Bekendmaking IsaBody-finalisten 2018 Ronde 1

August 3, 2018,

isagenix

Onze felicitaties voor iedereen die zich 16 weken heeft ingezet voor een totale transformatie van de levensstijl. Voor het volbrengen van de IsaBody Challenge® zijn hard werken en toewijding vereist. We maken met plezier de finalisten voor beoordelingsperiode 1 van de Europese IsaBody™ 2018 bekend.

Iedere fantastische finalist ontvangt £ 1000/€ 1100, een professionele fotosessie en de mogelijkheid om mee te dingen naar de Europese hoofdprijs 2018.

Hier zijn de finalisten voor beoordelingsperiode 1 van de IsaBody Challenge 2018!

Judith Peereboom

Leeftijd: 45
Lengte: 1,74 m
Locatie: Egmond aan Zee, Nederland
Startgewicht Challenge: 90 kg
Eindgewicht Challenge: 81 kg
Gewichtsverlies tijdens Challenge: 9 kg*
Totaal aantal Challenges voltooid: 1

Toen Judith contact opnam met haar vrienden Esther en Tommy, was ze op een dieptepunt in haar leven beland. “Ik was een uitgeputte moeder zonder geld. Ik dacht dat ik het allemaal alleen kon, met een laag inkomen mijn zoon opvoeden die het syndroom van Down heeft.”

Judith zocht iets, maar ze wist niet wat. “Ik zag wat Tommy had bereikt en ik wist direct dat ik dat ook moest doen.” Ze kocht een 30-daags programma en begon de resultaten bij zichzelf te zien.

“Mijn energie nam toe en de resultaten die ik bereikte waren zo overweldigend, dat ik op een dag mijn auto even langs de kant van de weg moest zetten om mijn dankbaarheid te delen via een videoboodschap.”

Met de resultaten die ze zelf bereikte en door andere te helpen hetzelfde te bereiken, bouwt Judith nu een succesvol bedrijf op met Isagenix. En ze kijkt niet meer terug naar het verleden. “Ik voel me sterk en blij en mijn missie en droom is zoveel mogelijk mensen te helpen. Heel erg bedankt, Isagenix!”

Simeonas Kozemiakinas

Leeftijd: 38
Lengte: 1,72 m
Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
Startgewicht Challenge: 114,5 kg
Eindgewicht Challenge: 88,90 kg
Behoudgewicht Challenge: 82,60 kg*
Gewichtsverlies tijdens Challenge: 25,6 kg*
Totaal gewichtsverlies: 31,90 kg*
Totaal aantal Challenges voltooid: 1

Aanvankelijk had Simeonas zo zijn twijfels en hij wist niet zeker of hij met Isagenix resultaat zou boeken. Maar hij wist zich gesteund door zijn vrouw en familie en besloot toch maar een poging te wagen.

“Ik werk in de bouw en als je de leiding hebt over grote projecten, kan dat veel stress opleveren. Nadat ik met mijn IsaBody Challenge was begonnen, voelde ik me fitter en minder gespannen. Ik wilde na werktijd meer doen dan op de bank voor de televisie hangen.”

Simeonas begon meer tijd met zijn familie door te brengen, vooral met zijn kinderen. En met de 5-sterrenondersteuning van zijn vrienden Tomas en Rasa zette hij zijn tocht naar een betere gezondheid voort.

“Na de derde maand van mijn challenge moet ik al mijn kleding vervangen! En de mensen die mij bij het begin van mijn challenge uitlachten, begonnen toen vragen te stellen over de producten. Het is voorgekomen dat ik naar een werkbijeenkomst ging en mijn collega’s me niet herkenden!” “Ik heb veel geleerd tijden de IsaBody Challenge, bijvoorbeeld hoe ik gezonder kan eten, maar ook om te luisteren naar wat mijn lichaam echt nodig heeft. Ik weet dat dit pas het begin is van een nieuw leven. Ik sta te popelen om mezelf nog meer uit te dagen!”

 

Emma Bowyer

Leeftijd: 48
Lengte: 1,62 m
Locatie: Winchester, Verenigd Koninkrijk
Startgewicht Challenge: 71,5 kg
Eindgewicht Challenge: 57,80 kg
Gewichtsverlies tijdens Challenge: 13,70 kg*
Totaal aantal Challenges voltooid: 1

Voor ze aan Isagenix begon, voelde Emma zich zwaar, moe en had ze geen energie. Ze wilde dolgraag weer de energieke sportschooldeelnemer zijn die ze ooit was en besloot Isagenix te proberen.

“Een vriendin vertelde me over Isagenix toen ik net terug was van een vakantie in Frankrijk. Ik was op dat moment zwaarder dan ooit. Mijn eerste doel was afvallen om mijn kinderen bij kunnen houden.”

De resultaten waren al snel te zien en Emma verloor ruim 13 kg*. “Mijn zoon is 4 jaar en weegt 15 kilo. Geen wonder dat ik me beter voel en meer energie heb. Dit programma is voor mij meer dan alleen maar gewichtsverlies. Ik sport meer dan ik ooit heb gedaan. ‘s Ochtends ben ik alert en ik lig niet meer al om 10 uur ‘s avonds in bed.”

Met de steun van haar vriendin in Canada, die ze al haar hele leven kent, lukt het Emma om de hele challenge gemotiveerd te blijven, zelfs tijdens de koude wintermaanden. Ze is blij met de flexibiliteit die Isagenix biedt.

“Dit systeem is zo flexibel, dat je het overal kunt gebruiken en daarbij heb je alleen water nodig. Tijdens mij IsaBody Challenge was ik op vakantie op Madeira. Ik had producten meegenomen en ging elke dag naar de sportschool. We gingen ‘s avonds uit eten, maar dankzij twee shakes overdag kon ik ‘s avonds van een maaltijd genieten. Bij thuiskomst bleek dat ik was afgevallen!”

Emma is van plan Isagenix te blijven delen, bij elke gelegenheid die zich voordoet. “Het systeem is onderdeel van mijn leven geworden, dus ik blijf doorgaan met één of twee shakes per dag. Ik wil dit zo houden en spiermassa opbouwen.”

 

*De in deze publicatie gepresenteerde resultaten voor gewichtsverlies en levensstijl kunnen variëren, afhankelijk van het inspanningsniveau, hoe trouw een caloriearm dieet wordt gevolgd en lichaamsgesteldheid. De resultaten zijn verkregen door het opnemen van Isagenix-producten als onderdeel van een gezonde levensstijl met regelmatige lichaamsbeweging, afgemeten porties en een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet om de gewenste doelen te behalen. Zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en personen met een medische aandoening wordt aangeraden een arts te raadplegen alvorens Isagenix-producten te gebruiken of andere veranderingen in hun dieet door te voeren.

Share This Story, Choose Your Platform!