Alles wat je moet weten over NYKO

January 7, 2021,

isagenix

NYKO gaat dit jaar een beetje anders zijn, en geloof ons maar, je zult het geweldig vinden. Dit jaar organiseren we niet één, maar vijf evenementen voor onze Europese markten, zodat je kunt kiezen voor een evenement in de taal van je voorkeur, met gastoptredens van de top van jouw markten! Maar maak je geen zorgen, alle evenementen zullen nog steeds dezelfde grote aankondigingen kennen, zoals onze nieuwe acties!

Ontmoet de sprekers

Onze sprekers zijn stuk voor stuk Network Marketing experts, en ze behoren ook tot de top van de business builders in het Nederland en België, dus je krijgt niet alleen een training van een geweldig niveau, maar deze wordt ook op maat gemaakt voor jouw markten! Kijk eens naar het programma.

  • Na het starten van een Isagenix business in 2018 zonder eerdere netwerkmarketing ervaring, is Michael Bockaert nu een van de topverdieners in Europa en was hij de Global Leader in 2019 en 2020 in actie – leer hoe hij 2021 zijn beste jaar tot nu toe gaat maken!
  • De Nederlandse topinkomensverdiener, Judith Peereboom, zal de stappen die ze heeft genomen om haar geweldige rang te bereiken, delen en delen hoe je kunt plannen voor succes in 2021.
  • De enthousiaste atleet Tommy Vooren is een van de founders van Isagenix Nederland, hij heeft zes jaar ervaring in netwerkmarketing en hij zal je laten zien hoe je de grote stap van Consultant naar Manager kunt maken!
  • Diëtist, trainer en auteur Sigrid van der Marel-Sluijter zal de vraag ‘What is Network Marketing’ beantwoorden en laten zien hoe deze voeding je kan helpen om je gezond te voelen en financiële vrijheid te krijgen.

FAQ’s

Hoe kan ik deelnemen?

Je dient je te registreren om het evenement bij te wonen en de details te ontvangen over hoe je aan de call kunt deelnemen. Om je te registreren, hoef je alleen maar hier te klikken, je gegevens in te voeren en te klikken op registreren. Je ontvangt dan een e-mail met alle informatie die je nodig hebt om deel te nemen aan de call.

Wanneer is de New Year Kick Off?

NYKO begint op zaterdag 16 januari 2021 om 11 uur (CET).

Heb ik iets nodig?

NYKO gaat echt interactief zijn, dus zorg ervoor dat je een pen en papier meeneemt, en bereid je voor om de training te ervaren als nooit tevoren!

Wordt het evenement opgenomen?

Ja, het zal worden opgenomen, maar omdat het zo’n interactief evenement is, raden we aan om live mee te doen, zodat je er het meeste uit kunt halen. De opname wordt via e-mail verstuurd, dus als je de eerste wilt zijn die deze ontvangt, zorg er dan voor dat je je in de backoffice hebt aangemeld door naar je ‘Mijn Account’ pagina te gaan en vervolgens je ‘Communicatievoorkeuren’ bij te werken.

 

Tot ziens op 16 januari 11 uur (CET)!

Share This Story, Choose Your Platform!