AMPED Post-Workout veelgestelde vragen

January 31, 2020,

isagenix

We hebben sinds kort een gloednieuw product in ons assortiment voor prestatie, namelijk AMPEDTM Post-Workout! Hieronder vindt u de antwoorden op prangende vragen.

Wat is AMPED Post-Workout?

AMPED Post-Workout is een supplement voor na het trainen dat is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten zoals zure kers, kurkuma, astaxanthine en gehydrolyseerd collageen om spierherstel te stimuleren en aan training gerelateerde spierpijn te verlichten.

Waarom heb ik AMPED Post-Workout nodig?

Als u ooit weleens een trainingssessie heeft gemist of andere plannen heeft gemaakt omdat u nog spierpijn had van de vorige keer… dan is AMPED Post-Workout echt iets voor u. Deze spierpijn wordt ook wel een spierkater of verlate spierpijn genoemd en kan uw voortgang belemmeren.

Waarin onderscheidt AMPED Post-Workout zich van andere producten voor na een work-out?

AMPED Post-Workout combineert wetenschappelijk onderzochte ingrediënten om u te helpen herstellen na een zware work-out. De krachtige zure kers ondersteunt spierherstel na een intensieve oefening. Kurkuma en astaxanthine helpen te beschermen tegen oxidatieve stress als gevolg van het trainen. Collageen zorgt voor de bouwstenen van kraakbeen in uw gewrichten. De ingrediënten in AMPED Post-Workout geven spierherstel een impuls en verminderen aan training gerelateerde spierpijn. U bent dus zo weer klaar om aan uw volgende sessie te beginnen! Klik hier voor meer informatie over de voordelen van deze ingrediënten.

Wanneer moet ik AMPED Post-Workout gebruiken?

AMPED Post-Workout is ontworpen om kort na afronding van uw training in te nemen; hoe sneller hoe beter!

Hoe gebruik ik AMPED Post-Workout?

Meng 2 scheppen met (240 ml) water en drink het vrijwel direct na uw work-out. AMPED Post-Workout kan ook worden genomen in combinatie met IsaPro of IsaLean Shake. Deze producten bieden aanvullende voordelen voor spierherstel na de training. AMPED™ Post-Workout bevat gerichte voedingsstoffen die zijn ontworpen om verminderen aan training gerelateerde spierpijn, terwijl de eiwitten in IsaPro en IsaLean Shake bijdragen aan spierherstel en -groei.

Voor wie is AMPED Post-Workout geschikt?

AMPED Post-Workout is ontworpen voor zowel topsporters, gewone sporters als vrijetijdssporters. Het is ideaal voor iedereen van 16 jaar en ouder die zijn of haar prestaties wilt verbeteren en de hersteltijd na een fysiek zware work-out wilt verkorten. Dit product bevat collageen en is dus niet geschikt voor vegetariërs en veganisten. Bent u zwanger, geeft u borstvoeding, heeft u een medische aandoening of neemt u anticoagulantia, raadpleeg dan voor gebruik uw arts.

Kan ik AMPED Post-Workout drinken op een reinigingsdag?

Traint u normaal gezien ook op reinigingsdagen, dan kunt u na de training AMPED Post-Workout drinken. We bevelen echter geen intensieve training aan op uw reinigingsdag.

Share This Story, Choose Your Platform!