Alles wat je moet weten over onze Europese Uitbreiding

July 24, 2020,

isagenix

Wat een maand is het tot nu toe geweest! We hebben 11 nieuwe markten geopend in heel Europa als onderdeel van een soft launch, Zija producten zijn nu verkrijgbaar in de Isagenix Back Office, we hebben de Global Celebration gehad, nieuwe merken uitgebracht en zijn begonnen met de uitrol van Isagenix 2.0! We zijn geen bedrijf om dingen half-half te doen, dat is zeker!

We weten dat het heel veel info was, dus hier is je spiekbriefje om je te helpen om op de hoogte te blijven van alle veranderingen en met een gerust hart te beginnen met het delen van het nieuws met je nieuwe klanten.

De nieuwe markten

 • De klantenservice is nu beschikbaar in het Engels, Nederlands, Frans, Duits, Italiaans, Pools, Spaans en Zweeds.
 • Zowel productbetalingen als commissies worden geaccepteerd en betaald in ponden (GBP) en euro’s (EUR).
 • Klanten in de nieuwe markten zullen Packs en alle Individuele Artikelen uit het Isagenix-assortiment kunnen aanschaffen.
 • Er is nu een internationaal tabblad op IsaFYI.com dat alle documenten voor de nieuwe markten bevat, inclusief prijslijsten, productcatalogi en systeemgidsen.
 • Bekijk voor de volledige lijst van beschikbare producten en betaalmethoden de europese uitbreidingsgids. Dit is zo’n belangrijk document – we raden je aan het op te slaan in je bladwijzers.
 • Sophie Zillmann en David McManus zullen elke maandag om 17:00 uur (CEST) een Europese Uitbreidingszoom organiseren. Zoom ID: 89296413321.

Bedrijfsgebouw en Acties

Voor het eerst kunnen deze 11 nieuwe Europese landen zich aansluiten bij het Isagenix Compensatieplan, wat meer groeimogelijkheden betekent! Alle acties die in onze bestaande Europese markten lopen, zijn beschikbaar voor Associates in alle nieuwe Europese markten. Dit zijn onze huidige acties:

Hoe koop je Zija producten?

Zija en Isagenix producten worden in heel Europa net iets anders verkocht (het is dus afhankelijk van het land waar je je in bevindt) – ‘Lokaal’ of ‘NFR’ (niet voor wederverkoop) – dus er zijn een paar wijzigingen in de Back Office-ervaring.

 • Voor het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Nederland, België en Spanje worden de Isagenix-producten verkocht als ‘Lokaal’ en de Zija-producten als NFR.
 • Voor alle nieuwe markten worden zowel Isagenix als Zija producten verkocht als NFR.
 • Voor bestellingen in de groothandel moet je nu kiezen of je de ‘Lokale’ producten wilt kopen, of ‘NFR’. Je kunt dit bovenaan het scherm selecteren.
 • Als je een NFR-bestelling van Zija doet, en een Lokale bestelling van Isagenix, worden ze behandeld als twee aparte bestellingen met aparte verzendkosten.
 • Je hebt twee automatische verzendopties, Lokaal of NFR. Deze zullen volledig gescheiden zijn, zodat je verschillende data en schema’s kunt kiezen voor elke bestelling.
 • Je BV van zowel Lokaal als NFR zal worden opgeteld tot een totale BV.

Ken je iemand uit een van onze nieuwe markten die zich zou willen inschrijven? Dit is het perfecte moment om contact op te nemen! Zoals altijd als je vragen hebt, staat onze Klantenservice klaar om je te helpen. Neem contact met hen op via [email protected]

Share This Story, Choose Your Platform!