Aankomende evenementen voor je agenda

April 7, 2021,

isagenix

Evenementen houden ons nu allemaal met elkaar verbonden, dus zet de volgende drie in je agenda! Alle evenementen zullen in onze belangrijkste Europese talen worden vertolkt, zodat iedereen kan meedoen en trainingen kan volgen over welzijn, producten, fitness en natuurlijk het opbouwen van een bedrijf.

Back to Basics met Rebecca Haresign

Wat: Een driedelige productserie met voedingsdeskundige, Rebecca Haresign. Zij is dé persoon in Europa die alles over de producten weet en na deze 30 minuten durende training en Q&A weet je hoe je onze producten moet gebruiken om de beste resultaten te krijgen, en voel je je zekerder als je ze wilt delen, als dat is wat je wilt doen! Allereerst zal Rebecca je een introductie geven over Isagenix en gewichtsverlies.

Voor wie: Perfect voor nieuwe klanten of Associates die zich zeker willen voelen bij het delen van producten.

Wanneer:

  • 14 april — 20:00 uur (CEST)
  • 12 mei — 20:00 uur (CEST)
  • 16 juni — 20:00 uur (CEST)

Talen: Engels, met vertolking naar het Frans, Duits, Italiaans en Spaans.

Zoom: https://isagenix.zoom.us/j/94466594748

Wellbeing Hour met bekendmaking van de Europese hoofdprijswinnaar van IsaBody

Wat: Alles op het gebied van wellness, fitness en producten, want iedereen verdient een beter welzijn van binnenuit. Of je nu beter wilt eten, je beter wilt voelen, beter wilt bewegen of er beter uit wilt zien, Dr Plant laat je zien hoeveel van onze belangrijkste producten de eenvoudige oplossing zijn waarnaar je op zoek bent.

We zullen ook worden bijgestaan door voormalig NFL en Super Bowl kampioen, Brendon Ayanbadejo, die nu de Isagenix Wellbeing Collective Fitness Coach is. Hij is dé persoon voor het verbeteren van je dagelijkse gezondheid en hij zal je helpen ontdekken hoe je de mentale en fysieke marathons van het leven met enthousiasme kunt benaderen. Bekijk de video om kennis te maken met deze geweldige NFL ster, fitness coach en activist voorafgaand aan de zoom-call.

CEO Sharron Walsh zal de winnaar van onze IsaBody hoofdprijs bekend maken en we zullen worden vergezeld door de winnaar van vorig jaar, Willem Lange! Het is echt een viering van alles wat met wellness te maken heeft.

Voor wie: Iedereen die een welzijns-reset wil

Wanneer: 21 april, 20:00 uur (CEST)

Talen: Engels, met vertolking naar het Nederlands, Frans, Duits, Italiaans en Spaans.

Registreren: https://bit.ly/31h1EDk

Online met David T.S. Wood 

Wat: Til je bedrijf naar een hoger niveau met een nieuw positief perspectief. Hoewel David’s evenementen de kracht hebben om je bedrijf te transformeren, staat hij echt bekend om zijn vermogen om je perspectief te veranderen en je te leren hoe je een boss-mindset kunt creëren.

Voor wie: Business builders of iedereen die op zoek is naar groei- en mindsettraining.

Wanneer: ​8 mei, 15:00 uur (CEST)

Talen: Engels, met vertolking naar het Nederlands, Frans, Duits, Italiaans en Spaans.

Registreren: https://bit.ly/3daQ828

Share This Story, Choose Your Platform!