Bereid je voor ‘A December to Remember’

December 4, 2017,

Rebecca Haresign

Wil je tijdens de vakantieperiode een bonus ontvangen? Of je het nu gebruikt om ervoor te zorgen dat je kinderen zich tijdens de schoolvakantie niet hoeven te vervelen of om je spaargeld na de kerst weer aan te vullen, wat extra geld kun je in deze tijd van het jaar vast wel gebruiken. Het doet ons dan ook plezier onze nieuwste actie aan te kunnen kondigen. Om mee te doen hoef je alleen maar je klantenbestand uit te breiden en dan krijg je van ons een beloning*. Opgewonden? Wij ook.

Zo werkt het

Schrijf van 4 december 2017 tot en met 31 december 2017 persoonlijk vijf of meer nieuwe klanten in met een eerste bestelling van meer dan 150 BV (Business Volume) en je krijgt van ons een bonus! Hoe meer geldige klanten je inschrijft tijdens de kwalificatieperiode, hoe meer geld je verdient! Eenvoudig toch?

Kwalificatieperiode: 4 december 2017 tot en met 31 december 2017

  • Schrijf vijf (5) nieuwe klanten in = £ 164,-/€ 180,-
  • Schrijf acht (8) nieuwe klanten in = £ 410,-/€ 450,-
  • Schrijf tien (10) nieuwe klanten in = £ 656,-/€ 721,-

Maak onze uitbetaling aan jou zo hoog mogelijk met 30-Dagensystemen & Dubbele PIB’s om een bedrag van tot wel £ 1056,-/€ 1161,- te verdienen!
Dat is £ 400,-/€ 440,- in 30-Dagensystemen & Dubbele PIB’s + £ 656,-/€ 721,- aan ‘A December to Remember’-bonussen.

Bereid je voor op de kerst en verdien bonussen, alleen maar door vandaag nog het geschenk van gezondheid en welzijn te delen! Bekijk de flyer voor alle details en veelgestelde vragen!

*ALGEMENE VOORWAARDEN
Deelname is alleen mogelijk voor Active Associates in het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Nederland. Bonussen worden berekend in GBP (VK) en EUR (Ierland en Nederland) en worden betaald met commissies die onder het valutabeleid vallen. Door deelname stem je volledig en onvoorwaardelijk in met deze algemene voorwaarden en eventuele actievoorwaarden, veelgestelde vragen, of gepubliceerde richtlijnen en de beslissingen van Isagenix, die definitief en bindend zijn in alle aangelegenheden die verband houden met de wedstrijd. Alle getoonde data en tijden zijn gebaseerd op VS EST (Eastern Standard Time). Prijzen zijn niet overdraagbaar. Isagenix behoudt zich het recht voor om volume, compensaties, erkenning of andere beloningen die tijdens of in samenhang met deze wedstrijd worden toegekend, te controleren, aan te passen of te weigeren om erop toe te zien dat in de geest van de wedstrijd wordt gehandeld. Inschrijvingen door Associates en productbestellingen die, naar het oordeel van Isagenix, uitsluitend worden gedaan ten behoeve van de wedstrijd, worden mogelijk niet meegeteld in de wedstrijd. Alle leden zijn onderworpen aan standaard nalevingscontroles zowel tijdens als na sluiting van de wedstrijd; prijzen kunnen te allen tijde door Isagenix worden ingetrokken. Onopgeloste nalevingskwesties zijn van invloed op de uiteindelijke prijs. Elke persoon die probeert het compensatieplan of de wedstrijd te manipuleren of anderszins probeert de regels te omzeilen, verliest alle rechten op het ontvangen van een prijs en wordt uitgesloten van de wedstrijd. Beloningen kunnen worden verrekend in het geval van restituties van productverkopen die werden gebruikt om in aanmerking te komen voor de wedstrijd.

Share This Story, Choose Your Platform!