Begin het nieuwe jaar met een financieel extraatje

December 29, 2017,

Rebecca Haresign

Na de dure feestdagen is bij velen in januari de portemonnee minder gevuld. Maar dat kan anders! Als je aan de slag gaat met ‘Jumpstart January’, verdien je daarvoor een beloning. We bieden je de mogelijkheid bonussen te verdienen, gewoon met het uitbreiden van je klantenbestand. Zo kun je 2018 stressvrij beginnen.

Zo werkt het

Schrijf van 1 januari 2018 tot en met 4 februari 2018 persoonlijk vijf of meer nieuwe klanten in met een eerste bestelling van meer dan 150 BV en ontvang een bonus! Hoe meer kwalificerende klanten je inschrijft tijdens de kwalificatieperiodes, hoe meer geld je verdient! Eenvoudig toch?

Kwalificatieperiode: 1 januari 2018 tot en met 4 februari 2018

  • Schrijf vijf (5) nieuwe klanten in = € 180
  • Schrijf acht (8) nieuwe klanten in = € 450
  • Schrijf tien (10) nieuwe klanten in = € 721

Maak jouw verdiensten zo hoog mogelijk met 30-daags systemen & Dubbele PIB’s en verdien een bedrag dat kan oplopen tot € 1161!
Dat is € 440 in 30-daags systemen & Dubbele PIB’s + € 721 aan ‘Jumpstart January’-bonussen.

PLUS! 

IsaLean Bar Winteraanbieding! We hebben iets voor je om jouw goede voornemens op gang te helpen! Tussen 1 januari en 4 februari 2018 ontvang je bij het 30-daags systeem voor gewichtsverlies een GRATIS doos IsaLean Decadence Chocolade-repen.

Bekijk de flyer voor alle details en veelgestelde vragen!


ALGEMENE VOORWAARDEN
Deelname is alleen mogelijk voor Active Associates in het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Nederland. Bonussen worden berekend in GBP (VK) en EUR (Ierland en Nederland) en worden betaald met commissies die onder het valutabeleid vallen.
Door deelname stem je volledig en onvoorwaardelijk in met deze algemene voorwaarden en eventuele actievoorwaarden, veelgestelde vragen, of gepubliceerde richtlijnen en de beslissingen van Isagenix, die definitief en bindend zijn in alle aangelegenheden die verband houden met de wedstrijd.
Alle getoonde datums en tijden zijn gebaseerd op US EST (Eastern Standard Time in de VS). Prijzen zijn niet overdraagbaar. Isagenix behoudt zich het recht voor om volume, compensaties, erkenning of andere beloningen die tijdens of in samenhang met deze wedstrijd worden toegekend, te controleren, aan te passen of te weigeren om erop toe te zien dat de regels van de wedstrijd worden nageleefd.
 Inschrijvingen door Associates en productbestellingen die, naar het oordeel van Isagenix, uitsluitend worden gedaan ten behoeve van de wedstrijd, worden niet meegeteld in de wedstrijd.
Alle leden zijn onderworpen aan standaard nalevingscontroles zowel tijdens als na sluiting van de wedstrijd; prijzen kunnen te allen tijde door Isagenix worden ingetrokken. Onopgeloste nalevingskwesties zijn van invloed op de uiteindelijke prijs.
Elke persoon die probeert het compensatieplan of de wedstrijd te manipuleren, lidmaatschapregels en gedragscode schendt of anderszins probeert de regels te omzeilen, verliest alle rechten op het ontvangen van een prijs en wordt uitgesloten van de wedstrijd.
Beloningen kunnen worden verrekend in het geval van restituties van productverkopen die werden gebruikt om in aanmerking te komen voor de wedstrijd.

Share This Story, Choose Your Platform!