Begin vandaag met bouwen in Spanje!

June 26, 2018,

Rebecca Haresign

Als voortzetting van onze indrukwekkende reeks van uitbreiding, zijn we blij om aan te kondigen dat de Spaanse markt officieel open is, onze vijfde Europese markt die opent in iets meer dan een jaar!

En er is een goede reden om enthousiast te zijn over deze lancering: Spanje is uniek gepositioneerd voor ongelooflijke groei. Euromonitor meldt dat het marktsegment voor gewichtsbeheersing en welzijn in Spanje in 2016 met 9% is toegenomen1. Daarnaast is een van de populairste productlijnen die via directe verkoop in Spanje wordt verkocht, persoonlijke verzorging en gezondheid2.

Spanje zal hetzelfde niveau van ondersteuning genieten als al onze markten en we zullen lanceren met dezelfde geweldige reeks producten en promoties die beschikbaar zijn in de rest van Europa.

Laten we NU beginnen met bouwen!

Om u te helpen de basis te leggen in Spanje, bieden we GRATIS LIDMAATSCHAP aan van 25 juni tot en met 22 juli voor alle bestellingen van 150 BV of meer voor nieuwe Spaanse klanten*.

Heb je nog steeds vragen?

IsaFYI is het belangrijkste knooppunt van communicatie voor onze Europese markten – of u nu meer wilt weten over onze producten of mogelijkheden, meer te weten wilt komen over aankomende evenementen of gewoon wat geweldige artikelen wilt vinden om te delen met uw contacten.

Spanje – Spaans: ES-ES.IsaFYI.com

Verenigd Koninkrijk en Ierland – Engels: EU.IsaFYI.com

Nederland – Nederlands: NL.IsaFYI.com

België – Engels: BE-EN.IsaFYI.com /  Nederlands: BE-NL.IsaFYI.com /  Frans: BE-FR.IsaFYI.com

* Promotie is beschikbaar van 25 juni 2018 tot en met 22 juli 2018. Gratis lidmaatschap zal worden gegeven voor alle bestellingen van 150 BV of meer. Promotie is alleen beschikbaar voor inwoners van Spanje.

1Euromonitor, September 2016. Weight Management and Wellbeing in Spain.

2Euromonitor, January 2017. Direct Selling in Spain.

Share This Story, Choose Your Platform!