5 Redenen om Van Whey Thins Houden

March 6, 2018,

Rebecca Haresign

Veel snacks bevatten vaak veel vet en zout en geven meer calorieën dan we nodig hebben. Gelukkig zijn Isagenix Whey ThinsTM voor gemakkelijk en voedzaam hartig snacken nu in Europa verkrijgbaar. Deze verrukkelijke lichte tussendoortjes bieden een combinatie van hoogwaardige eiwitten, gezonde vetten en koolhydraten in heerlijke, krokante crackers. Lees verder voor de vijf belangrijkste redenen om deze snacks aan je volgende bestelling toe te voegen.

  1. Hartige snack met 100 calorieën

Whey Thins zijn verdeeld in handige porties van 100 calorieën. Met deze voedzame hartige snack krijgen we niet te veel calorieën binnen, maar net genoeg voor een voldaan gevoel tot de volgende maaltijd.

 

  1. Perfect voor detoxdag*

Zoek je iets hartigs om je detoxdag vol te houden? Dan zijn de Whey Thins een uitkomst!

Afhankelijk van jouw persoonlijke behoeften op detoxdagen* kan een paar keer per dag snacken met Whey Thins genoeg zijn om het vol te houden. En de trek in iets zouts of hartigs te stillen.

Gebruik Whey Thins op detoxdagen* niet als extraatje naast, maar in plaats van je normale snacks. Als jouw keuzes in snacks niet leiden tot overeten van snacks tijdens je detoxdag*, zou het geen invloed moeten hebben op je resultaten. Verdeel snacks zo over je detoxdag*, dat het voor jou werkt. Er zijn meer manieren om op een detoxdag* te snacken en misschien vind je afwisseling van tijd tot tijd fijn.

 

  1. Gluten- en sojavrij

Voor veel mensen die bepaalde allergenen vermijden, kan het een hele klus zijn om voedzame snacks voor onderweg te vinden. Whey Thins zijn gluten- en sojavrij, dus een ideale keuze voor gezond snacken!

 

  1. 10 gram eiwit per portie

Elk portie Whey Thins biedt 10 gram eiwitten. Eiwitten spelen een rol bij gewichtsverlies en gewichtsbeheersing, maar zijn ook belangrijk voor behoud en toename van spiermassa. Dus wat je doel ook is, Whey Thins is de perfecte snack (1). Daarom zitten Whey Thins in de pakketten voor Gewichtsbeheersing en Energie & Prestatie.

Kiezen voor eiwitrijk voedsel kan een vol gevoel geven, wat ook kan helpen bij het beheersen hoeveel we bij de volgende maaltijd eten. Deze voedingsmiddelen hebben ook een groter warmte-effect. Dit betekent dat meer energie nodig is voor het verteren, opnemen en metaboliseren van snacks met veel eiwitten, vergeleken met koolhydraten en vet (2).

 

  1. Steun je doelen

Whey Thins zitten boordevol hoogwaardige niet-gedenatureerde wei-eiwitten en helpen hongergevoel te voorkomen, wat kan bijdragen aan het bereiken van je gewichtsverliesdoelen. De combinatie van hoogwaardige eiwitten, gezonde vetten en koolhydraten in Whey Thins ondersteunen gewichtsverlies en behoud van droge spiermassa.

Eiwitrijke snacks inplannen tussen gezonde, uitgebalanceerde maaltijden kan helpen je doelen voor gewichtsverlies te bereiken, of eiwitten bieden na een workout.

 

*Een detoxdag is een door voedingsstoffen ondersteunde vastendag die de ontgiftingssystemen van je lichaam voedt en verkwikt. Ga voor meer informatie over detoxdag naar https://www.isagenix.com/en-gb

Referenties

  1. Egan B. Protein intake for athletes and active adults: Current concepts and controversies.Nutr Bull 2016;41:202-213.
  2. Westerterp-Plantenga MS, Smeets A, Nieuwenhuizen A. Sustained protein intake for bodyweight management.Nutr Bull 2007;32 (suppl 1):22-31

Share This Story, Choose Your Platform!