Autoship: Snel en eenvoudig producten bestellen!

November 30, 2017,

Rebecca Haresign

Wat is Autoship?

Onze handige bezorgservice waarmee je eenvoudig en snel je bestelling plaatst. Abonneer je en de pakketten, systemen en producten die je hebt gekozen, worden elke maand automatisch bij je thuisbezorgd.

Hoe vaak wordt mijn Autoship-bestelling bezorgd?

Dat bepaal je zelf! Je kunt instellen dat je je Autoship-bestelling elke zeven of elke dertig dagen wilt ontvangen, maar je kunt ook een tussengelegen aantal dagen kiezen. Waarschijnlijk hangt dit af van het doel dat je jezelf hebt gesteld en welk pakket of systeem je hebt geselecteerd.

Kan ik naast mijn Autoship-bestelling nog nieuwe producten proberen?

Zeker! Je kunt naast je Autoship zoveel extra bestellingen doen als je wilt. Je kunt bezorgkosten uitsparen door ervoor te kiezen producten of pakketten eenmalig aan je Autoship-bestelling toe te voegen. Deze producten en pakketten maken dan geen deel uit van je vaste Autoship-bestelling. Je hoeft hiervoor alleen maar in te loggen op je Back Office en op ‘Autoship beheren’ te klikken.

Is Autoship verplicht?

Autoship is niet verplicht, maar met de service profiteer je wel gegarandeerd van de beste prijs en zit je nooit zonder je favoriete producten! Als Preferred Customer bij Autoship profiteer je van de maximale besparingen op al onze pakketten en systemen.

Kan ik mijn Autoship-bestelling wijzigen?

Als je de Autoship-bestelling wilt wijzigen, log je in op je Back Office klik je op ‘Autoship beheren’. Als je de producten wisselt, zorg er dan voor dat je altijd ten minste één artikel in je winkelmandje hebt. Het is verstandig om eerst de producten toe te voegen die je via Autoship wilt ontvangen en daarna de producten te verwijderen die je niet meer wilt ontvangen. Je kunt de bezorging van je Autoship-bestelling ook uitstellen tot 60 dagen na de huidige datum. Nadat je de wijzigingen hebt doorgevoerd, moet je niet vergeten om de nieuwe Autoship-instellingen op te slaan. Dit doe je door onder in de pagina op ‘Autoship bevestigen’ te klikken.

Kan ik Autoship tijdelijk stopzetten?

Jazeker, je kunt je Autoship op elk gewenst moment aanpassen door de bovenstaande stappen uit te voeren. Als je Autoship tijdelijk wilt stoppen, neem dan telefonisch contact op met het Customer Care Team (0808 189 0490) of stuur een e-mail naar [email protected].

Het tijdelijk onderbreken van je Autoship is niet van invloed op je lidmaatschap. Je kunt dus buiten Autoship om producten blijven bestellen.

Heb je nog vragen over Autoship, neem dan contact op met het Customer Care team – zij helpen je graag!

Share This Story, Choose Your Platform!