deel van dit bedrag verdienen. Een van de beste manieren om te beginnen met punten verzamelen voor de Leadership Pool is inschrijven, inschrijven, inschrijven… En als je persoonlijk ingeschreven rang stijgt, verdien JIJ zelfs nog meer punten!

Je kunt ook punten van de maandbetaling krijgen door jouw benchmarks van vorige maand met minstens twee cycli te verbeteren. Hoe groter je cyclus groeit, hoe groter je deel is! In deze handige flyer staan alle data en gegevens die je nodig hebt.

Het gaat allemaal om groei

In de Leadership Pool wordt jouw aandeel vastgesteld via de groei van je cyclus. Meer groei betekent meer aandelen! Hoe laat je de cyclus groeien? Laat je team groeien met ‘You Share, They Share, Repeat™’. De beste resultaten bereik je als je jouw team leert dat ze ‘You Share, They Share, Repeat‘ niet alleen moeten DOEN, maar ook LEREN!

Isagenixbusiness.com helpt je bij de groei van je bedrijf

Welke rang je ook hebt, als je team groeit, groeit je bedrijf ook. Wat is jouw doel en hoe bereik je dat? IsagenixBusiness.com biedt alles wat je nodig hebt om te beginnen. En vergeet niet om gebruik te maken van je netwerk met gelijkgestemden voor ondersteuning, inspiratie en informatie!

Share This Story, Choose Your Platform!