AMPED™ Nitro: Veelgestelde vragen

November 6, 2019,

Shilpa Dattani

Zoek je een manier om je training en prestaties naar een hoger niveau te tillen? Dat komt goed uit! Haal meer uit je work-outs met ons nieuwe supplement voor de work-out: AMPEDTM Nitro. We hebben de meest voorkomende vragen hieronder beantwoord, zodat je meer te weten kan komen over dit product, wat het is, wanneer je het moet gebruiken en waarom.

Wat is AMPED Nitro?

AMPED Nitro is een supplement voor de work-out, ontworpen om energie, kracht en focus te leveren zodat je jezelf kan uitdagen, beter kan trainen en verder kan gaan in je work-out. Of je nu net begonnen bent of een professioneel atleet bent, AMPED Nitro is hier om je training naar het volgende niveau te tillen.

Wat zijn de ingrediënten in AMPED Nitro en wat doen ze?

We hebben de ultieme mix van gerichte ingrediënten gemaakt om kracht en snelheid te verhogen.

In elke schep zit:

  • 1G van arginine en 1,5g citruline, die stikstofoxideniveaus verhogen, waardoor het meer bloed naar je spieren vloeit om extra zuurstof en voedingsstoffen te leveren zodat je harder kan werken.
  • 3g creatine die natuurlijk voorkomt en de spieren van energie voorziet, hetgeen kan resulteren in verhoogde kracht en snelheid.
  • 1G beta-alanine, zodat je tot het einde kan doorgaan! Beta-alanine produceert carnosine, wat de opbouw van melkzuur verlaagt en vermoeidheid vermindert.
  • 0,5g taurine, hetgeen een essentiële aminozuur is dat helpt spierschade door sporten en oxidatieve stress verminderen.
  • 80mg natuurlijke cafeïne zodat je alert kan zijn en klaar voor je training!

Is AMPED gecertificeerd door Informed Sport?

Ja! Dit betekent dat professionele atleten gerust kunnen zijn dat AMPED Nitro is getest op kwaliteit en op stoffen die verboden zijn door de World Anti-Doping Agency.

Hoe gebruik ik AMPED Nitro?

Meng één schep AMPED Nitro met 240ml water, schud het en drink het 15-30 minuten voor je training begint.

Wie kan profiteren van AMPED Nitro?

AMPED Nitro is geschikt voor alle vaardigheden, je hoeft geen professionele atleet te zijn om van dit product te profiteren. De gerichte ingrediënten helpen je langer verder te gaan, of je nu gewichten heft, aan circuittraining doet of langer rent, zwemt of fietst.

Hoe verschilt AMPED Nitro van e-ShotTM?

Een e-Shot is één van de meest geliefde producten bij Isagenix, vol met plantgebasseerde cafeïne uit groene thee en yerba mate, plus plantaardige producten zoals Siberische ginseng, meidoornbes en schisandra. Veek atleten gebruiken de cafeïne in e-Shot om op natuurlijke wijze hun prestaties te verbeteren, maar iedereen die een natuurlijke cafeïneboost wilt als vervanging van coffee of om een opkikker te krijgen zo rond 3 uur, proficteert van een e-Shot. AMPED Nitro is speciaal gemaakt als supplement voor een work-out, met een mix van gerichte ingrediënten om energie, kracht en focus te leveren om je training te ondersteunen, zoals arginine, citruline, creatine en beta-alanine, met 80mg per schep!

Kunnen zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven AMPED Nitro gebruiken?

AMPED Nitro wordt niet aangeraden voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Kan ik AMPED Nitro op een Cleanse dag gebruiken?

AMPED Nitro is bedoeld om te gebruiken vóór intense fysieke activiteiten, wat niet wordt aangeraden op Zuiveringsdagen. Om deze raden wordt AMPED Nitro niet aangeraden op Zuiveringsdagen. Als je actief bent op je Zuiveringsdagen, kan je altijd een e-Shot gebruiken voor je begint.

Share This Story, Choose Your Platform!